Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, klarinogroom είπε

cringeάρεις λίγο ή μου φαίνεται? γιατί? "Αγοράκι μου" "κοίτα να φτιάξεις κανένα group" 'πήγαινε φτιάξε κανένα φαί στο σπίτι και άσε τα τεχνολογικά σε εμάς του γ@#$στερούς" (οκ το τελευταίο δεν το είπες αλλά θα κόλλαγε) κούλαρε μάνα μου, δεν είναι δικό σου το λειτουργικό. και δεν σου το θίξαμε άιντε με όλες τις κάρεν

Bro περίμενε λίγο γιατί ή γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε.
Γκρινιάζεις γιατί οι άλλοι γρινιάζουν στα 2/3 του post σου και γράφεις οτι δεν χρησιμοποιείς το start menu σε ένα thread που το αφορά ΑΜΕΣΑ.
Σου λέω οτι το post δεν βγάζει νόημα διότι αφού δεν το χρησιμοποιείς ΓΙΑΤΙ να σε ενοχλεί και ΓΙΑΤΙ να μπεις στον κόπο να κάνεις καν comment σε κάτι που ΔΕΝ σε αφορά.
Το "φτιάξε τα groupάκια σου" στο είπα μήπως καταλάβεις οτι προσπαθείς να φτιάξεις φωτιά με ξυλάκια ενώ στο τσαντάκι σου έχεις αναπτήρα και σου πρότεινα μια εφαρμογή που μπορεί να σου ταίριαζε (RocketDock) αν και εφ όσων δεν σε καλύπτει το start menu.
Όσων αφορά το λειτουργικό το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και 20 χρόνια άσε με να έχω μία άλλη άποψη για το πως οδεύει και τι θα ήταν συμφερότερο γι αυτό.

Ξέρεις, κάποτε τέτοιου είδους forum ήταν το μέρος που απαρτίζονταν μόνο άτομα με αρκετή εμπειρία και γνώσεις οι οποίοι έγραφαν μόνο χρήσιμα και παραγωγικά μόνο όταν φόρτωνε το page (μετά απο 5 λεπτά δηλαδή) οπότε ίσως υπήρχε μια άλλη εκτίμηση, κόπος και ποιότητα στα posts. Κάποτε αυτά τα comments ήταν τροφή για τους προγραματιστές και πρότυπα συνειδητοποιημένων χρηστών στα οποία "πατούσαν" για να γράψουν κώδικα και να δημιουργήσουν το τελικό προιόν. 

Τα γράφω αυτά γιατί ίσως είμαι εγώ λάθος που περιμένω άλλα πράγματα από ένα μεγάλο τεχνολογικό forum σαν αυτό και όχι εσύ που στην τελική κοιτάς να λύσεις το προβλημά σου (και καλά κάνεις μεταξύ μας).

Επεξ/σία από Extol3D
Δημοσ.
2 ώρες πριν, busellatos είπε

Εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ δεν χωρανε οι ιοι που αναφερεις.

Αμα δεν χωρανε ιοι πασης φυσης σε τεχνολογικο φορουμ, τοτε δεν χωραει και το λινουξ να αναφερεται σε ενα topic εξ αυτου.😉

Only windows here.

Press <Space> to proceed

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι όντως άρρωστες οι μέρες μας. 

Ο άλλος μας γράφει και ότι η Apple δεν έχει telemetry και άλλος keylogger. 

Η πλάκα είναι ότι την εποχή των blogs όλοι είχαν Google Analytics ή ακόμη και το Awstats το οποίο συλλέγει με ακόμη πιο αμφιλεγόμενο τρόπο δεδομένα. 

Το wireshark είναι δωρεάν και βασικά πολύ εύκολο, κανένας δεν κάθεται να δει λίγο τι παίζει. 

Τελικά τις οπαδικές μας καύλες βγάζουμε και στην τεχνολογία. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Extol3D είπε

Bro περίμενε λίγο γιατί ή γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε.
Γκρινιάζεις γιατί οι άλλοι γρινιάζουν στα 2/3 του post σου και γράφεις οτι δεν χρησιμοποιείς το start menu σε ένα thread που το αφορά ΑΜΕΣΑ.
Σου λέω οτι το post δεν βγάζει νόημα διότι αφού δεν το χρησιμοποιείς ΓΙΑΤΙ να σε ενοχλεί και ΓΙΑΤΙ να μπεις στον κόπο να κάνεις καν comment σε κάτι που ΔΕΝ σε αφορά.
Το "φτιάξε τα groupάκια σου" στο είπα μήπως καταλάβεις οτι προσπαθείς να φτιάξεις φωτιά με ξυλάκια ενώ στο τσαντάκι σου έχεις αναπτήρα και σου πρότεινα μια εφαρμογή που μπορεί να σου ταίριαζε (RocketDock) αν και εφ όσων δεν σε καλύπτει το start menu.
Όσων αφορά το λειτουργικό το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και 20 χρόνια άσε με να έχω μία άλλη άποψη για το πως οδεύει και τι θα ήταν συμφερότερο γι αυτό.

Ξέρεις, κάποτε τέτοιου είδους forum ήταν το μέρος που απαρτίζονταν μόνο άτομα με αρκετή εμπειρία και γνώσεις οι οποίοι έγραφαν μόνο χρήσιμα και παραγωγικά μόνο όταν φόρτωνε το page (μετά απο 5 λεπτά δηλαδή) οπότε ίσως υπήρχε μια άλλη εκτίμηση, κόπος και ποιότητα στα posts. Κάποτε αυτά τα comments ήταν τροφή για τους προγραματιστές και πρότυπα συνειδητοποιημένων χρηστών στα οποία "πατούσαν" για να γράψουν κώδικα και να δημιουργήσουν το τελικό προιόν. 

Τα γράφω αυτά γιατί ίσως είμαι εγώ λάθος που περιμένω άλλα πράγματα από ένα μεγάλο τεχνολογικό forum σαν αυτό και όχι εσύ που στην τελική κοιτάς να λύσεις το προβλημά σου (και καλά κάνεις μεταξύ μας).

Που ακριβώς γκρίνιαξα? Τελοσπάντων αυτό που λέω είναι το μόνο που με χαλάει στο start menu είναι οτι στα 7άρια μπορούσες να καρφώσεις ό,τι συντομεύσεις ήθελες απ'όπου ήθελες. Τώρα είναι λίγο πιο περίεργο, και αν καρφώσεις συντομεύσεις φακέλων "χαλάει" την ομοιομορφία του start menu. ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Απο τα XP ακόμα το start menu για μένα ήταν κυρίως μια μικρότερη επιφάνεια εργασίας όπου "κάρφωνα" συντομεύσεις απο προγράμματα φακέλους κλπ που χρησιμοποιώ συχνά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω στα 3000 εικονίδια της επιφάνειας ή σε κάθε δίσκο ξεχωριστά. Δεν το χρησιμοποιούσα για να βρω π.χ το word ή το adobe ή το Α/β πρόγραμμα που έχω εγκατεστημένο. Το "στο παλιο καλο ινσομνια δε θα δεχομασταν ποτε σχολια σαν το δικο σου" έχει ξαναειπωθεί πόσες φορές απο πολλούς σε πολλούς. Ας το κρατάγατε κλειστό για άτομα με phd ξέρωγω, τι να πω τώρα..
Σόρρυ αν παρεξήγησα το σχόλιό σου. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Έχει γίνει πολύ ωραίο λειτουργικό γενικά και ειδικά το Start Menu έχουν βάλει πολλές ρυθμίσεις για να το φέρεις στα γούστα σου.

Εγώ να πω την αλήθεια προτιμώ την Full Screen view ακόμη γιατί βαζώ tiles και γενικά το έχω οργανώσει όπως ακριβώς θα ήθελα. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Αμα δεν χωρανε ιοι πασης φυσης σε τεχνολογικο φορουμ, τοτε δεν χωραει και το λινουξ να αναφερεται σε ενα topic εξ αυτου.😉

Only windows here.

Press <Space> to proceed

Δεν εχεις με ποιον να μιλησεις λογικα.☎️

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, busellatos είπε

Δεν εχεις με ποιον να μιλησεις λογικα.☎️

Εχω εσενα!

Μ'αρεσουν οι επαναστατες του linux σε threads για windows!

Συνέχισε ακούω, therapy time!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, klarinogroom είπε

Το "στο παλιο καλο ινσομνια δε θα δεχομασταν ποτε σχολια σαν το δικο σου" έχει ξαναειπωθεί πόσες φορές απο πολλούς σε πολλούς. Ας το κρατάγατε κλειστό για άτομα με phd ξέρωγω, τι να πω τώρα..
Σόρρυ αν παρεξήγησα το σχόλιό σου. Καλή συνέχεια.

Δεν είναι δικό μου το site και ίσως τα στανταρ μου είναι περιέργα. Απλά έθεσα μια πραγματικότητα. Δεν είπα ποτέ οτι το comment σου δεν θα ήταν αποδεκτό. Ας μην το πάμε στα άκρα.
Και εγώ παρεξήγησα το δικό σου comment και ίσως ήμουν υπερβολικός. Οπότε σορρυ και απο μένα και καλή συνέχεια. ☺️

Δημοσ.
14 ώρες πριν, aypnia είπε

Χρήστης Windows και Ubuntu εδώ. Το καθένα έχει τα καλά και τα κακά του.

Μου αρέσει το νέο Windows UI που ετοιμάζουν αλλά επίτηδες έκανα pause στο 0:40, στο νέο file explorer.

Εκεί απογοητεύτηκα. Όσο ζουμ κι αν έκανα πουθενά δεν είδα tabs.

Για όνομα του Θεού, του Ιησού Χριστού, του Αγίου Πνεύματος και της Αγιάς Μαρίνας ΒΑΛΤΕ tabs.

Ότι διαχείριση αρχείων κάνω τη κάνω σε Ubuntu που ακόμη και το πετσοκομμένο σε features Nautilus (... ελέω Gnome) έχει tabs.

Έφτασα στο σημείο να αγοράσω το Directory Opus μόνο και μόνο για τα tabs που έχει αλλά είναι πολύ περίεργος file manager, δεν μου αρέσει η λογική του κι η εμφάνιση του.

Αν δουλέψεις ένα file manager με tabs δεν υπάρχει επιστροφή.

Για να βάλεις tabs όχι μόνο στον Windows File Explorer αλλά παντού μπορείς να δοκιμάσεις το Groupy από Stardock.  Για εναλλακτικό file explorer ρίξε μια ματιά στο One Commander, υπάρχει και στο Windows Store.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θεατρινισμοι μπας κ ξεγελασουν κανα ασχετο η αφελη

ουτε ενα δις ειναι οι πραγματικες εγκαταστασεις κ πολυ περισσοτερο ξερουν οτι το ποσοστο θα ηταν συντριπτικα μικροτερο αν δεν τα εσπρωχναν στην αγορα με καθε θεμιτο κ αθεμιτο τροπο

ουτε πανηγυριζουν γιατι ξερουν πολυ καλα οτι τα win πνεουν τα λοισθια , το φαι κ το μελλον ειναι στις συνδρομητικες υπηρεσιες καθε ειδους κ εκει η ms τρωει την μια σφαλιαρα μετα την αλλη

win βαζουμε προς το παρον κ οσο υπαρχουν κατι ltsc ,διαφορετικα linux κ no problem

Επεξ/σία από seseji
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, seseji είπε

θεατρινισμοι μπας κ ξεγελασουν κανα ασχετο η αφελη

ουτε ενα δις ειναι οι πραγματικες εγκαταστασεις κ πολυ περισσοτερο ξερουν οτι το ποσοστο θα ηταν συντριπτικα μικροτερο αν δεν τα εσπρωχναν στην αγορα με καθε θεμιτο κ αθεμιτο τροπο

ουτε πανηγυριζουν γιατι ξερουν πολυ καλα οτι τα win πνεουν τα λοισθια , το φαι κ το μελλον ειναι στις συνδρομητικες υπηρεσιες καθε ειδους κ εκει η ms τρωει την μια σφαλιαρα μετα την αλλη

win βαζουμε προς το παρον κ οσο υπαρχουν κατι ltsc ,διαφορετικα linux κ no problem

Ποιες είναι οι συνδρομητικές που τρώει σφαλιάρες; Έτσι από περιέργεια ρωτάω. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, seseji είπε

το φαι κ το μελλον ειναι στις συνδρομητικες υπηρεσιες καθε ειδους κ εκει η ms τρωει την μια σφαλιαρα μετα την αλλη

Οι συνδρομές του Xbox πάνε τρένο.

Το ιδιο Office 365

Το ιδιο Microsoft 365.

Φυσικά και το Azure.

Πως παει το iCloud? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...