Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Απλα δεν ειναι γαι μεγαλες αποστασεις.Ναι τα 150 χλμ τα μπορει αλλα ηια να παει πχ Θεσαλονικη θελει γαϊδουρινη υπομονη .

Καταναλωση εντος πολης καπου στα 6-7 λιτρα ανα 100 χλμ .

Αξιοπιστια φυσικα και εχει για τα δεδομενα του .

Αυτή η κατανάλωση είναι για το Yaris? Εμας από εδώ η θεσσ νικη είναι γύρω στα 60 χιλιόμετρα... Σέρρες.... 

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το άμα τα χλμ είναι αλληθινά. Όταν το πάρεις το πας για αντικατάσταση αμορτισέρ, νέα λάστιχα άμα χρειάζεται και έλεγχο τα φρένα για τακάκια-δίσκους καθώς και τα απαραίτητα λάδια-φίλτρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, bigtoy είπε

Αυτή η κατανάλωση είναι για το Yaris? Εμας από εδώ η θεσσ νικη είναι γύρω στα 60 χιλιόμετρα... Σέρρες.... 

Ναι, 6-7 καίει το yaris σε μικτό κύκλο, εκτός πόλης υπολόγιζε 5-6 λίτρα ανά 100km.

Το εργοστάσιο ανακοινώνει εντός 6,4 εκτός 4,9 και σε μικτό κύκλο 5,4.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, bigtoy είπε

Για το Aygo και εντος πολης .Εκτος πιο κατω .Νομιζω εχουν ιδιο κινητηρα και λογω ογκου το Yaris ισως καιει λιγο παραπανω .

Γνωμη μου : Κοιτα για το yaris 1300

Πολυ πολυ ανωτερο με ίδια κατανάλωση 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
14 ώρες πριν, bigtoy είπε

Καλησπέρα σας 

Γνώμη για το Toyota Yaris 1.0 d3 '07
, για αρχάριο οδηγό - πρώτο αυτοκίνητο. Με 98.500 χιλιόμετρα
Αξιοπιστία /ανταλλακτικά /καταναλωσεις
Ευχαριστώ πολυ 

Αν είναι οκ τα χιλιόμετρα νομίζω θα σε καλύψει...

Πολυφορεμένο σασί με αξιόπιστο μοτέρ.

Επίσης οικονομικό για την πόλη αλλά κουραστικό σε ταξίδια (ειδικά με φορτώματα, κλιματισμό και μεγάλες αποστάσεις).

Αν ψάχνεις πιο ταξιδιάρικο πας στο 1300 που είναι πολυεργαλείο...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, greekfragma είπε

τα κλασσικά δηλαδή....γυναίκα το είχε για βόλτες...ναυτικός για 3 μήνες κάθε χρόνο....

1000άρι 15ετίας σχεδόν........με μέσο όρο 12.000 το χρόνο τα 98.000 δε βγαίνουν με την καμία.

υπολόγιζε οτι έχει κάπου στα 200.000-230.000χλμ

8 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Οντως τα χλμ ειναι πολυ λιγα για αμαξι του 07..Αν μπορεις να τα τσεκαρεις, θα ηταν πολυ χρήσιμο..

3 ώρες πριν, ScooterSuzas είπε

Δεν είναι απόλυτο να είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα και εγώ έχω του 07 5d με 115000 πραγματικά  χλμ αλλά έχω και άλλο αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια...

Εξαρτάτε ποιος το έχει…

Στο Renault της Συζύγου μου που το αγόρασε το 2007, έχει 92000km…

Άντε τώρα να σε πιστέψει κάποιος… πάλι καλά που φαίνονται στο ΚΤΕΟ και στο βιβλιο των service …

13 ώρες πριν, greekfragma είπε

Την επόμενη χρονιά ψηφίζεται απαγόρευση των diesel στα αστικά κέντρα. Αν δεις τους μαντράδες έχουν φορτώσει diesel γιατί όποιος το έμαθε, τα ξεφορτώνεται όσο όσο.

Τι;;;;

Δεν καταργήθηκαν τα diesel ακόμα;;;;;

Τώρα ειλικρινά αυτά που γράφετε τα επεξεργάζεστε ή δεν….;;;;

Δημοσ.
3 hours ago, ScooterSuzas said:

Δεν είναι απόλυτο να είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα και εγώ έχω του 07 5d με 115000 πραγματικά  χλμ αλλά έχω και άλλο αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια...

Σε ρίχνω. Ο7 62000 :P Και από όσο ξέρω δεν είμαι ουτε γυναίκα, ουτε ναυτικός :P

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Εξαρτάτε ποιος το έχει…

Στο Renault της Συζύγου μου που το αγόρασε το 2007, έχει 92000km…

Άντε τώρα να σε πιστέψει κάποιος… πάλι καλά που φαίνονται στο ΚΤΕΟ και στο βιβλιο των service

Αυτα μερικες φορες ειναι και ..κατασκευασμενα. Δεν εννοω βεβαια το δικο σου ή το δικο μου με ιδια χλμ .

1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε

Σε ρίχνω. Ο7 62000 :P Και από όσο ξέρω δεν είμαι ουτε γυναίκα, ουτε ναυτικός :P

Η κορη μου εχει 2.5 χρονια το C1 του 2011 αυτοματο και εχει κανει .....2500 χλμ . Το πηρε με 113.000 χλμ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 

Για το Fiat 1200 βεντζινη με 150χιλ, σε άριστη κατάσταση έχετε κάποια γνώμη; Στα 5200e με βιβλίο σερβις κλπ, με δεκτο καθε έλεγχο κλπ. Είναι αξιόπιστα αυτα; 

Δημοσ.

Τα χιλιόμετρα δεν ανταποκρίνονται με τίποτα στην πραγματικότητα. Ο μέσος όρος σε πόλη με πενθημερη εργασια και σχεδόν καθημερινή χρηση είναι 18 με 20.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Τα αξιόπιστα αμάξια έχουν απείρως περισσότερες πιθανότητες από τους μαντράδες να γυρίσουν χιλιόμετρα γιατί πολύ απλά είναι αξιόπιστα και δεν βγάζουν προβλήματα! Υπάρχει η ελληνική ανεξάρτητη υπηρεσία spot a  weel που με 50 ευρώ περίπου  κάνει έλεγχο 50 σημείων στο αυτοκίνητο που θες να αγοράσεις και σου δίνει έγγραφη διαβεβαίωση για την κατάσταση του αυτοκινήτου. Το κάνεις πρόταση στον έμπορο και αν αρνηθεί να ξέρεις οτι κάτι έχει να κρύψει. ΝΑ ξερεις πως τα yaris υποφερουν απο κομπρεσορα AC που ανταλλακτικο και εργατικά εκτοξευουν το κοστος καναν 600αρι - 700αρι.. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, bigtoy είπε

Καλησπέρα σας 

Ευχαριστώ πολυ 

Yaris για νεαρό αρχάριο;;;;Του 2007 κιόλας,να έλεγες το καινούριο πάει και έρχεται.Να έλεγες για κοπέλα επίσης.

Υπερεκτιμημενο κουβας για μένα.Πολυ φθηνιαρικο εσωτερικό,υπερβολικά άσχημο για μένα,υπερβολικά ασταθες,καθόλου νεανικό.Και πίστεψε με,μια χαρά βλάβες βγάζει και αυτό.Η αξιοπιστία είναι θέμα προκατόχων.Σιγουρα η Toyota είναι κορυφή σε αξιοπιστία,αλλά πρωταρχικό ρόλο παίζει ο οδηγός και η συντήρηση.

Μήπως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις το γιόκα αν έχει κάποια γνώμη;

Άλλες προτάσεις από εμένα,Toyota Auris,Golf VI,Seat leon,Ford focus,Fiat stilo και Audi A3.

Σχετικά με τα χλμ,ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τόσο παλιά αμάξια.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 ώρα πριν, badbad είπε

Τα χιλιόμετρα δεν ανταποκρίνονται με τίποτα στην πραγματικότητα. Ο μέσος όρος σε πόλη με πενθημερη εργασια και σχεδόν καθημερινή χρηση είναι 18 με 20.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Τα αξιόπιστα αμάξια έχουν απείρως περισσότερες πιθανότητες από τους μαντράδες να γυρίσουν χιλιόμετρα γιατί πολύ απλά είναι αξιόπιστα και δεν βγάζουν προβλήματα! Υπάρχει η ελληνική ανεξάρτητη υπηρεσία spot a  weel που με 50 ευρώ περίπου  κάνει έλεγχο 50 σημείων στο αυτοκίνητο που θες να αγοράσεις και σου δίνει έγγραφη διαβεβαίωση για την κατάσταση του αυτοκινήτου. Το κάνεις πρόταση στον έμπορο και αν αρνηθεί να ξέρεις οτι κάτι έχει να κρύψει. ΝΑ ξερεις πως τα yaris υποφερουν απο κομπρεσορα AC που ανταλλακτικο και εργατικά εκτοξευουν το κοστος καναν 600αρι - 700αρι.. 

Δε σου ελεγχουν τα χλμ με 50 ευρω.. Θελουν 140 νομίζω για να τσεκαρουν κ τα χλμ.. Επισης, απ τη στιγμη που άρχισαν να πουλάνε κ αυτοι αμάξια εχει ολα τα δικια του κοσμου ο εμπορος να στον απορριψει..! Υπάρχουν κ αλλες εταιρείες που κανουν αυτη τη δουλειά.. Αν απορριψουν κ αυτους, τοτε ναι! Κτ βρωμαει!! 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Δε σου ελέγχουν τα χλμ με 50 ευρω.. Θελουν 140 νομίζω για να τσεκαρουν κ τα χλμ.. Επισης, απ τη στιγμη που άρχισαν να πουλάνε κ αυτοι αμάξια εχει ολα τα δικια του κοσμου ο εμπορος να στον απορριψει..! Υπάρχουν κ αλλες εταιρείες που κανουν αυτη τη δουλειά.. Αν απορριψουν κ αυτους, τοτε ναι! Κτ βρωμαει!! 

Έχεις μπερδέψει την spotmechanic με την spot a wheel...   Η υπηρεσία sportmechanic είναι ανεξάρτητη από τις πωλήσεις της spot a weel.  Σιγά επίσης μην τους δώσεις και ένα νεφρό. 50 με 60 ευρώ είναι περίπου  η υπηρεσία και φυσικά δεν μπορούν έτσι και αλλιώς να σου πουν τα πραγματικά χιλιόμετρα. Απλα έχουν συγκεκριμένες ενδείξεις από τις φθορές διάφορων ανταλλακτικών που μαρτυρούν κατά προσέγγιση τα πραγματικά χιλιόμετρα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πολλά λεφτά θα γλιτώσεις με ένα  πλήρες report από την συγκεκριμένη εταιρεία. Για εμένα είναι από τις λίγες αξιόπιστες και αξίζει κάθε ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, badbad είπε

Έχεις μπερδέψει την spotmechanic με την spot a wheel...   Η υπηρεσία sportmechanic είναι ανεξάρτητη από τις πωλήσεις της spot a weel.  Σιγά επίσης μην τους δώσεις και ένα νεφρό. 50 με 60 ευρώ είναι περίπου  η υπηρεσία και φυσικά δεν μπορούν έτσι και αλλιώς να σου πουν τα πραγματικά χιλιόμετρα. Απλα έχουν συγκεκριμένες ενδείξεις από τις φθορές διάφορων ανταλλακτικών που μαρτυρούν κατά προσέγγιση τα πραγματικά χιλιόμετρα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πολλά λεφτά θα γλιτώσεις με ένα  πλήρες report από την συγκεκριμένη εταιρεία. Για εμένα είναι από τις λίγες αξιόπιστες και αξίζει κάθε ευρώ. 

Εχω επιφυλαξεις για τετοιες εταιρειες. Ποιος μου λεει οτι δεν παιρνουν 150 ευρω απο τον εμπορο να σου πουν οτι θελει ? Προτιμω δικο μου μηχανικο με οπτικο ελεγχο , να το σηκωσει και να το οδηγησει εστω για λιγο

Το ειχα κανει πριν 3 χρονια που αγορασα μεταχειρισμενο απο εμπορο για την κορη μου.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, bigtoy είπε

Καλησπέρα σας 

Ευχαριστώ πολυ 

Μία χαρά αμάξι είναι. Πηγενε το σε έναν μηχανικό για έλεγχο χωρίς πολλά πολλά. Δεν έχει έξοδα το αμάξι είναι οικονομικό. Γιατί με αυτά που βλέπω εδώ μόνο golf gti ή s3 δεν σου έχουν προτείνει... 

Επεξ/σία από Vkngs
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...