kostas_anes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Ένα αναλυτικό review στην κάρτα του τίτλου με benchmarks σε 12 παινχίδια, καταναλώσεις και θερμοκρασίες! 8 1
malakudi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Άψογη παρουσίαση, η ταπεινή μου pulse ούτε 1830 δε πάει στις μνήμες! Κώστα τι ψύκτρα έχεις στον 3700X (δε την αναφέρεις στα specs, μάλλον dark rock pro 4 μου μοιάζει); Μπορείς να κάνεις ένα συγκριτικό με την στοκ; Το κούνημα του χεριού σε στυλ Ανδρέα Παπανδρέου eighties νομίζω μπορείς να το περιορίσεις λίγο 😉 1
kostas_anes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, malakudi είπε Άψογη παρουσίαση, η ταπεινή μου pulse ούτε 1830 δε πάει στις μνήμες! Κώστα τι ψύκτρα έχεις στον 3700X (δε την αναφέρεις στα specs, μάλλον dark rock pro 4 μου μοιάζει); Μπορείς να κάνεις ένα συγκριτικό με την στοκ; Το κούνημα του χεριού σε στυλ Ανδρέα Παπανδρέου eighties νομίζω μπορείς να το περιορίσεις λίγο 😉 Dark Rock 4 ειναι ναι, τωρα για θερμοκρασιες δεν εχω ιδεα μιας και δεν την εβαλα ποτε πανω. Συγκριτικο επισης δεν γινεται, γιατι εχει μπει στο build της κοπελας μου μαζι με τον παλιο μου 1400. To χερακι btw μου βγαινει φυσικα xD. Επειδή διαβάζω από οθόνη και μετά τα λέω στην κάμερα, το χέρι με βοηθάει να βγάλω με καλύτερη ροή τον λόγο. Τα προβλήματα της ελαφράς δυσλεξίας που έχω 😕 (αν βλέπετε κατά καιρούς ορθογραφικά να φεύγουν και να βγάζουν μάτια, τώρα ξέρετε). Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από kostas_anes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα