normajean Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! μόλις αγόρασα καινούριο σκούτερ , ήθελα γνώμες για συναγερμούς τι πρέπει να προσέχουμε (remotes , διάρκεια σειρήνας) και πως ξεχωρίζεις έναν αυθεντικό από μια απομίμηση.
RVgtr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Ποσόν δεν γραφεις υπάρχουν συναγερμοί που εχουν 1000€ Τι θέλεις απο το συναγερμό, τι να κανει; Εξω το αφήνεις;
normajean Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπερα! ναι εχω απορεια γτ μου ειπανε ενα για 200 ευρω αλλα ο ηχος ειναι σχετικα χαμηλος και κραταει για 10 δευτερα, ειναι ομως Gprs τρακερ εχω την εντυπωση οτι θελει να μου βαλει εναν φτηνο . 1 ώρα πριν, RVgtr είπε Ποσόν δεν γραφεις υπάρχουν συναγερμοί που εχουν 1000€ Τι θέλεις απο το συναγερμό, τι να κανει; Εξω το αφήνεις; Καλησπερα! ναι εχω απορεια γτ μου ειπανε ενα για 200 ευρω αλλα ο ηχος ειναι σχετικα χαμηλος και κραταει για 10 δευτερα, ειναι ομως Gprs τρακερ εχω την εντυπωση οτι θελει να μου βαλει εναν φτηνο .
villasg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 εαν δεν εχεις θεμα χρηματων ζητα να σου βαλει ενα pandora
leonidas_fs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάτι απο εδω.
runner69 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάτι απο εδω. Απο ότι καταλαβαίνω αυτό έχει συνδρομή εκτός από την αγορά της συσκευής; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από runner69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα