IKARIWTHS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους ,υπαρχει μια επιδοτηση 80 ευρω απο τον γερμανο και με ενδιαφερει να αγορασω καποιο κινητο τηλεφωνο ,θα ηθελα η τιμη να ειναι το μεγιστο 250 ευρω. Ξερω πως με 190 αγοραζω απο το σκρουτζ το a3 οποτε θα ηθελα κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα αν υπαρχει. επειδη η συσκευη θα ειναι για δευτερη δεν εχω τρομερες απαιτήσεις. Αυτες που ξεχώρισα ειναι το tlc plex ,to HONOR 9X Dual,to NOKIA 6.2 λιγο ακριβοτερο ,και το Realme 5 128GB. Αν υπαρχει καποιο που να αξιζει πραγματικα τα λεφτα του θα ηθελα να μου το προτεινετε .
p_under Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω να σου προτείνω συσκευή αλλά Παλιότερα ήξερα ότι αν δεν θες να πάρεις συσκευή, μπορείς να βάλεις το ποσό της επιδότησης σαν έκπτωση στους λογαριασμούς του παγίου σου, ισχύει; Εγώ αυτό θα έκανα αν ισχύει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από p_under
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Οσο συνεχιζω την ερευνα τείνω μεταξυ Realme 5 128GB και tcl plex
CaptainChris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 TCL Plex δεν θα το μετανιώσης, αξίζει πολύ περισσότερο. Καταπληκτική συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα