Magi A. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπερα. Η F&u 4k τι usb σε wireless ποντικι υποστηριζει; Δεν μου αναγνωριζει ενα που σε αλλη tv ειναι μια χαρα. Ευχαριστω
htaccess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Magi A. είπε Καλησπερα. Η F&u 4k τι usb σε wireless ποντικι υποστηριζει; Δεν μου αναγνωριζει ενα που σε αλλη tv ειναι μια χαρα. Ευχαριστω Αν θέλεις γράψε ολόκληρο το μοντέλο της τηλεόρασης, αν και δεν νομίζω να υποστηρίζει ασύρματο ποντίκι. Απλό ποντίκι με καλώδιο, το αναγνωρίζει τουλάχιστον ?
Magi A. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλημερα εχω την F&U FL2D5805UH 4K ULTRA HD Smart . Ενα ποντικι ασυρματο hama δεν το αναγνωριζει π το αναγνωρίζει η turbox αλλη τβ μ. Ενα παλι ποντικι απο jumbo το αναγνωρισε. Δεν μπορω να καταλαβω απο τι εξαρταται τελικά. Εχει να κανει αν ειναι usb 2.0 ή 3.0 κατι για να το αναγνωρισει η τβ; θελω να παρω κ εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο usb κ φοβαμαι μην κ δεν κανω δουλεια.. Γνωριζει καποιος να μ δωσει μια γενικη εικονα αν πχ δεν εχει να κανει στη συνδεσιμοτητα αν ειναι 3.0 η 2.0 αλλα παιζουν αλλα πραγματα. Εχουν ιδια υποδοχη κ τα 2;Η τηλ μ ειναι του 2019 μοντελο πρεπει να κοιταζω σε 3.0 λογω ταχυτητας; ευχαριστω εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα