Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για motherboard

zosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω αναβαθμιση(CPU+mobo+RAM).Σκεφτομαι για Athlon 2,6 και μνημες Kingston( 2x256 ή 1x512).Εχετε να προτεινετε κανενα καλο motherboard γυρω στα 100 ευρω?

Δημοσ.

Εγω θα πρότεινα το Abit NF7-S rev. 2.0 φυσικά.

Μια και έξω.

DFI σε καμία περίπτωση.

Αλλιώς για οικονομική ( αλλά ταυτόχρονα πολύ καλή επιλογή ) το Gigabyte GA-7N400L1 ( πολύ καλό , και εντελώς απροβλημάτιστο motherboard )

Δημοσ.

Και ο αδελφός μου που έχει Epox 8RDA+,είναι πάρα πολύ καλό,σαφώς ανώτερο από το NF7 που είχα εγώ,πολύ σταθερό ακόμα και σε ψηλά FSBs (230+) που με το Abit με τα βίας ξεπερνούσα τα 210.

Δημοσ.

Gabriel , τι τάσεις έδινες στο chipset / cpu / μνήμες στο κάθε mobo?

Χρησιμοποίησες τα ίδια τροφοδοτικά / cpu / ram?

Πως κάνουμε συγκριτικά , με διαφορετική CPU , RAM , Τροφοδοτικό , mods , κτλ???

Το Abit μια χαρά είναι , και ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Επίσης είναι το μόνο που σου εξασφαλίζει 100% working fine capacitors ( Abit BulletProof ) , για θυμηθείτε πυκνωτές που έσκαγαν...!

Οφείλω να πω πως έχω εταιρία Custom Build PCs , modding , κλπ. κλπ , και είμαι hardware reviewer χρόνια τώρα σε πολλά site ( ετοιμάζουμε και δικό μας [ η ομάδα της εταιρίας μου ] για Hardware Reviews )

και αυτούς τους 2 μήνες έχω πουλήσει 11 Abit NF7-S rev.2.0

Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Φίλε zosa:

Διάβασε πολύ καλά το post μου εδώ για την MSI , αλλά και στο http://www.thelab.gr ( το λίνκ που έδωσα ) , και θα καταλάβεις.

Μπορεί να είναι μια-δυο συγκεκριμένες παρτίδες για την MSI , αλλά αξίζει ρε παιδιά να ρισκάρετε?

Ιδιαίτερα όταν ξέρετε ότι στα ίδια λεφτά παίρνετε την Gigabyte GA-7N400L1 που είναι καλύτερη ( σε όλους τους τομείς ) από την MSI.

Abit NF7-S rev 2.0 ή Gigabyte GA-7N400L1.

Δημοσ.

Abit NF7 rev 2.0,Τροφοδοτικό Heroichi 350w,CPU 1.8 Vcore με SLK900U με Antec 92mm,cpu XP2000+ στα 2300 (200χ11.5) μνήμη 512DDR400 Twinmos 2.9Vdimm και 2.0-3-2-5 στα 400, 1.6V στο chipset με άλλη active cooling ψύκτρα και όχι της Abit που είναι κακής ποιότητας,όχι οτι εκεί δεν πέταγε το σύστημα αλλά μου έκανε εντύπωση ότι με 210 fsb με οποιοδήποτε multi τα έπαιζε,εννοείται οτι μνήμες έπαιξα με πολλους dividers και σε πολλές συχνότητες.

Το καημένο το epox 8rda+ (ούτε κάν ultra400) παίζει την ίδια cpu με μαμά ψύκτρα 235x10,με τροφοδοτικό για κλωτσιές (noname 350) με Twinmos 333 στα 416 νομίζω.Σταθερότατο και ακόμα πιό γρήγορο.

Θα πώ απλά ότι:

Πολύ καλό το Abit αλλά το Epox,τουλάχιστον σε AMD πλατφόρμα,είναι ακόμα καλύτερο.

Τώρα για Gigabyte;Αν βγάλει η Lada ποτέ,ένα δίλιτρο αμάξι με 200 άλογα και σε τιμή ιδια με ένα καλό επώνυμο αυτοκίνητο, θα το προτιμούσατε;

Σε κάρτες γραφικών κάτι λέει η Gigabyte,σε μητρικές...άστο καλύτερα.

Δημοσ.

Λοιπόν...

Γνωστό κατάστημα με εξειδικευμένο hardware έχει RMA τελευταία στις Abit πάνω από 30%. Και δε μιλάμε για 1-2 κομμάτια. Και στις Epox κάτω από 5%. Και μπορεί το 90% όσων αγοράζουν από αυτό το κατάστημα να πειράζουν τα μηχανήματά τους αλλά το ίδιο ισχύει και και αυτούς που αγοράζουν Epox. Και δε μιλάμε για 1-2 μητρικές ούτε 10...

Και μια κακία... Ρε συ billpeppas καταλαβαίνω τι hardware reviewer είσαι όταν προτείνεις Gigabyte...

Δημοσ.

Bill που ακριβώς είσαι hardware reviewer?

Bulletproof τα Abit? Έλεος τα παιδιά των αντιπροσωπειών κοντεύουν να γίνουν σαν τον Σουγκλάκο απο το κουβάλημα των RMAs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...