Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Paragontas-x said:

Μια χαρά θα παίζουν απλά με μια μικρή καθυστέρηση.

Αλλιώς δεν θα δίνανε την δυνατότητα από την ms να κοτσάρεις έναν usb3 εξωτερικό δίσκο και να του περνάς παιχνίδια.

Δεν θα παίζουν. Ο USB 3.0 θα είναι για να τρέχεις παλιότερα games ή για να αποθηκεύεις τα καινούρια. 

Σίγουρα πάντως δεν θα τρέχουν αν δεν είναι σε SSD. 

• Like 6
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ... γιατι πολλα ακουγονται για το <<καπελο>> στην τιμη Ελλαδος . Τι ειχε γινει με το XBOX One ; Θυμαται κανεις ; Ποια ηταν η προτινομενη τιμη της MS και τι τιμη βγηκε στην Ελληνικη αγορα ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε

να ρωτησω κατι ... γιατι πολλα ακουγονται για το <<καπελο>> στην τιμη Ελλαδος . Τι ειχε γινει με το XBOX One ; Θυμαται κανεις ; Ποια ηταν η προτινομενη τιμη της MS και τι τιμη βγηκε στην Ελληνικη αγορα ; 

Θα σου πω για το Χ που το εχω πιο προσφατο, το προπαρηγγειλα στα 500 αλλα οταν κυκλοφορησε ηρθε στα 529 με msrp στα 500..

Το απλο ΟΝΕ πισω στο '13 αν δεν κανω λαθος δεν ειχε καπελο, κυκλοφορησε στα 499.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

499 ήταν. Χωρίς καπέλο ήρθε στο 2ο κύμα (όχι Νοέμβριο του 2013, Ιανουάριο 2014). Ήδη είχε φάει όμως ήττα με τα +100 ευρώ που έκανε σε σχέση με το PS4 (με υποχρεωτικό kinect... Πως τα σκάτωσε έτσι η MS τότε...).

Τώρα ένα καπελάκι μπορεί να το πάρει αν είναι το PS4 ακριβότερο ή έχει και αυτό καπέλο.

Επεξ/σία από jokul7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν θα παίζουν. Ο USB 3.0 θα είναι για να τρέχεις παλιότερα games ή για να αποθηκεύεις τα καινούρια. 

Σίγουρα πάντως δεν θα τρέχουν αν δεν είναι σε SSD. 

Εσύ το ξέρεις πριν καν βγει η κονσόλα, ή ανακοινώσει κάτι επίσημα επ' αυτού του θέματος η ms.

12 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Αν θυμάμαι καλά για το xbox one x είχε την τιμή που είχε πει η ms όταν κυκλοφόρησε δηλαδή 500 ευρώ.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Paragontas-x said:

Εσύ το ξέρεις πριν καν βγει η κονσόλα, ή ανακοινώσει κάτι επίσημα επ' αυτού του θέματος η ms.

Ουφ ρε:

“You can continue to use your existing USB 3.1+ external hard drives on Xbox Series X and you can run Xbox One, 360 and OG Xbox games directly from the external USB HDD,” explains a Microsoft spokesperson. “Games optimized for Xbox Series X and the Velocity Architecture need to be run from the internal SSD or the Expandable Storage Drive.”

Αυτά είναι γνωστά εδώ και μήνες.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Paragontas-x said:

Google "xbox series X usb external storage" 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ουφ ρε:

“You can continue to use your existing USB 3.1+ external hard drives on Xbox Series X and you can run Xbox One, 360 and OG Xbox games directly from the external USB HDD,” explains a Microsoft spokesperson. “Games optimized for Xbox Series X and the Velocity Architecture need to be run from the internal SSD or the Expandable Storage Drive.”

Αυτά είναι γνωστά εδώ και μήνες.

Απ' ότι βλέπω είναι από το  site theverge.com

Αν εγώ δεν δω την αντίστοιχη ή παρόμοια ανακοίνωση από το επίσημο site της ms ή του xbox one δεν πιστεύω τίποτα.

Γιατί μέχρι να βγουν οι κονσόλες το τι φήμες ακούγονται δεν λέγεται.

Και δεν λέει πουθενά ξεκάθαρα ότι ακόμα και παιχνίδια του xbox one series x δεν θα μπορούν να τρέχουν σε έναν εξωτερικό usb3 δίσκο?

Μπορεί να βάλει κάποια στάνταρ και αν τα τηρεί ο εξωτερικός usb3 δίσκος που θα βάλεις να τρέχει ακόμα και παιχνίδια του xbox one series x από εκεί.

Ειδικά αν είναι usb3 εξωτερικός ssd δίσκος.

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πηγή?

Πατησε το ουφ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Απ' ότι βλέπω είναι από το  site theverge.com

Αν εγώ δεν δω την αντίστοιχη ή παρόμοια ανακοίνωση από το επίσημο site της ms ή του xbox one δεν πιστεύω τίποτα.

Και δεν λέει πουθενά ξεκάθαρα ότι ακόμα και παιχνίδια του xbox one series x δεν θα μπορούν να τρέχουν σε έναν εξωτερικό usb3 δίσκο?

Μπορεί να βάλει κάποια στάνταρ και αν τα τηρεί ο εξωτερικός usb3 δίσκος που θα βάλεις να τρέχει ακόμα και παιχνίδια του xbox one series x από εκεί.

Ειδικά αν είναι usb3 εξωτερικός ssd δίσκος.

Ρε συ, οι κονσόλες είναι κλειστά συστήματα.

Ο εξωτερικός ssd θα πρέπει να έχει επιδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες του εσωτερικού δίσκου αλλιώς το next gen  παιχνίδι δεν θα τρέχει-period.

Το παρακάτω από digital foundry.

"As well as this, traditional external USB hard drives are also supported.

Like with the PS5's external hard drive support, this will only support Xbox One, Xbox 360 and original Xbox backwards compatible games, allowing you to keep the more valuable SSD storage for next-generation games".

* Ακόμα και να ήταν εφικτό, σιγα μην έβγαζε η MS proprietary ssd και να σε άφηνε να βάλεις ότι σαβούρα ssd βρείς στην αγορά!🙂

Επεξ/σία από Darthvader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα να μου επιτρέψετε όλα αυτά να τα πιστέψω όταν τα ανακοινώσει επίσημα η ίδια η Ms και όχι οποιοσδήποτε άλλος εκτός αυτής.

Δεν λέω ότι δεν θα αληθεύουν αλλά θέλω ελπίζω τουλάχιστον μέχρι να μας το κόψει επίσημα η ms.

• Sad 1
Δημοσ.

Οι Microsoft την περίοδο της καραντίνας κάλεσε δημοσιογράφους για να δουν από κοντά το xbox series X και τους έδωσε διάφορες πληροφορίες. Εκεί δόθηκαν και πληροφορίες με το τι θα γίνει με το external storage και εν πάσει περιπτώση είναι κοινή λογική ότι τα νεότερα παιχνίδια ΔΕΝ θα τρέχουν από external usb storage. 

Μετά το 11:19 αναφέρονται και αυτές οι πληροφορίες

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αν ισχύει για όλα τα νέα παιχνίδια, τότε είναι μεγάλο fail. Προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία

Εγω παλι που εχω βαρεθει να βλεπω το Φορζα Χοριζον 4 να φορτωνει για 2.30 λεπτα δεν το θεωρω καθολου κοροιδια. 

Απο την αλλη - γιατι οπως εχω πει πρωτα κοιταω την τσεπη μου και μετα τον φαν μεσα μου- κοροιδια θα ειναι αν οντως ο εξτρα σκληρος κανει 200 ευρω. Εκει τους μουτζωνεις. Αλλα φυσικα φυλαω την κριτικη μου για οταν εχουμε επισημη ανακοινωση και οχι leaks.

Επεξ/σία από hexenlord
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...