Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με έναν γνωστό μου:
Πήρε Cosmote Double Play, με TV. Στον Γερμανό τον ενημέρωσαν ότι η συνδρομή είναι "δεμένη" με τον αριθμό του κινητού του. Κάπως προσπάθησε να δημιουργήσει Cosmote ID, αλλά τώρα είναι σε μία κατάσταση, όπου στο "Ξέχασες το λογαριασμό σου;", βάζοντας το κινητό, λέει ότι είναι σε εξέλιξη διαδικασία ταυτοποίησης και στέλνει ένα sms, λέγοντας "ακολουθείστε τις οδηγίες στο sms". Μόνο που το sms περιέχει απλώς ένα 4ψήφιο ΡΙΝ...!
Δοκιμάζω λοιπόν και φτιάχνω ένα νέο Cosmote ID, με το email, όλα καλά. Όταν όμως πάω να προσθέσω το κινητό, μου λέει ότι υπάρχει σε άλλο Cosmote ID.
Μήπως γνωρίζει κάποιος το direct link ανάκτησης, με πεδίο το ΡΙΝ του sms?
Μετά, θα πρέπει κι εγώ με κάποιο τρόπο να σβήσω το ID του κινητού, ώστε να προσθέσω τον αριθμό κινητού στο ID, που έφτιαξα με το email.
Με το 13888 βαρέθηκα να είμαι στην αναμονή, πλέον δεν έχω κοντά μου το κινητό του γνωστού. Αυτά πριν πάω από Γερμανό.

Δημοσ.

Αυτό είναι κάποιου είδους υποστήριξη;
Εάν υπονοείς ότι πάω να κάνω κάποια δουλειά "Τζακ Σπάροου", κάνεις λάθος, να βοηθήσω προσπαθώ.
Και μόλις το λύσω (προφανώς χωρίς τη βοήθειά σου), θα γράψω εδώ, μήπως βοηθήσω και άλλους.

Δημοσ.
Στις 23/11/2022 στις 11:05 ΠΜ, grfloater είπε

Έχω ένα θέμα με έναν γνωστό μου:
Πήρε Cosmote Double Play, με TV. Στον Γερμανό τον ενημέρωσαν ότι η συνδρομή είναι "δεμένη" με τον αριθμό του κινητού του. Κάπως προσπάθησε να δημιουργήσει Cosmote ID, αλλά τώρα είναι σε μία κατάσταση, όπου στο "Ξέχασες το λογαριασμό σου;", βάζοντας το κινητό, λέει ότι είναι σε εξέλιξη διαδικασία ταυτοποίησης και στέλνει ένα sms, λέγοντας "ακολουθείστε τις οδηγίες στο sms". Μόνο που το sms περιέχει απλώς ένα 4ψήφιο ΡΙΝ...!
Δοκιμάζω λοιπόν και φτιάχνω ένα νέο Cosmote ID, με το email, όλα καλά. Όταν όμως πάω να προσθέσω το κινητό, μου λέει ότι υπάρχει σε άλλο Cosmote ID.
Μήπως γνωρίζει κάποιος το direct link ανάκτησης, με πεδίο το ΡΙΝ του sms?
Μετά, θα πρέπει κι εγώ με κάποιο τρόπο να σβήσω το ID του κινητού, ώστε να προσθέσω τον αριθμό κινητού στο ID, που έφτιαξα με το email.
Με το 13888 βαρέθηκα να είμαι στην αναμονή, πλέον δεν έχω κοντά μου το κινητό του γνωστού. Αυτά πριν πάω από Γερμανό.

Τελικά πήρα τηλ στο 13788 (βλάβες), μετά τα γνωστά (ταυτοποίηση, ΑΦΜ), μου έστειλε εκ νέου με sms ένα link ενεργοποίησης Cosmote ID, με το οποίο χαλαρά έφτιαξα το νέο προφίλ. Μάλιστα, πρόσθεσα και το email (το οποίο υπάρχει και σε άλλο προφίλ - πάει για σβήσιμο), όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...