Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το fh4 σε εξωτερικό ssd και φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Γενικά εκεί έχω τα παιχνίδια που παίζω συχνά (fh3, nfs heat κ;ι κάποια άλλα) και τα loading times είναι πολύ μικρότερα απ' τον εσωτερικό. 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λέει ξεκάθαρα και είναι λογικό νομίζω.

Τα παιχνίδια που είναι "ειδικά" φτιαγμένα για Series X,θα τρέχουν είτε απο τον Εσωτερικό SSD είτε απο την ειδική κάρτα "or" the Expandable Storage Drive"όσα δεν είναι,θα τρέχουν κανονικά και απο άλλους εξωτερικούς.Πολύ πιθανώς κάποια στιγμή βγάλουν και άλλες εταιρίες τέτοιες expansion κάρτες (με η χωρίς την επίσημη αναγνώριση της MS)για να υπάρχει συναγωνισμός και καλύτερες τιμές όπως γινόταν και πιο παλιά με άλλα περιφερειακά και κάρτες μνήμης σε πολλές κονσόλες 🤔

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Βάζεις έναν SSD της αγαπημένης Samsung 2ΤΒ σε θήκη για εξωτερικό USB 3.1 και καθάρισες

Σιγά που θα πληρώσω 200+ ευρώ για εξωτερικό SSD 1TB της Seagate 

στα XBOX One και XBOX One X έχω σε εξωτερικό δίσκο 4TB της WD (Χ2) αποθηκευμένα όλα τα παιχνίδια μου

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Βάζεις έναν SSD της αγαπημένης Samsung 2ΤΒ σε θήκη για εξωτερικό USB 3.1 και καθάρισες

στα XBOX One και XBOX One X έχω σε εξωτερικό δίσκο 4TB της WD (Χ2) αποθηκευμένα όλα τα παιχνίδια μου

Δε νομίζω ότι εξωτερικός ssd με usb 3.1 μπορεί να ισοφαρίσει τον εσωτερικό του series X. Οι γνώστες ας μας διαφωτίσουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Darthvader είπε

Δε νομίζω ότι εξωτερικός ssd με usb 3.1 μπορεί να ισοφαρίσει τον εσωτερικό του series X. Οι γνώστες ας μας διαφωτίσουν.

αυτό που πουλάνε όμως και αναφέρομαι στον SEAGATE (200+ ευρώ) τι είναι?

γιατί τέτοιος είναι από ότι είδα

και ο Samsung SSD είναι πολύ καλύτερος φυσικά από τον Seagate.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ikorolis είπε

αυτό που πουλάνε όμως και αναφέρομαι στον SEAGATE (200+ ευρώ) τι είναι?

γιατί τέτοιος είναι από ότι είδα

και ο Samsung SSD είναι πολύ καλύτερος φυσικά από τον Seagate.

Δεν είναι απλός δίσκος SSD και δεν συνδέεται με το USB. Είναι ειδική υλοποίηση μάλλον που μπαίνει στο ειδικό expansion slot που έχει το XBOX X. Φαντάζομαι η τεχνολογία και οι επιδόσεις δεν θα είναι ίδιες με έναν απλό SSD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

Τι σχέση έχει ένας απλός usb 3.1 ή Sata 3 SSD με έναν high speed custom NVME PCIe 4.0 που έχει μέσα το  Xbox seriesX (και παρόμοιο δέχεται μάλλον μέσω του expansion bay μέσω επιπλέον PCI 4 lane interface) ? Τα bandwith είναι περίπου 750mb/s μέγιστο ο ένας και έως > 4gb/s (uncompressed data) ο άλλος. η διαφορά στο  I/O είναι μέρα με τη νύχτα.  

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nekrik είπε

Τι σχέση έχει ένας απλός usb 3.1 ή Sata 3 SSD με έναν high speed custom NVME PCIe 4.0 που έχει μέσα το  Xbox seriesX (και παρόμοιο δέχεται μάλλον μέσω του expansion bay μέσω επιπλέον PCI 4 lane interface) ? Τα bandwith είναι περίπου 750mb/s μέγιστο ο ένας και έως > 4gb/s (uncompressed data) ο άλλος. η διαφορά στο  I/O είναι μέρα με τη νύχτα.  

Αν είναι PCI Express Gen 4 θα προτιμήσω της GIGABYTE

Τέλος πάντων κάτσε να κυκλοφορήσει πρώτα το XBOX Series X να βγουν επίσημα τα χαρακτηριστικά του , τα + και - του

Να δούμε από περιφερειακά και επεκτάσεις καθώς κανένας σκληρός δίσκος (Seagate) δεν είναι διαθέσιμος ακόμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περασε το xbox plane και εκανε carpet bombing. Τα leaks τους αναγκασαν μεν κ η παρουσιαση ειναι κακη, αλλα οι ειδησεις τρομερες.

Επίσημο: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας των Xbox series X/ S

$299 για το απλο μοντελο, ειναι σουπερ μπασιμο για οσους ειναι casual gamers ή δε νοιαζονται για 4k.

$499 για το δυνατο μοντελο, συμφωνα με τα στοιχεια που εχουν δωσει, ειναι παααρα πολυ καλη τιμή!

Επιβεβαιωμένο launch τελικα για 10 Νοεμβριου και preorders απο 22 Σεπτεμβριου.

Και το κερασακι, μαζι με το Ultimate Gamepass, θα εχεις και το EA Play δλδ πολλα παιχνιδια της ΕΑ μεσα στην συνδρομη σου χωρις εξτρα κοστος!

πολυ πολυ δυνατες ειδησεις, αντε να παρει φωτια επιτελους το launch!  Σειρα της Sony τωρα να μιλησει κ να τελειωνει το παραμυθι.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδική τιμή για Αμερική, UK/Australia τον ήπιαν, για Ευρώπη ξέρουμε τίποτα;

• Reported Xbox Series X price: $499 / £449 / AU$749
Επεξ/σία από Hazuki
Δημοσ.

Επειδη ειναι η 1η φορα που παω για day 1 μηχανημα προπαραγγελια = δινω προκαταβολη για κρατηση ; ή παρακαλαω να μου στειλουν μηχανημα στις 10/11 ?

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το SeX βγαίνει 10 Νοεμβρίου και το Cyberpunk2077 στις 19, bundle SeriesX με Cyberpunk2077 Day one μάλλον γιοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Hazuki είπε

Ειδική τιμή για Αμερική, UK/Australia τον ήπιαν, για Ευρώπη ξέρουμε τίποτα;

• Reported Xbox Series X price: $499 / £449 / AU$749

Επιβεβαιωθηκε και για Ευρώπη

3 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το SeX βγαίνει 10 Νοεμβρίου και το Cyberpunk2077 στις 19, bundle SeriesX με Cyberpunk2077 Day one μάλλον γιοκ.

αυτο ηταν δεδομενο και ξεκαθαρο οτι δε θα γινει. Το Cyberpunk2077 ειναι bundle με το παλιο Xbox γιατι η εκδοση για τις νεες κονσολες θα αργήσει ακομα, δε θα βγει τωρα. το ειχε πει εδω και πολυ καιρο η CDP.
πολυ πιθανο να δουμε bundle με την αναβαθμισμενη εκδοση, οταν με το καλο κυκλοφορήσει πιο μετα.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...