Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κανω τωρα το video τους για την παρουσιαση του Edge.
Μεγαλυτερος μ.......ς πελατης ολων των εποχων :) 

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα είμαι παράξενος αν πω ότι το καλύτερο Start Menu ήταν αυτό των XP/Windows 7...απλό...πολύ απλό...άνοιγε μια πελώρια λιστα σε στήλες και έβρισκες τα πάντα με 1 click...άντε 2

Τώρα σκρολλάρεις πάνω..σκρολλάρεις κάτω...και παίζεις το ψάξε....ψάξε δεν θα το βρεις είναι και μπασμένο σε ύψος το χαζόπραγμα και σκρολλάρεις...και ψάχνεις και αναγκαστικά έχω γεμίσει την taskbar με όλα τα προγράμματα 1ης ζήτησης και ολα τα υπόλοιπα σε 1 φακελάκι τα shortcut....είναι περίπτωση αν δεν δράσεις ακαριαία με την εγκατάσταση του προγράμματος και το πρόγραμμα έχει κανα ψιλομυστήριο όνομα...έπαιξες και έχασες...

• Like 8
  • Thanks 4
Δημοσ.

1 δισ χρήστες που αναγκάστηκαν για τον Α ή τον Β λόγο να αλλάξουν τα καλά και άγια 7άρια (αυτούς που είχανε 8άρια δεν τους μετράω.. καλά κάνανε και μετακομίσανε στα 10) Τα κλειδιά πασπαρτού βοηθάνε κι αυτά με τη σειρά τους, όντως΄ μη λέμε !@#$κιες.

31 λεπτά πριν, ConstantineP είπε

Πάλι γκρίνια....ήμαρτον , τι θέτε τελος πάντων?

απ'τον λίγο καιρό που είμαι εδώ μέσα έχω καταλάβει οτι η γκρίνια θα έρθει σε όλα τα ποστ .. είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν των χρηστών εδώ. θα πούμε το θετικό αλλά σχεδόν ποτέ δε θα σταθούμε ΜΟΝΟ στο θετικό :P

7 λεπτά πριν, masteripper είπε

Θα είμαι παράξενος αν πω ότι το καλύτερο Start Menu ήταν αυτό των XP/Windows 7...απλό...πολύ απλό...άνοιγε μια πελώρια λιστα σε στήλες και έβρισκες τα πάντα με 1 click...άντε 2

Τώρα σκρολλάρεις πάνω..σκρολλάρεις κάτω...και παίζεις το ψάξε....ψάξε δεν θα το βρεις είναι και μπασμένο σε ύψος το χαζόπραγμα και σκρολλάρεις...και ψάχνεις και αναγκαστικά έχω γεμίσει την taskbar με όλα τα προγράμματα 1ης ζήτησης και ολα τα υπόλοιπα σε 1 φακελάκι τα shortcut....είναι περίπτωση αν δεν δράσεις ακαριαία με την εγκατάσταση του προγράμματος και το πρόγραμμα έχει κανα ψιλομυστήριο όνομα...έπαιξες και έχασες...

εμενα το start menu δεν με χαλάει.. δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ. μου τη σπάει οτι είναι δύσκολο να χωρέσω τις συντομεύσεις των εφαρμογών και των φακέλων που θέλω στα γκρουπ δίπλα μόνο. (άσε που φαίνεται άσχημο ακόμα και όταν το πετυχαίνω)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aypnia είπε

Χρήστης Windows και Ubuntu εδώ. Το καθένα έχει τα καλά και τα κακά του.

Μου αρέσει το νέο Windows UI που ετοιμάζουν αλλά επίτηδες έκανα pause στο 0:40, στο νέο file explorer.

Εκεί απογοητεύτηκα. Όσο ζουμ κι αν έκανα πουθενά δεν είδα tabs.

Για όνομα του Θεού, του Ιησού Χριστού, του Αγίου Πνεύματος και της Αγιάς Μαρίνας ΒΑΛΤΕ tabs.

Ότι διαχείριση αρχείων κάνω τη κάνω σε Ubuntu που ακόμη και το πετσοκομμένο σε features Nautilus (... ελέω Gnome) έχει tabs.

Έφτασα στο σημείο να αγοράσω το Directory Opus μόνο και μόνο για τα tabs που έχει αλλά είναι πολύ περίεργος file manager, δεν μου αρέσει η λογική του κι η εμφάνιση του.

Αν δουλέψεις ένα file manager με tabs δεν υπάρχει επιστροφή.

Σε windows μόνο Total commander, εγκατάσταση πριν από τους drivers

και το μοναδικό πρόγραμμα που μου λείπει σε linux, κανένα αντίστοιχο δεν είναι σαν το total commander

• Like 5
Δημοσ.

Οταν ομως παω να ανοιξω το Aurora Toolest του NWN, ολο το συστημα κρασερνει και πεταει Aqua Screen.

Βρε δε μας...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, masteripper είπε

ναι δεν υπάρχει εγώ με search τα βρίσκω έτσι πως τα κάνανε 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aero glass > Win 10 new UI

#BRINGBACKAERO

1 ώρα πριν, klarinogroom είπε

εμενα το start menu δεν με χαλάει.. δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ

Το start menu είναι η πιο βασική λειτουργία των windows από εποχής Win 95 και διαχρονικά το σημείο κατατεθέν του UI των λειτουργικών της Microsoft.

Δεν σε χαλάει γιατι δεν το χρησιμοποίησες ποτέ??Αν δεν το χρησιμοποίησες πως να σε χαλάσει αγορινα μου??? Σε παρακαλώ μην συνεχίζεις.

απ'τον λίγο καιρό που είμαι εδώ μέσα έχω καταλάβει οτι η γκρίνια θα έρθει σε όλα τα ποστ .. είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν των χρηστών εδώ. θα πούμε το θετικό αλλά σχεδόν ποτέ δε θα σταθούμε ΜΟΝΟ στο θετικό :P

Άσε αυτούς που θέλουν να πάνε το λειτουργικό μπροστά να γκρινιάζουν με nonesense αλλαγές και κοιτά να φτιάξεις κανένα groupάκι με εφαρμογές. P L E A S E.

μου τη σπάει οτι είναι δύσκολο να χωρέσω τις συντομεύσεις των εφαρμογών και των φακέλων που θέλω στα γκρουπ δίπλα μόνο. (άσε που φαίνεται άσχημο ακόμα και όταν το πετυχαίνω)

Εσυ είσαι για rocketdock...

Πάω να πλύνω τα χέρια μου τώρα..

Επεξ/σία από Extol3D
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, masteripper είπε

http://www.classicshell.net/

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να έφτιαχναν και τις ρυθμίσεις, που ακόμα καταλήγουμε στο παλιό πίνακα ελέγχου, γιατί δεν μπορούμε να τα βρούμε στο "νέο";

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

πολυ ωραιο,ειδικα το λευκο θεμα,εχει λειψει τελευταια ,με τη μανια που επικρατει στα dark themes..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ μέσα υπάρχουν τελικά δύο κύριες κατηγορίες χρηστών, οι 

1)Έχουμε λίνουξ, βάλτε και εσείς 

2)Έχουμε Windows αλλά μέχρι το επόμενο update θα έχουμεβάλειλίνουξναησυχάσουμε 

Οπότε έχω να πω για τους μεν πάρτε το λίνουξ στο Desktop και κρατήστε το σφιχτά και για τους δε "ΒΑΛΤΕ ΛΊΝΟΥΞ!!!11!" 

Αφήστε τη συζήτηση για το UI για κάποια άλλη φορά,  είπαμε καλό χρυσό το λίνουξ,  τέτοιο UI δε θα έχει ούτε σε διακόσια χρόνια. 

ΥΓ. Να μην ξεχάσω την ερώτηση που θα σας κρατήσει αποσχολημενους μεταξύ σας κάνα 3 μήνο μέχρι να φύγει ο Covid:

ΠΟΙΑ distro να βάλουμε παιδιά; 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...