Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εχω βαλει Vodafone και εχω ακομη το ρουτερ το speedport entry2i από τον οτε πανω...και αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα ενώ εχω μια χαρα και ασυρματα εχω smart tv κινητο λαπτοπ για μερες ξαφνικα χανονται η smart tv και δεν μπαινει στο youtube μεσω ethernet η και ασυρματα εχω δοκιμασει...και το λαπτοπ δεν μπαινει σε ορισμένες σελιδες...ενώ εμπαινε κανονικα...παρολου αυτά εχω ιντερνετ στο κινητο κανονικα απλα δεν μπαινει σε μερικες σελιδες πχ στα παιχνίδια στο facebook και τις σελιδες στο facebook τι να φταει εκανα hard reset εβαλα καρφωτες dns αλλα τπτ πηρα τηλ Vodafone εκαναν ρεσταρτ αλλα τπτ και ειπαν θα το κοιταξουν αλλα ακομα περιμενω...να φταει το ρουτερ να παρω άλλο?η τσαμπα θα το αγορασω?

Δημοσ.

Αρχικα δοκιμασε με το ρουτερ της βονταφον να δεις αν θα υπαρξει διαφορα

Αν και δεν νομιζω, λογικα θα ειναι παλι θεμα της Vodafone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το router σου δεν είναι χαλασμένο, ίσως είναι θέμα της vodafone.

Βλέπεις στο μενού του router ότι έχει συχνές αποσυνδέσεις;

Δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο το support αν δεν έχεις κάποιο άλλο router να δοκιμάσεις.

Εγώ σε vodafone χρησιμοποιούσα κάτι αρχαιολογίες ρουτερ 10ετίας αρχικά χωρίς πρόβλημα.  Όταν κάηκε πήρα το TP-LINK TD-W8961N με 20 ευρώ. Το speedport δεν είναι αρχαιολογία βέβαια. Στην vodafone όλα τα router παίζουν άμεσα και εύκολα χωρίς κωδικούς.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...