Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , θέλω να τρέξω συγκεκριμένες εντολές  σε 2 συγκεκριμένες ώρες και λεπτά της ημέρας , και αυτό να γίνεται κάθε μέρα αυτόματα,.Χρησιμοποιώ java.

Δημοσ.

Για την εκτέλεση χρησιμοποιείς κάποιο εργαλείο όπως το cron που είναι σε GNU/Linux και BSD?
Δηλαδή θες να τρέξεις ένα java πρόγραμμα μέσω cron ή το Java πρόγραμμά σου θα τρέχει σαν daemon/ΝΤ Service και θα πρέπει να ελέγχει εάν θα είναι ο χρόνος εκτέλεσης της εντολής βάση της τρέχουσας ώρας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε

Για την εκτέλεση χρησιμοποιείς κάποιο εργαλείο όπως το cron που είναι σε GNU/Linux και BSD?
Δηλαδή θες να τρέξεις ένα java πρόγραμμα μέσω cron ή το Java πρόγραμμά σου θα τρέχει σαν daemon/ΝΤ Service και θα πρέπει να ελέγχει εάν θα είναι ο χρόνος εκτέλεσης της εντολής βάση της τρέχουσας ώρας;

Οχi pc_magkas.Θέλω να γίνεται εξολοκλήρου από java κώδικα αυτό Θελω να τρεξω ενα προγραμματακι που θα κανει 2 φορε την μερα κατι απο μια φορα το καθενα .Εχω βρει classes εχω δοκιμασει και με while loop αλλα με το while το κανει συνεχεια μεχρι την ωρα που θελω να κανει κατι αλλο .εγω θελω μια φορα να τρεξει το ενα task την συγκεκριμενη ωρα και λεπτα και μια φορα το αλλο σε συγκεκριμενη ωρα και λεπτα.Και να τρεχει συνεχεια χωρις να επεμβαινω εγω η καποιος αλλος.αυτο θελω εν ολιγοις 

Επεξ/σία από eleionos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2020 στις 8:43 ΜΜ, andreas49 είπε

Andreas ευχαριστώ για την συνεισφορά.Μετα από αρκετό ψάξιμο , κατέληξα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να το διαχειριστείς με  το http://www.quartz-scheduler.org. Εδώ υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι γιατί ο χρήστης δεν θέλει παράθυρα ανοιχτά  στο dekstop.Αυτό που θα κάνω  είναι να το περάσω στο cron , και να δώσω για τις συγκεκριμένες ώρες και λεπτά να εκτελούνται τα 2 συγκεκριμένα tasks.Από εκεί θα καλεί ανάλογα με την ώρα την συγκεκριμένη κλάση. Μέσα στις κλάσεις θα τρέχει μόλις ολοκληρώνεται το task  η System.exit(0); και όλα καλά.

Επεξ/σία από eleionos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...