Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλά όλα αυτά με το desktop αλλά εικόνα από file manager και όλα αυτά τα win95 legacy windows δεν είδαμε. Να δούμε πότε θα τα τακτοποιήσουν λίγο
stelrp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Ο παλιός control panel έχει πιο πολλές επιλογές και είναι κρυμμένος στο navigation pane. Για να βρεις τί εκτυπώνει ο εκτυπωτής σου χρειάζεται 20 κλικ, για να αλλάξεις τις ιδιότητες του ασύρματου δικτύου αλλάζεις 10 καρτέλες. όλα αυτά ήταν τακτοποιημένα στα xp σε ένα λιτό start menu. Αλλά τα xp έπιαναν 2-3gb στο δίσκο, και τα 10άρια γονατίζουν τους ssd των 120gb. Στήστε ένα μηχάνημα με xp 3.5gb ram και έναν ssd των 120gb (χωρίς τριμ, δεν πειράζει, σιγά να μην χαλάσει) και βάλτε τα δίπλα δίπλα με win10 σε τυπικές εφαρμογές γραφείου. Τα win10 έχουν χρονοκαθυστέρηση σε ότι και αν κάνεις, γιατί. Από την πληκρτολόγηση μέχρι την εμφάνιση στην οθόνη υπάρχει lag, γιατί ? Η τηλεμετρία των win10 στέλνει ένα σκασμό δεδομένα πίσω, προσωπικά βγάζω το καλώδιο του λαν , σχεδόν όλη την ώρα που δουλεύω. Προσωπικά ξαναγύρισα στα xp με deepfreeze (για όσους ξέρουν) και έχω ένα φρέσκο PC. Τρέχω τα 7 se vmware για τα δύσκολα, και στο κινητό τα email, τα τραπεζικά apps και οι πληρωμές και το χαζοσερφάρισμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giotis1982 είπε Αφήστε τη συζήτηση για το UI για κάποια άλλη φορά, είπαμε καλό χρυσό το λίνουξ, τέτοιο UI δε θα έχει ούτε σε διακόσια χρόνια. Ω θεοί, Ω άσχετοι. Το λιγότερο που μπορω να σου πω είναι ότι μπορείς να έχεις copy-paste το UI των 10, Οποτε εύκολα συμπεραίνεις ότι μπορείς να έχεις ο-π-ο-ι-ο-δ-η-π-ο-τ-ε UI θέλεις. Anyway, το topic είναι το Ui στα 10, που από το demo τους δεν κατάλαβαινουμε πολλά. Αν δεν φέρουν στο 2020 τα legacy μια από τα ίδια. Αν μιλάμε για OOTB UI, το OS X είναι rock solid. ps φοβερό Ui που κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο Windows 3.1 μέχρι 10αρια Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stelrp είπε Τα win10 έχουν χρονοκαθυστέρηση σε ότι και αν κάνεις, γιατί. Από την πληκρτολόγηση μέχρι την εμφάνιση στην οθόνη υπάρχει lag, γιατί ? Γιατί ο keylogger αντιμετωπίζεται με ατάκες τύπου «σιγά, δεν έχω να κρύψω τιποτα». Αν η Apple έλεγε ότι έχει keylogger κ καλά για τηλεμετρίες δεν θα προλαβαίναμε τα memes. Εδώ κ τόσα χρόνια για τα 10αρια, είναι Σάββατο. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
aris1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, busellatos είπε Ε απο το ενα δισ βγαλε τους μισους ......σε λιγο καιρο Θα πάνε από κορονοϊο ή θα πάνε στο Linux? Για εξήγα...
dmitskou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Πόσο επιτυχημένο γίνεται ένα λειτουργικό όταν προσφέρεται δωρεάν (έστω και περικομμένο). Έπρεπε να αναλάβει τη μικρομακαλή Ινδός για να γίνει αυτή η τομή. Όταν κυκλοφόρησαν τα win7, μετά τα άθλια vista, το λογικό ήταν να πάει ο κόσμος εκεί, όπως κι έγινε. Τώρα τα win10 είχαν να αντιταχθούν στα win7, που ήταν πετυχημένα. Επίσης πλέον υπάρχουν και λειτουργικά που αποτελούν εναλλακτική για πολλούς λύση (chromeOS, διανομές GNU/LINUX--το macOS δεν το αναφέρω γιατί υπήρχε και τότε με την ίδια δυναμική). Παρόλα αυτά πέτυχαν γιατί: 1. Δίνεται ακόμη και τώρα η δυνατότητα αναβάθμισης από win10. Με τα win7 αυτό ίσχυσε για 6 μήνες και με 10€. 2. Δίνονται δωρεάν με περικομμένες δυνατότητες. 3. Δίνεται άδεια σε χαμηλή τιμή, μέχρι και 3€. 4. Είναι βέβαια καλό λειτουργικό, εφάμιλλο των win7, αν και χωρίς SSD σέρνονται. Άρα μόνο το μέλλον είναι στο δωρεάν λειτουργικό. Μπράβο Nadella που το κατάλαβες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Αν τα εβγαζε δωρεάν ,ούτε η Apple Δε θα ξαναεγραφε κώδικα, θα έβαζε Win10 στο Mac..... Τα κλειδιά με 3 ευρώ δεν είναι αυθεντικά αν και το πιο πιθανό είναι να τα βγάλει συνδρομητικά κάποια στιγμή. Το πρόβλημα είναι τα προεγκατεστημένα
klarinogroom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Extol3D είπε Aero glass > Win 10 new UI #BRINGBACKAERO Το start menu είναι η πιο βασική λειτουργία των windows από εποχής Win 95 και διαχρονικά το σημείο κατατεθέν του UI των λειτουργικών της Microsoft. Δεν σε χαλάει γιατι δεν το χρησιμοποίησες ποτέ??Αν δεν το χρησιμοποίησες πως να σε χαλάσει αγορινα μου??? Σε παρακαλώ μην συνεχίζεις. Άσε αυτούς που θέλουν να πάνε το λειτουργικό μπροστά να γκρινιάζουν με nonesense αλλαγές και κοιτά να φτιάξεις κανένα groupάκι με εφαρμογές. P L E A S E. Εσυ είσαι για rocketdock... Πάω να πλύνω τα χέρια μου τώρα.. cringeάρεις λίγο ή μου φαίνεται? γιατί? "Αγοράκι μου" "κοίτα να φτιάξεις κανένα group" 'πήγαινε φτιάξε κανένα φαί στο σπίτι και άσε τα τεχνολογικά σε εμάς του γ@#$στερούς" (οκ το τελευταίο δεν το είπες αλλά θα κόλλαγε) κούλαρε μάνα μου, δεν είναι δικό σου το λειτουργικό. και δεν σου το θίξαμε άιντε με όλες τις κάρεν 1
busellatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Θα πάνε από κορονοϊο ή θα πάνε στο Linux? Για εξήγα... Εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ δεν χωρανε οι ιοι που αναφερεις.
Hatsos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Έχω σβήσει εντελώς τα Windows εδώ και έναν χρόνο. Είμαι με Ubuntu Linux και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αντί να φτιάχνουν νέο UI δεν φτιάχνουν τα ίδια τα Windows λέω γω.... Απλα η άποψη μου. 1
hyperspaced Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δεν βλέπω κάποιον να λέει ότι τα Windows XP είναι καλύτερα και στεναχωριέμαι.... 1
teokat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, xrhstosiak είπε Σε windows μόνο Total commander, εγκατάσταση πριν από τους drivers και το μοναδικό πρόγραμμα που μου λείπει σε linux, κανένα αντίστοιχο δεν είναι σαν το total commander Και το Speed Commander δεν είναι άσχημο και δεν crashάρει ποτέ.
PanPlus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Αν δεν εισαι και τόσο gamer,το linux ειναι αριστο πλέον. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα