marksk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα Έχω την b450 tomahawk max Και μου εμφάνισε πρόβλημα με τον ήχο. Ενώ δούλευε κανονικά τώρα δεν έχω ήχο από τον υπολογιστή. Όταν ξεκινήσει να φορτώνει τα windows βγάζει έναν ήχο συνεχόμενο, coil whine στυλ. Τα ηχεία φυσικά και δουλεύουν κανονικότατα. Το ίδιο θέμα έχω και στις μπροστινές εισόδους τώρα, παλιά και αυτές δοκιμασμένες, μια χαρά παίζανε. Έκανα cean install windows σε άλλο δίσκο πάλι τα ίδια. Αλλαγή driver τα ίδια.. Τι να κάνω, rma στην msi ή από εκεί που την πήρα ; Υπάρχει δυνατότατα να μου στείλει η msi άλλη μητρική πριν την στείλω πίσω ;
marksk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δεν παίζει με τίποτα ήχο. Μιλάω με την MSI να δω τι μπορεί να γίνει και θα μιλήσω και με το μαγαζί για να δω τι διαδικασία ακολουθούν. Αν είναι να το στείλουν και αυτοί εξωτερικό, καλύτερα να το στείλω εγώ απευθείας. Έχεις και συ κανένα πρόβλημα Με μητρική;
benign Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Οχι εχω την ακριβως ιδια μητρικη με εσας,κανενα προβλημα,κανενος ειδους.Αλλα την αγορασα πολυ προσφατα,τον Δεκεμβρη,Αν και εσεις την εχετε λιγοτερο απο ενα χρονο,πρεπει να σας την αλλαξουν με αλλη απο το καταστημα που την αγορασατε. Απο τον δευτερο χρονο παει σε MSI. Αυτοι ηταν οι οροι εγγυησης απο το καταστημα που την αγορασα εγω,στο κεντρο της Αθηνας.
marksk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Σεπτέμβρη την αγόρασα, έχει αρκετή εγγύηση ακόμα. Απλά με το μένουμε στο σπίτι τώρα επειδή η μητρική είναι και στο κύριο pc, δε θα ήταν εύκολο να τη στείλω πίσω για άγνωστο πόσο χρόνο, μέχρι να αντικατασταθεί ή επισκευασθεί.
life is music Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, marksk είπε Σεπτέμβρη την αγόρασα, έχει αρκετή εγγύηση ακόμα. Απλά με το μένουμε στο σπίτι τώρα επειδή η μητρική είναι και στο κύριο pc, δε θα ήταν εύκολο να τη στείλω πίσω για άγνωστο πόσο χρόνο, μέχρι να αντικατασταθεί ή επισκευασθεί. εχετε κανει το τελευταιο bios update της μητρικης ....λεω μηπως με το τελευταιο bios update στρώση και λυθεί το προβλημα σας Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από life is music 1
marksk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Ναι έκανα με την ευκαιρία και bios update αλλά δεν άλλαξε κάτι
life is music Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, marksk είπε Ναι έκανα με την ευκαιρία και bios update αλλά δεν άλλαξε κάτι Σίγουρα έχετε τους τελευταίους drivers για τον ήχο?
marksk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Έγινε format άλλο την αρχή, update στο bios και κατέβηκαν όλοι οι drivers από την αρχή
gsa-electronics Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Tοτε πιθανον εχει θεμα η μητρικη... με τον ηχο. εφοσον ειναι στην εγγυηση στειλτην πισω, αλλιως αναγκαστηκα βαζεις εξτρα καρτα ηχου.
MORBID21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Ακριβως το ιδιο προβλημα με MSI B450-A PRO τι εκανες τελικα φιλε?
marksk Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 έβαλα μια usb καρτούλα προσωρινά και περιμένω πότε θα έχω χρόνο να τη στείλω πίσω για επισκευή- αντικατάσταση εσύ τι θα κάνεις ;
MORBID21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) το ιδιο και εγω,ψαχνω καμια παλια καρτα ηχου, γιατι το μαγαζι μαλλον ειναι κλειστο τετραημερο τουλαχιστον εστειλα και ερωτηση στην msi μιας και ειχα κανει register τη μητρικη μολις την ειχα παρει.το μονο που εχω κανει ποτε αν θυμαμαι καλα τωρα οποιος απο τους δυο μου απαντησει πρωτος ξενερι που ετυχε τετοιες μερες εσενα πως το επαθε?αυτο με το coil whine εμενα δεν το κανει με bluetooth εχεις ηχο?εμενα ναι αλλα μεγαλο lag δεν παλευεται Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από MORBID21
marksk Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 με bluetooth και γω ήχο έχω με μεγάλο lag. δε σου βγάζει βουητό εσένα μόλις συνδέσεις τα ηχεία ; Με την msi ανταλλάξαμε 2-3 mail, μου είπαν για drivers και 2-3 διάφορα κλασικά. στο τέλος μου είπανε να τη στείλω στο κατάστημα που την αγόρασα. πόσο καιρό την έχεις τη μητρική ;
MORBID21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 οχι βουητο δεν εχω.απο τον ιουλιο περυσι την εχω ειναι ιδιες σχεδον οι μητρικες μας,μαζι με 2-3 ακομα να σε ρωτησω,τι καρτα γραφικων εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα