Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλη δυναμη,

Μιας και μενουμε σπιτι λεω να ασχοληθω με το αμαξι,πηγα στο μηχανικο αλλα οτι εκανε τα εκανα κ μονος κ δεν ειδα αποτελεσμα.

Αναγκαστικα βαζω χερι σε ευκολα πραγματα.

Προκειται γιαaccentτου 2001 1300 ,G4ΕΑ.

Με λιγες στροφες οταν πατουσα αποτομα γκαζι σε ολες τις σχεσεις εκανε διακοπες,εκοβε κ ξαναδινε,ενα μπρος πισω.

Αλλαξε λοιπον ο μαστορας,μπουζοκαλωδεια,μπουζι τα ιδια.Ξαναπαω,αλλαξε τρομπα βενζινης (το μοτερακι)

Μετα την καινουρια τρομπα το ιδιο σκηνικο αλλα οχι στην 1η 2η αλλα απτην 3η 4η 5η σχεση.

Δεν ειναι το χαλη που ηταν αλλα παλι το κανει.

Τα μπεκ βγηκανε καθαριστηκανε,πολλαπλασιαστης τον ειδε ο μαστορας λεει οκ,αλλα δεν ξαναπαταω να του δωσω ουτε 1ευρω.

Καμια συμβουλη απο παρομιο προβλημα?Μιας και 2 βδομαδες μενουμε σπιτι κ δεν ειμαι γ συνεργεια.

Καλη υγεια σε ολους κ τις οικογενειες σας.

ευχαριστω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fasolias2020 είπε

Αλλαξε λοιπον ο μαστορας,μπουζοκαλωδεια,μπουζι τα ιδια.Ξαναπαω,αλλαξε τρομπα βενζινης (το μοτερακι)

Μετα την καινουρια τρομπα το ιδιο σκηνικο αλλα οχι στην 1η 2η αλλα απτην 3η 4η 5η σχεση.

Πολύ πιθανό να στο κάνει από τροφοδοσία καυσίμου....φίλτρο βενζίνης δεν βλέπω να αναφέρεις κάπου, το άλλαξες ?

Δημοσ.

Τηλεδιάγνωση δεν μπορείνα γίνει..... μία αλλαγή του ρελέ της αντλίας καυσίμου, όπως και το ρελέ της ecu ίσως να βοηθούσε.

hyundai-accent-fuse-box-engine-compartment-2004.jpg.c0455c065bb08713be6f6a0296fd2881.jpg

FUEL PUMP > Fuel pump relay, Fuel pump motor

ECU   > Engine control relay, Generator, Fuel pump relay, ECU  

Δημοσ.

Φιλε μου εγω πιστεύω η αντλία βενζίνης η ο πολλαπλασιαστης είναι. στην περίπτωση μου ήταν πολλαπλασιαστης..

Δημοσ.
Στις 20/3/2020 στις 3:52 ΜΜ, Fasolias2020 είπε

Ναι ενοειται,μαζι με την αντλια

η καυσανάλυση τι του είπε του μάστορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...