slekkas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καταρχήν γεια σε όλου και καλή δύναμη με αυτό που μας συμβαίνει, Κατά διαστήματα ενώ παίζω παιχνίδια στο playstation μου κάνει τρελό lag. Έχω το PC δίπλα ακριβώς οπότε άνοιξα 2 παράθυρα και έκανα ping στο ένα google.co.uk και στο άλλο το ρούτερ μου 192.168.1.1 να δω τι γίνεται. Στης Google σταθερά 39ms και στο ρούτερ κλασσικά 1ms. Έπαιζα λοιπόν και είχα αυτά τα ping και έτρεχαν δίπλα μου. Μετά από λίγο(10 λεπτά) αρχίζω να έχω lag στο ps4, κοιτάζω δίπλα και βλέπω το ping προς τη Google να έχει ανέβει στα 200-300 και το παραδόξως το ίδιο και προς το ρούτερ μου. Αυτό κράτησε για 10-20 δευτερόλεπτα και μετά γύρισε στο κανονικό. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως έχει κανέναν ιό ο υπολογιστής οπότε τον έσβησα και έκανα το ίδιο τεστ με το laptop μου. Μου έκανε ακριβός το ίδιο που σημαίνει δεν είναι ο υπολογιστής. Έχω τρελαθεί. Παλιά είχα ένα Asus modem που μπορούσες να δεις τι γινόταν στο δίκτυο σου. Δηλαδή έβλεπες όλες της IP και δίπλα την κίνηση. Στο Speedport Plus δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να συνδέεται στο ρούτερ και να μπορώ να δω από που προέρχεται αυτή η κίνηση; Ευχαριστώ
DanielRGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Αυτο που λες ειναι θεμα του ρουτερ, γενικα το speedport plus κανει κατι κουλα που και που, οπως και π.χ αυτα τα 10-20 δευτερολεπτα να μην ανταποκρινεται καθολου στο 192.168.1.1 και γενικως να εχει "freez-αρει" Δεν υπαρχει προγραμμα που να συνδεεται με το ρουτερ και να βλεπεις traffic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα