gtr4460 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Γεια σας παιδιά μπορώ να έχω δύο διαφορετικούς καταλόγους σε ένα τηλέφωνο android δηλαδή να κάνω εξαγωγή δύο διαφορετικών αρχείων vcf
leolipop Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Φυσικα και μπορεις.Τις επαφες θες να μαζεψεις ;
gtr4460 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Όχι ακριβώς αυτό θέλω να έχω δύο διαφορετικούς καταλόγους ώστε ο ένας κατάλογος να το βλέπει το Viber και τον άλλον να μην το βλέπει
valader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Πιστεύω ότι χρειάζεσαι μια εφαρμογή κλωνοποίησης.να σου δημιουργήσει δεύτερη εφαρμογή επαφών Εγώ έβαλα αυτήν την εφαρμογή για να έχω 2 viber(λειτουργεί καλύτερα από όλες τις εφαρμογές που δοκίμασα) ίσως σε βοηθήσει Island - Εφαρμογές στο Google Play play.google.com › store › apps › details › id=com.oasisfeng.island
greekfragma Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 γκομενοδουλειά μου μυρίζει και safety measures
xsterg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 στανταρ. ξερω εναν που δεν βαζει facebook στο κινητο για να μην του βγει καμια γκομενα ξαφνικα...
gtr4460 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Ρε παιδιά είστε εκτός θέματος απλά απλά δεν θέλω τον καινούργιο κατάλογο να την δει το Viber και να δουν κάποιοι ότι άλλαξε νούμερο από την άλλη όμως θέλω να έχω και τα παλιά ονόματα καμιά φορά μπορεί να χρειαστούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα