Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και οι περισσότεροι από εδώ έτσι και εγώ είμαι στην λίστα της αναμονής (αναστολή σύμβασης) 

Ξέρετε παιδιά να μου εξηγήσετε τι πρέπει να κάνω μπαίνω μόνος μου και το δηλώνω γ πάω λογιστή ; 

Το αφμ μου λήγει σε 2 άρα πρέπει να το κάνω την δεύτερη μέρα ; Έχει κανείς να γράψει οδηγίες 

Α και κάτι άλλο μπήκα στο Εργάνη καταλάθος εκεί που είναι για εργοδότες ενώ δεν είναι μπήκα με κωδικούς ταξις ΝΕΤ και εκεί με έδειχνε εργοδότη χωρίς κανένα φυσικά στοιχείο εκτός του αφμ θα έχω πρόβλημα με το επίδομα ; 

Επεξ/σία από Mobid
  • Απαντ. 722
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 30/3/2020 στις 9:45 ΠΜ, s1mplement είπε

Λογικά μπορεί να καταθέσει την αίτηση και πιο μετά.

Δηλαδή δεν είναι υποχρεωμένος να καταθέσει 1η Απρίλη αν το ΑΦΜ του τελειώνει σε (1). Αλλά ένας που έχει αριθμό (0) στο τέλος του ΑΦΜ του δεν θα μπορεί να καταθέσει πριν τις 10 Απρίλη.

Θα δώσουν μέχρι 20 Απρίλη χρόνο σίγουρα μη πω παραπάνω. 

Αυτό είναι σίγουρο? Μη χάσουμε την προθεσμία χωρίς λογο

Δημοσ.

Καλημέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Τι γίνεται στην περίπτωση εργαζομένου με εργόσημο (φύλαξη παιδιών).

Δημοσ.

Καλησπέρα,κάποιος εργάζεται με ένσημα σε 2 εταιρείες.Η μια δουλεύει κανονικα.Η αλλη ανήκει στις ΚΑΔ με μείωση τζίρου και μπορεί να του κάνει αναστολή σύμβασης.Δικαιουται το επίδομα των 800; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω εναν συγγενη που δουλευει σε τουριστικο γραφειο και δεν πηγαινει εδω και μερες στην δουλεια. Εψαξα στους ΚΑΔ που κλεινουν αλλα δεν ειδα κατι για τουριστικα. Ο συγκεκριμενος κλαδος εχει κλεισει? Γιατι δεν βγαζει ακρη με τον εργοδοτη του.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον ο 79.11 ειναι που λεει "Δραστηριοτητες Ταξιδιωτικων πρακτορειων" τελικα.

Σ'ευχαριστω παντως

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε αν το δικαιούται ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεται με ημιαπασχόληση με σύμβαση έργου αλλά ο ΚΑΔ εμπίπτει στην λίστα ? Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από pink_glitter
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Καλά, δεν είπαν ότι είναι άκυρες όλες οι απολύσεις;

Νομιζω πως οσοι πλήττονται η ειναι σε αναστολη λειτουργιας δε μπορουν να απολυσουν.

Δεν ειχε τετοια θεματα η εταιρεια που εκανε την απολυση.

Δημοσ.

Παιδια μια απορια.

Μου εστειλε mail ο εργοδοτης και μου ειπε οτι θα μου στειλει τον αριθμο πρωτοκολου για την αναστολη συμβασης μεχρι της 10 Απριλιου (Εγινε παραταση για τους εργοδοτες μεχρι τοτε).

Ομως συμφωνα με τον ΑΦΜ μου πρεπει να κανω την δηλωση στις 3 Απριλιου . (Το ΑΦΜ μου ληγει σε 3). Τωρα τι κανω? Το χασα?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Παιδια μια απορια.

Μου εστειλε mail ο εργοδοτης και μου ειπε οτι θα μου στειλει τον αριθμο πρωτοκολου για την αναστολη συμβασης μεχρι της 10 Απριλιου (Εγινε παραταση για τους εργοδοτες μεχρι τοτε).

Ομως συμφωνα με τον ΑΦΜ μου πρεπει να κανω την δηλωση στις 3 Απριλιου . (Το ΑΦΜ μου ληγει σε 3). Τωρα τι κανω? Το χασα?

να του πεις να την κανει νωριτερα αλλιως δεν γινεται. δεν ξερεις αν δωσουν παραταση σε εργαζομενους. αρα μην παει να την σκαπουλαρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποια εταιρεια που εκλεισε απο το Κρατος η πλήττεται μπορει να μην δηλωσει τους εργαζομενους της για τα 800 ευρω?

Ετσι δεν χανει καποιες ευκολιες που δινονται μετα? Την συμφερει? Αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορει να απολυσει, σωστα? Η πρεπει να εχει κανει την αιτηση για να μην μπορει να απολυσει?

Επεξ/σία από ardi21
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...