Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω την b450 tomahawk max Και μου εμφάνισε πρόβλημα με τον ήχο. Ενώ δούλευε κανονικά τώρα δεν έχω ήχο από τον υπολογιστή. Όταν ξεκινήσει να φορτώνει τα windows βγάζει έναν ήχο συνεχόμενο, coil whine στυλ. Τα ηχεία φυσικά και δουλεύουν κανονικότατα. Το ίδιο θέμα έχω και στις μπροστινές εισόδους τώρα, παλιά και αυτές δοκιμασμένες, μια χαρά παίζανε. Έκανα cean install windows σε άλλο δίσκο πάλι τα ίδια. Αλλαγή driver τα ίδια.. 

Τι να κάνω, rma  στην msi ή από εκεί που την πήρα ; Υπάρχει δυνατότατα να μου στείλει η msi άλλη μητρική  πριν την στείλω πίσω ;

Δημοσ.

Δεν παίζει με τίποτα ήχο. Μιλάω με την MSI να δω τι μπορεί να γίνει και θα μιλήσω και με το μαγαζί για να δω τι διαδικασία ακολουθούν. Αν είναι να το στείλουν και αυτοί εξωτερικό, καλύτερα να το στείλω εγώ απευθείας.

Έχεις και συ κανένα πρόβλημα Με μητρική;

Δημοσ.

Οχι εχω την ακριβως ιδια μητρικη με εσας,κανενα προβλημα,κανενος ειδους.Αλλα την αγορασα πολυ προσφατα,τον Δεκεμβρη,Αν και εσεις την εχετε λιγοτερο απο ενα χρονο,πρεπει να σας την αλλαξουν με αλλη απο το καταστημα που την αγορασατε. Απο τον δευτερο χρονο παει σε MSI. Αυτοι ηταν οι οροι εγγυησης απο το καταστημα που την αγορασα εγω,στο κεντρο της Αθηνας.

Δημοσ.

Σεπτέμβρη την αγόρασα, έχει αρκετή εγγύηση ακόμα. Απλά με το μένουμε στο σπίτι τώρα επειδή η μητρική είναι και στο κύριο pc, δε θα ήταν εύκολο να τη στείλω πίσω για άγνωστο πόσο χρόνο, μέχρι να αντικατασταθεί ή επισκευασθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, marksk είπε

Σεπτέμβρη την αγόρασα, έχει αρκετή εγγύηση ακόμα. Απλά με το μένουμε στο σπίτι τώρα επειδή η μητρική είναι και στο κύριο pc, δε θα ήταν εύκολο να τη στείλω πίσω για άγνωστο πόσο χρόνο, μέχρι να αντικατασταθεί ή επισκευασθεί.

εχετε κανει το τελευταιο bios update της μητρικης ....λεω μηπως με το τελευταιο bios update στρώση και λυθεί  το προβλημα σας

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, marksk είπε

Ναι έκανα με την ευκαιρία και bios update αλλά δεν άλλαξε κάτι 

Σίγουρα έχετε τους τελευταίους drivers για τον ήχο?

Δημοσ.

Tοτε πιθανον εχει θεμα η μητρικη... με τον ηχο.

εφοσον ειναι στην εγγυηση στειλτην πισω,

αλλιως αναγκαστηκα βαζεις εξτρα καρτα ηχου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έβαλα μια usb καρτούλα προσωρινά και περιμένω πότε θα έχω χρόνο να τη στείλω πίσω για επισκευή- αντικατάσταση

εσύ τι θα κάνεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ιδιο και εγω,ψαχνω καμια παλια καρτα ηχου, γιατι το μαγαζι μαλλον ειναι κλειστο τετραημερο τουλαχιστον

εστειλα και ερωτηση στην msi μιας και ειχα κανει register τη μητρικη μολις την ειχα παρει.το μονο που εχω κανει ποτε αν θυμαμαι καλα

τωρα οποιος απο τους δυο μου απαντησει πρωτος

ξενερι που ετυχε τετοιες μερες

εσενα πως το επαθε?αυτο με το coil whine εμενα δεν το κανει

με bluetooth εχεις ηχο?εμενα ναι αλλα μεγαλο lag δεν παλευεται

Επεξ/σία από MORBID21
Δημοσ.

με bluetooth και γω ήχο έχω με μεγάλο lag. δε σου βγάζει βουητό εσένα μόλις συνδέσεις τα ηχεία ; Με την msi ανταλλάξαμε 2-3 mail, μου είπαν για drivers και 2-3 διάφορα κλασικά. στο τέλος μου είπανε να τη στείλω στο κατάστημα που την αγόρασα. πόσο καιρό την έχεις τη μητρική ; 

Δημοσ.

οχι βουητο δεν εχω.απο τον ιουλιο περυσι την εχω

ειναι ιδιες σχεδον οι μητρικες μας,μαζι με 2-3 ακομα 

να σε ρωτησω,τι καρτα γραφικων εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...