Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , εχω το καινουργιο συστημα εγχρωμης ψηφιακης θυροτηλεορασης 2 καλωδιων στο σπιτι μου και εχω τοποθετησει τη συσκευη με δυνατοτητα απομακρυσμενου ελεγχου της εισοδου μεσω Wi-Fi.
Ουσιαστικα συνδεεται η συσκευη μεσω του δικτυου Wi-Fi του σπιτιου και μεσω SIP server και ενος app σε smartphone (2easy) μπορουμε να χειριζομαστε απομακρυσμενα την εισοδο του κτηριου.

Το προβλημα ειναι οτι δεν συνδεεται στον SIP server ετσι ωστε να γινουν ολα αυτα που ειπα παραπανω.
Το θεμα αυτο το αντιμετωπιζω σε συγκεκριμενα modem/router ( π.χ. technicolor tg788v , asus κ.α.) ενω σε καποια αλλα παιζει κανονικα ( π.χ. ολα του Ο.Τ.Ε. , tp-link ).
Απο την εταιρια μου ειπαν οτι συγκεκριμενα modem/router εχουν αυτο το προβλημα και πρεπει να ανοιχτει η θυρα 5060.
Λογικα ειναι καποιες ρυθμισεις που πρεπει να γινουν στο router , δοκιμασα να κανω port forward 5060 αλλα δεν εγινε κατι.
Ξερει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν ;

Η συσκευη θυροτηλεορασης ειναι αυτη :  manual Θυροτηλεορασης

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.🙂

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικά το πρόβλημά σου είναι οτι μπλοκάρεται από firewall. Όπως είπες πρέπει να "ανοίξεις πόρτα".  Φαντάζομαι πως δεν έχεις ανοίξει σωστά την πόρτα για το μηχάνημα που τρέχει η υπηρεσία. 
Όταν ανοίξεις την πόρτα κάνε ένα τεστ εδώ να δεις αν έχει ανοίξει όπως πρέπει.
https://www.canyouseeme.org/ 

Δημοσ.
Στις 29/3/2020 στις 5:57 ΜΜ, stefanos90_K είπε

Λογικά το πρόβλημά σου είναι οτι μπλοκάρεται από firewall. Όπως είπες πρέπει να "ανοίξεις πόρτα".  Φαντάζομαι πως δεν έχεις ανοίξει σωστά την πόρτα για το μηχάνημα που τρέχει η υπηρεσία. 
Όταν ανοίξεις την πόρτα κάνε ένα τεστ εδώ να δεις αν έχει ανοίξει όπως πρέπει.
https://www.canyouseeme.org/ 

Στο router ( technicolor tg788v ) εκανα port forward τη θυρα 5060 wan σε 5060 lan στην ip της συσκευης η οποια ανανεωνεται συμφωνα με την mac address.
Το ερωτημα ειναι οτι το συγκεκριμενο router εχει ενεργοποιημενη επιλογη VoIP , αυτο παιζει καποιο ρολο ; Μηπως ειναι πιασμενη η πορτα 5060 ; Μπορω να χρησιμοποιησω αλλη κανοντας αλλο port forward ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...