skar1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, sintalkas είπε πως κανεις unbind το κλειδι που δινει το στιμ Εννοείς να βάλεις τον κωδικό σε οποιοδήποτε account steam; Αν ναι και αν δεν κάνω λάθος όσες φορές πήρα τέτοια κλειδιά τα έβαζα σε οποιοδήποτε account.
thomason993 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, sintalkas είπε πως κανεις unbind το κλειδι που δινει το στιμ Στο steam client, στο μενού στη πάνω μπάρα (σε ελληνική γλώσσα): "Βοήθεια" -> "Υποστήριξη Steam" -> Σκρολάρεις λίγο κι επιλέγεις "Παιχνίδια, λογισμικό, κλπ" -> Στην αναζήτηση γράφεις Tomb Raider -> Επιλέγεις το "Tomb Raider" από τη λίστα με τα Προϊόντα -> Σκρολάρεις λίγο και επιλέγεις "Θέλω να αφαιρέσω μόνιμα αυτό το παιχνίδι από το λογαριασμό μου" -> Ακολουθείς τις οδηγίες
skar1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, thomason993 είπε Στο steam client, στο μενού στη πάνω μπάρα (σε ελληνική γλώσσα): "Βοήθεια" -> "Υποστήριξη Steam" -> Σκρολάρεις λίγο κι επιλέγεις "Παιχνίδια, λογισμικό, κλπ" -> Στην αναζήτηση γράφεις Tomb Raider -> Επιλέγεις το "Tomb Raider" από τη λίστα με τα Προϊόντα -> Σκρολάρεις λίγο και επιλέγεις "Θέλω να αφαιρέσω μόνιμα αυτό το παιχνίδι από το λογαριασμό μου" -> Ακολουθείς τις οδηγίες Και αν το κάνεις σου δίνει πάλι κλειδί για να το δώσεις σε κάποιον άλλο;
paparockas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Το πηρα και απο Square Enix αν και γραφει GOTY στο τελος στο checkout δινει το basic οπως το steam μην μπειτε στον κοπο
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κλειδι που δινει η Square Enix ειναι ακριβως το ιδιο base game που δινει το Steam αμεσως με 1 κλικ δηλαδη .Ευχαριστω ! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
thomason993 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, skar1983 είπε Και αν το κάνεις σου δίνει πάλι κλειδί για να το δώσεις σε κάποιον άλλο; Δεν το δοκίμασα αλλά λογικά δεν στο δίνει..
bromiaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, skar1983 είπε Και αν το κάνεις σου δίνει πάλι κλειδί για να το δώσεις σε κάποιον άλλο; Γιατί δεν λες σε αυτόν τον κάποιον άλλον να μπει τώρα και να το πάρει δωρεάν;;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα