Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/1/2021 στις 10:09 ΜΜ, john_the_tiger είπε

https://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=73421

υπαρχει λυση την βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο αφου στην αντιπροσωπεία ειναι απλως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οταν τους πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν εναν τεχνικο της πλακας που μου ειπε οτι απλως δεν θα ξαναδουλέψει γιατι το youtube εκανε αναβαθμιση στην εφαρμογή του..βεβαια υποψιαζομαι μετα απο οσα διαβασα σε διαφορα sites οτι μαλλον ως γνησια ελληνικη εταιρια αγορασαν μονο τις πλακετες και οχι την υποστηριξη λογισμικου..δλδ αν αγορασεις σημερα μια fu αυριο μπορει να σταματησει να παιζει youtube αν κανει αναβαθμιση!!!

διαβαστε αυτο το ποστ ειναι δικο μου..οποιος θελει μπορω να του στειλω τα αρχεια να κανει την ενημερωση και να παιζει youtube, netflix, ertflix

εγω προσωπικα δεν ξαναγοραζω ουτε αφυγραντηρα απο δαυτους

Καλησπέρα,μήπως θα μπορούσα να έχω το αρχείο που αναφέρετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας έχω αγοράσει μια f and u 32''.. Έχω το εξής θέμα:όταν σβήνει η τηλεόραση μένει το led από κάτω σταθερό αλλά μετά από κάνα 5λεπτο αναβοσβηνει με κλειστη την τηλεόραση και μετά πάλι μένει σταθερό.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Thanos_tsib
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/1/2021 στις 10:09 ΜΜ, john_the_tiger είπε

https://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=73421

υπαρχει λυση την βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο αφου στην αντιπροσωπεία ειναι απλως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οταν τους πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν εναν τεχνικο της πλακας που μου ειπε οτι απλως δεν θα ξαναδουλέψει γιατι το youtube εκανε αναβαθμιση στην εφαρμογή του..βεβαια υποψιαζομαι μετα απο οσα διαβασα σε διαφορα sites οτι μαλλον ως γνησια ελληνικη εταιρια αγορασαν μονο τις πλακετες και οχι την υποστηριξη λογισμικου..δλδ αν αγορασεις σημερα μια fu αυριο μπορει να σταματησει να παιζει youtube αν κανει αναβαθμιση!!!

διαβαστε αυτο το ποστ ειναι δικο μου..οποιος θελει μπορω να του στειλω τα αρχεια να κανει την ενημερωση και να παιζει youtube, netflix, ertflix

εγω προσωπικα δεν ξαναγοραζω ουτε αφυγραντηρα απο δαυτους

Καλησπέρα. Κι εγω εχω θέμα με μια f&u τηλεόραση με το youtube .καμία βοήθεια?

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μια F&U FLA32130 android tv σταματησε να λειτουργει το τηλεκοντρολ ,η τηλεοραση λειτουργει με τα κουμπια που εχει πανω της προς το παρον αλλα μονο για εναλλαγη καναλιων.

Το τηλεκοντρολ γραφει μεσα του "hr46a" εχουμε κανεναν αντικαταστατη που να λειτουργει σε android ,εστω και να μην εχει λειτουργιες voice κτλ.

Μηπως ειναι bluetooth το remote και εχει αποσυνδεθει αλλα χωρις το τηλεκοντρολ δεν μπορεις να μπεις στα settings του android να δεις αν ειναι pair ακομη.

Εκανα το κολπακι με την καμερα του κινητου να δω αν δουλευουν οι infared με καινουργιες μπαταριες και δεν φαινεται να αναβοσβηνει κατι.

Σε κινητο με infared δυστυχως η fu ειναι απων στο remote app.

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.

Νομίζω είναι Bluetooth,κάνε πάλι ζεύξη με την τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος με το back και το vol-  ταυτόχρονα.Και κάτι άλλο νομίζω ότι κάνει τηλεκοντρόλ με υπέρυθρες και δοκίμασε π.χ με Philips κωδικούς ταιριάζει σε κάποιες η συχνότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα philips επιασε ενα απο τα πολλα της στο κλεισιμο μονο ,δεν λειτουργουσε αλλο κουμπι.

back και vol - δεν ειδα να κινειται τιποτα ,αν εχουμε κανεναν αλλον συνδυασμο;;

Σκεφτηκα μεσω google tv app και το remote που εχει το app για τις android tv αν καταφερω να κανω Pair το κινητο με την tv.

Επεξ/σία από nikx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...