jimx5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ελπίζω να έχετε όλοι την υγειά σας. Εχω την εξής απορία, υπάρχει αγγελία για iphone σφραγισμένο ( αν και από ότι βλέπω στις Photos δεν είναι η μαμά ζελατίνα ) αλλά το πιο περίεργο είναι ότι έκανα τσεκ το imei ( και τα 2 διότι διαθέτει 2ρο λόγω esim ) και μου λέει: 1 Oτι η χωρητικότητα της συσκευής είναι διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στο κουτί ( 512 λέει στο κουτί και 256 το τσεκ ) Και 2 ότι η συσκευή είναι Activated εδώ και 5 μήνες. Όταν κάνω τσεκ το s/n μου λέει ότι δεν είναι Activated αλλά η χωρητικότητα παραμένει λάθος. πια είναι η γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να είναι fake iphone ? ή εγώ είμαι τούβλο και δεν καταλαβαίνω ? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από jimx5
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Γειά σου, Επειδή πολλά βρωμάνε στην υπόθεση όπως λες και εσύ (μαλλον fake ζελατίνα , αλλη χωρητικοτητα απ'οτι λεει, activated) κλπ, ισως δεν αξιζει να ρισκάρεις. Βέβαια δεν είμαι ειδικός στα iPhone, αλλά στα αυτιά μου δεν ακούγεται καλό απο την αρχή. Ας μας πούνε όμως και οι υπόλοιποι την γνώμη τους.. Σε τι τιμή το βρήκες, ποιο iPhone, απο Κινα είναι ;
marmagia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 To primary IMEI τι σου βγάζει όταν το τσεκάρεις;
jimx5 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 καλησπέρα το primary IMEI λέει ότι είναι 256gb και ότι είναι activated από τον 9/2019. Ο πωλητής λέει 512gb και σφραγισμένο. Οταν βάζω το s/n για τσεκ στην apple μου λέει τα εξής: Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των λεπτομερειών κάλυψης, επειδή η συσκευή σας δεν έχει καταχωριστεί. Επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής πώλησης του προϊόντος σας Apple ή με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας για να καταχωρίσετε αυτήν τη συσκευή.
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στις 20/3/2020 στις 8:18 ΜΜ, jimx5 είπε Καλησπέρα ελπίζω να έχετε όλοι την υγειά σας. Εχω την εξής απορία, υπάρχει αγγελία για iphone σφραγισμένο ( αν και από ότι βλέπω στις Photos δεν είναι η μαμά ζελατίνα ) αλλά το πιο περίεργο είναι ότι έκανα τσεκ το imei ( και τα 2 διότι διαθέτει 2ρο λόγω esim ) και μου λέει: 1 Oτι η χωρητικότητα της συσκευής είναι διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στο κουτί ( 512 λέει στο κουτί και 256 το τσεκ ) Και 2 ότι η συσκευή είναι Activated εδώ και 5 μήνες. Όταν κάνω τσεκ το s/n μου λέει ότι δεν είναι Activated αλλά η χωρητικότητα παραμένει λάθος. πια είναι η γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να είναι fake iphone ? ή εγώ είμαι τούβλο και δεν καταλαβαίνω ? Εφόσον έχεις διαθέσιμα τα IMEI γιατί δεν έρχεσαι σε επικοινωνία με ένα επίσημο Apple Support... (πιστεύω τηλεφωνικά θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα