Vikonia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Έχω ενα πρόβλημα και γω λοιπόν το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη. Ενώ κλειδώνω στα 99,8 στην κατοστάρα, ξαφνικά πέφτει το ιντερνετ και πλέον στο H300s (vodafone) μου δείχνει πως δεν έχει πάρει IP. Το ρουτερ συνεχιζει να συγχρονίζει σωστά αλλά IP δεν παίρνει με τιποτα. Μίλησα με την vodafone και μου είπαν πως είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και πως θα τον ενημερώσουν. Ισχύει κάτι τέτοιο, η μου λένε ότι να΄ναι? Αξιζει να πάρω και ΟΤΕ να τα χώσω?
DanielRGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Vikonia είπε Έχω ενα πρόβλημα και γω λοιπόν το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη. Ενώ κλειδώνω στα 99,8 στην κατοστάρα, ξαφνικά πέφτει το ιντερνετ και πλέον στο H300s (vodafone) μου δείχνει πως δεν έχει πάρει IP. Το ρουτερ συνεχιζει να συγχρονίζει σωστά αλλά IP δεν παίρνει με τιποτα. Μίλησα με την vodafone και μου είπαν πως είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και πως θα τον ενημερώσουν. Ισχύει κάτι τέτοιο, η μου λένε ότι να΄ναι? Αξιζει να πάρω και ΟΤΕ να τα χώσω? Θεμα της Vodafone ειναι, το τελευταιο καιρο το κανει συχνα. Ωστοσο, να παρεις τον ΟΤΕ να κανεις τι; Δεν εισαι πελατης τους και η εξυπηρετηση πελατων δεν εχει καμια σχεση με το οτι ο ΟΤΕ ενοικιαζει γραμμες στην Vodafone. Τι κολλημα εχετε φαει μερικοι και θελετε να παιρνετε τηλ να κραξετε; ποσο μαλλον αλλες εταιριες που δεν ειστε καν πελατες
Vikonia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Θεμα της Vodafone ειναι, το τελευταιο καιρο το κανει συχνα. Ωστοσο, να παρεις τον ΟΤΕ να κανεις τι; Δεν εισαι πελατης τους και η εξυπηρετηση πελατων δεν εχει καμια σχεση με το οτι ο ΟΤΕ ενοικιαζει γραμμες στην Vodafone. Τι κολλημα εχετε φαει μερικοι και θελετε να παιρνετε τηλ να κραξετε; ποσο μαλλον αλλες εταιριες που δεν ειστε καν πελατες Άρα μου λένε μαλακίες. Ναι έχεις δίκιο, δεν εννοούσα να κράξω, ετσι βγήκε όπως το έγραψα. Εννοούσα να τους έπαιρνα να τους πω μηπως και γινόταν κάτι αλλά σιγά, πελάτης τους δεν είμαι οπότε στα τέτοια τους
bill2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Θα ανοίξουν τη βλάβη απο vodafone λογικά δευτέρα η τρίτη θα στο φτιάξουν
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 On 20/03/2020 at 15:47, Vikonia said: Έχω ενα πρόβλημα και γω λοιπόν το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη. Ενώ κλειδώνω στα 99,8 στην κατοστάρα, ξαφνικά πέφτει το ιντερνετ και πλέον στο H300s (vodafone) μου δείχνει πως δεν έχει πάρει IP. Το ρουτερ συνεχιζει να συγχρονίζει σωστά αλλά IP δεν παίρνει με τιποτα. Μίλησα με την vodafone και μου είπαν πως είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και πως θα τον ενημερώσουν. Ισχύει κάτι τέτοιο, η μου λένε ότι να΄ναι? Αξιζει να πάρω και ΟΤΕ να τα χώσω? hard reset το router.αν εισαι σε dslam οτε μπορει να φταιει και ο οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα