Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να βαλω το κινητο μου στο προφιλ, ωστε να παιρνω 500mb καθε φορα που πληρωνω μεσα απο την εφαρμογη και μου λεει οτι ο αριθμος που βαζω χρησιμοποιειται σε αλλο cosmote id. Πως ειναι κατι τετοιο δυνατον;

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είχα πάθει και εγώ, ο λόγος ήταν επειδή είχα ήδη φτιάξει άλλο cosmote id με άλλο e-mail δηλώνοντας το συγκεκριμένο νούμερο.

Το πρόβλημα το έλυσα αφαιρώντας από το παλιό cosmote id τον αριθμό, και βάζοντας ένα άσχετο όνομα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στο cosmote Id με τον αριθμό του κινητού μου και μου βγάζει τις πληροφορίες που έχω από το what's up. Τι φάση τώρα; Τι μπορω να κανω;

Δλδ το ένα cosmote Id είναι με τον αριθμό του κινητού μου τηλεφώνου και το καινούριο cosmote Id είναι με το email μου και αφορά το Internet.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Καμια ιδεα;

Αν θυμάμαι καλά, ισχύουν τα εξής:
Αν έχεις φτιάξει και μπαίνεις στο Cosmote ID σου με username το κινητό σου, τότε θα βλέπεις εκεί ΜΟΝΟ τη σύνδεση/ πρόγραμμα / κλπ του κινητού σου (και από όσο ξέρω δεν μπορείς να προσθέσεις κάποια άλλη υπηρεσία)
Αν έχεις φτιάξει και μπαίνεις με username το email σου τότε, είτε βλέπεις τα πάντα που έχεις στην Cosmote (π.χ. κινητό + double play + cosmote TV), είτε κάποια από αυτά αλλά μπορείς να προσθέσεις (σε αυτή την περίπτωση) και τις άλλες συνδέσεις σου (π.χ. αν φαίνονται μόνο το Cosmote TV και το DP, αλλά όχι το κινητό...).

Οπότε κρατάς πάντα σαν βασικό και λειτουργικό το ID που έχει φτιάξει με το email σου και προσθέτεις εκεί όλες τις υπηρεσίες σου.

Ελπίζω λίγο να βοηθάει αυτό.

image.png.c86e6bfad5c09fa43230b02aa1f653bd.png

Επεξ/σία από stark
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και γιατι στο cosmote id που εχω το ιντερνετ, μου λεει οτι εαν πληρωνω τον λογαριασμο μου μεσω του προγραμματος θα μου δινει δωρο 500mb για το κινητο, απο την στιγμη που δεν μπορω να προσθεσω το κινητο μου; Θα δοκιμασω να βαλω καποιο αλλο κινητο, να δω εαν δινει τα Mb.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Και γιατι στο cosmote id που εχω το ιντερνετ, μου λεει οτι εαν πληρωνω τον λογαριασμο μου μεσω του προγραμματος θα μου δινει δωρο 500mb για το κινητο, απο την στιγμη που δεν μπορω να προσθεσω το κινητο μου; Θα δοκιμασω να βαλω καποιο αλλο κινητο, να δω εαν δινει τα Mb.

Διότι τα 500 (για το κινητό σου) τα παίρνεις ΚΑΙ με την πληρωμή του λογαριασμού του σταθερού/ internet μέσω του app. 

Screenshot_20200322-001533_Messages.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο λέμε. Απλά εγώ δεν μπορώ να τα παρω.

Λογικά μπορεί να με βοηθήσει μονο  οποίος έχει cosmote Internet και what's up κάρτα.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Πάντως ο άνθρωπος έχει δίκιο.   Το τι είχα τραβήξει κι εγώ με τα login στο  myCosmote  είναι απίστευτο.   Δεν έχουν εξηγήσει στον κόσμο , το μπ****έλο που έχουν καταντήσει το site τους,  οτι άλλο πράγμα είναι το Cosmote ID , κι άλλο το απλό login με κωδικούς κ email.   Αποτέλεσμα,  απο Chrome  να μην μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο MyCosmote εδώ κι ενάμισι χρόνο, ενώ απο Firefox με τους ίδιους κωδικούς κανονικά...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kounga είπε

Πάντως ο άνθρωπος έχει δίκιο.   Το τι είχα τραβήξει κι εγώ με τα login στο  myCosmote  είναι απίστευτο.   Δεν έχουν εξηγήσει στον κόσμο , το μπ****έλο που έχουν καταντήσει το site τους,  οτι άλλο πράγμα είναι το Cosmote ID , κι άλλο το απλό login με κωδικούς κ email.   Αποτέλεσμα,  απο Chrome  να μην μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο MyCosmote εδώ κι ενάμισι χρόνο, ενώ απο Firefox με τους ίδιους κωδικούς κανονικά...

Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις όλα τα σχετικά cookies απο τον Chrome.

Δημοσ.
Στις 26/3/2020 στις 5:57 ΜΜ, stark είπε

Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις όλα τα σχετικά cookies απο τον Chrome.

Εννοείται,  όχι μόνο cookies ,  τα πάντα έγιναν .  Και μιλάμε για τη μόνη περίπτωση απτα  δεκάδες logins του chrome μου, που δεν ήθελε να συνδεθεί...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/3/2020 στις 5:23 ΜΜ, Joshua21 είπε

Αυτό ακριβώς είχα πάθει και εγώ, ο λόγος ήταν επειδή είχα ήδη φτιάξει άλλο cosmote id με άλλο e-mail δηλώνοντας το συγκεκριμένο νούμερο.

Το πρόβλημα το έλυσα αφαιρώντας από το παλιό cosmote id τον αριθμό, και βάζοντας ένα άσχετο όνομα.

Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, πώς αφαιρέσετε τον αριθμό από το cowmotw id; δεν μου δίνει πουθενά την επιλογή αφαίρεσης πάρα μόνο προσθήκης!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, KonPl είπε

Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, πώς αφαιρέσετε τον αριθμό από το cowmotw id; δεν μου δίνει πουθενά την επιλογή αφαίρεσης πάρα μόνο προσθήκης!

Ναι, κάπου έδινε την επιλογή αφαίρεσης, δυστυχώς όμως δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια από τότε που το έκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...