Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιο εντυπωσιακό και απλό μαζί,θα ήταν η Γριλιέρα να σχηματίζει ένα λευκό η πράσινο Χ όπως σε αυτό το Thumbail 🎮

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ισχυει το 25 ευρω μηνα με τη κονσολα xboxS+gamepass  αντι να την αγορασεις 299  εχoντας ηδη gamepass ultimate ( το εχω βαλει για το xcloud  και εχω και το πισι , θα δινω λιγα ακομα το μηνα και θα εχω και την κονσολα).. θα την αγορασω day one  και για τα παιδια κυριως...Κανει παρα πολυ εξυπνη πολιτικη η MS  και θα της βγει νομιζω...

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.

Εμενα παντως μου φαινετε καλη κινηση το series s. H τιμη ειναι μια χαρα κ ενω δεν θα κοψει πωλησεις απο τους playstationαδες θα προσθεσει διπλα στο ps5 τους κ ενα series s , αφου θα το παρουν ενα 300αρι κ μετα με game pass θα παιζουν forza halo gears κτλ κτλ κ στο play ολα τα εξκλουσιβς τους 😍 

Λογικα θα ισχυει κ το 499$ για το θηριο οποτε μια χαρα κ αυτο !! Αυτη τη γενια η ms τα πηγαινει πολυ καλα κ σε ενα δυο χρονια που θα αρχισουν να σκανε τα exclusives τοτε θα αξιζει κ το series X !!!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και αυτό πολύ όμορφο το άτιμο. Λιτό χωρίς καγκουριες led και βλακείες. Ένα απλό game pass machine.

Φαντάζομαι και αυτό που λέγεται οτι θα παίξει πολύ με το gamepass και το xcloud είναι οτι θα κάνει ευκολότερο κάποιον αν θέλει να κατεβάσει ενα game, θα μπορεί να το στριμάρει και αν τον ψήνει το κατεβάζει.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Είναι και αυτό πολύ όμορφο το άτιμο. Λιτό χωρίς καγκουριες led και βλακείες. Ένα απλό game pass machine.

Φαντάζομαι και αυτό που λέγεται οτι θα παίξει πολύ με το gamepass και το xcloud είναι οτι θα κάνει ευκολότερο κάποιον αν θέλει να κατεβάσει ενα game, θα μπορεί να το στριμάρει και αν τον ψήνει το κατεβάζει.

Σε αυτή τη κονσόλα, κάποια στιγμή, θα έχεις την επιλογή να στριμάρεις κανονικά 4k και 120 fps... Το μονο που θα παίζει ρόλο, θα είναι η σύνδεση σου.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Σε αυτή τη κονσόλα, κάποια στιγμή, θα έχεις την επιλογή να στριμάρεις κανονικά 4k και 120 fps... Το μονο που θα παίζει ρόλο, θα είναι η σύνδεση σου.

Καλά αυτό είναι σίγουρο, απλά σαν ιδέα που παίζει να παρουσιάσουν είναι να γίνεται stream η αρχή του παιχνιδιού και ταυτόχρονα να κατεβαίνει αν σε ψήνει να συνεχίσεις, επίσης πιθανόν να το κάνουν και έτσι να κατεβαίνει το main game και ολα τα υπόλοιπα assets να στριμαρωνται απο το cloud.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Brute είπε

Λογικά θα έχεις τον εξωτερικό σκληρό σου ως cold-storage. Να μεταφέρεις δηλαδή τα games στον nvme.

Κάτι διάβασα για τον 1TB της Seagate nvme (expansion στα 100 eur) αλλά δεν ορκίζομαι...

Δεν νομίζω να κοστολογήσουν τόσο πολύ το 1tb nvme εξωτερικής μνήμης.

Αν είναι τόσο ακριβώς τότε για πιο λόγο να μην δώσει κάποιος απλά τα μισά λεφτά για έναν εξωτερικό usb3 εξωτερικό δίσκο να τον συνδέσει στη κονσόλα και όλα καλά.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αν είναι τόσο ακριβώς τότε για πιο λόγο να μην δώσει κάποιος απλά τα μισά λεφτά για έναν εξωτερικό usb3 εξωτερικό δίσκο να τον συνδέσει στη κονσόλα και όλα καλά.

βρε παιδιά είναι αδυνατο να δώσουν το 1ΤΒ ssd στα 100 ευρώ όταν ο πιο φτηνός 'εχει 90+€ χωρίς τη θήκη

Από 150 και πάνω θα δούμε

Αλλιώς φτιάξτε έναν εξωτερικό

Επεξ/σία από konstantin79
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, Paragontas-x said:

Δεν θα παίζουν τα next-gen games από USB 3.0.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά θα παίζουν απλά με μια μικρή καθυστέρηση.

Αλλιώς δεν θα δίνανε την δυνατότητα από την ms να κοτσάρεις έναν usb3 εξωτερικό δίσκο και να του περνάς παιχνίδια.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...