Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, psi1984 είπε

τι εννοει ο ποιητης ?

εγω θα μεινω για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα με το Χ μου σιγα μην τρεξω να τους ξανασκασω λεφτα επιδει οι κοπανοι αποσυραν μια κονσολα 2 και κατι ετων και το ευρο μου δεν θα το ξαναδουνε στον αιωνα τον απαντα μπρο

Το Χ ήταν ενδιάμεση/βελτιωμένη κονσόλα οχι νέα γενιά,δεν ξέρω πότε την αγόρασες όμως έπρεπε να το περιμένεις αφού 1+ χρόνο έχουν πως ανακοίνωσαν πως θα βγεί νέα,κάνα χρόνο ακόμη βέβαια την κρατάς άνετα όμως πιστεύω θα βγεί και πρόγραμμα ανταλλαγής η μπορεί να την δώσεις έστω στήν μισή τιμή σε κάποιον,βάζεις και κάνα κατοστάρικό και παιρνεις το S η 3 κατοστάρικά και παίρνεις την τούμπανη την καινούργια δεν νομίζω πως χάλασε και ο κόσμος.Τι να πούνε δηλαδή και αυτοί που αγόρασαν Κάρτες γραφικών 2080ti και Super και έσκασαν τα τελευταία 1-2 χρόνια κοντά στα 1400 η 1500 ευρώ ? και ανακοινώθηκε η νέα γενιά προχθές που θα την αφήνει πίσω με τα μισά λεφτά ?

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, psi1984 είπε

τι εννοει ο ποιητης ?

εγω θα μεινω για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα με το Χ μου σιγα μην τρεξω να τους ξανασκασω λεφτα επιδει οι κοπανοι αποσυραν μια κονσολα 2 και κατι ετων και το ευρο μου δεν θα το ξαναδουνε στον αιωνα τον απαντα μπρο

Η φάση είναι cringy αδερφέ. Κράτα γερά.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απογοήτευση μεγάλη πάντως μόνο 512gb ssd στο series s, λόγος για να μην αγοράσεις την κονσόλα, ξεκίνησα αυτή τη γενιά με xbox one κατευθείαν με 1tb και δεν γίνεται να πας στα μισά την επόμενη (!), ειδικά με game pass....

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Brute είπε

Λογικά θα έχεις τον εξωτερικό σκληρό σου ως cold-storage. Να μεταφέρεις δηλαδή τα games στον nvme.

Κάτι διάβασα για τον 1TB της Seagate nvme (expansion στα 100 eur) αλλά δεν ορκίζομαι...

Εντάξει άμα είναι να σκάσεις ακόμα 100-150 ευρωπουλα καλύτερα να τα δώσω σε x κατευθείαν.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως με μια απλή μέθοδο των τριών λαμβάνοντας υπόψιν τα €25 και €35 ευρώ των συνδρομών, τότε το €299 του SeS αντιστοιχεί σε €418 για το SeX. Just sayin'. 

Αν η Sony ανακοινώσει 500αρικο για το μεγάλο PS5, άνετα η MS πάει το SeX στα €450 για σπάσιμο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Brute είπε

200 είναι. Και προφανώς τέτοια ποσά δεν αφορούν τους enthusiasts που γράφουν εδώ.*

Αφορούν όμως τον casual κόσμο και προφανώς το all access leasing σε χώρες που θα υπάρξει το plan....

*Τους enthusiasts που γράφουν εδώ μέσα τους ενοχλεί όμως μέχρι και η τιμολόγηση της Nintendo.

Εντάξει σχετικό είναι τι ενδιαφέρει τον καθένα, είμαι στο οικοσύστημα του xbox πάνω από 15 χρόνια και εψηνα πολύ το s, ειδικά εγώ που έχω θέμα με ταχύτητα internet, τεσπά νωρίς είναι ακόμα γενικά ούτως η άλλως δε νομίζω να έρθει φέτος Ελλάδα(επίσημα προφανώς).

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
35 minutes ago, Malthador said:

Πάντως με μια απλή μέθοδο των τριών λαμβάνοντας υπόψιν τα €25 και €35 ευρώ των συνδρομών, τότε το €299 του SeS αντιστοιχεί σε €418 για το SeX. Just sayin'. 

Αν η Sony ανακοινώσει 500αρικο για το μεγάλο PS5, άνετα η MS πάει το SeX στα €450 για σπάσιμο. 

Νομίζω δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ούτε οι τιμές των συνδρομών. 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Brute said:

Δεν κατάλαβα. Είναι εκπρόσωπος της microsoft αυτός ή insider; Πάντως σύμφωνα με αυτόν επιβεβαιώνεται η τιμή στα 500 οπότε ξεχνάμε χαμηλότερη τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Brute said:

Αυτό είναι το καλό σενάριο @gRim να έχουμε next gen console στα 500...

Και στα 300.

o Jeff Grubb αν του κάνεις ένα απλό click στο name του στο twitter.... είναι δημοσιογράφος ...στο venturebeat.

Ok εγώ μίλησα για επίσημες ανακοινώσεις και αναφερόμουν στο μήνυμα του Malthador που μιλούσε για ακόμα χαμηλότερη τιμή κρίνοντας με βάση τιμές συνδρομών που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα αλλά έχουν γίνει leaked μαζί με την τιμή του series X όπου λένε ότι θα είναι στα 500 ευρώ. Και εμένα μου φαίνεται μια χαρά αυτή  η τιμή.

Επεξ/σία από gRim
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gRim said:

Ok εγώ μίλησα για επίσημες ανακοινώσεις και αναφερόμουν στο μήνυμα του Malthador που μιλούσε για ακόμα χαμηλότερη τιμή κρίνοντας με βάση τιμές συνδρομών που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα αλλά έχουν γίνει leaked μαζί με την τιμή του series X όπου λένε ότι θα είναι στα 500 ευρώ. Και εμένα μου φαίνεται μια χαρά αυτή  η τιμή.

Νόμιζα ότι είχε επιβεβαιωθεί η τιμολογιακή πολιτική του All-Access, λάθος μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, η MS πάντως είναι λες και πήρε LSD ξαφνικά πάντως. Μας είχαν στο περίμενε πόσο καιρό και μέσα σε μισή μέρα ανακοίνωσαν το SeS, την τιμή του, τα features του και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ξέρω 'γω, αφασία εντελώς.

Just now, Brute said:

Μα είναι επιβεβαιωμένη - 25 και 35$ για SeS-SeX αντίστοιχα. 

Rumored είναι για την ώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greengr21 είπε

Εντάξει άμα είναι να σκάσεις ακόμα 100-150 ευρωπουλα καλύτερα να τα δώσω σε x κατευθείαν.

Σωστό,αλλά δεν έχουν όλοι τα χρήματα αυτά να τα δώσουν αμέσως,είναι πολύ καλό  το οτι σου δίνει επιλογή και τα 2 μοντέλα έχουν μεγάλο value for money και τα 2,ξέρεις πόσο έχει ένας καλός NVMe φαντάζομαι ?,πιθανώς θα βγούν και άλλες εκδόσεις (ίσως και με 1TB) αλλά θα κοστίζουν κάτι παραπάνω,πιστεύω πως όπως αναφέρθηκε θα μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο σκληρό ως μέσο αποθήκευσης και να χρησιμοποιείς τον SSD μόνο για τα παιχνίδια που θα παίζεις.Δεν είναι κάτι φοβερό,εδώ θα με κάνεις να θυμηθώ πως αλλάζαμε ένα μάτσο δισκέτες πρίν λίγα χρόνια,όταν δεν είχαμε σκληρούς σε Home computers,για να φορτώσουμε ένα μόνο παιχνίδι και κατά την διάρκεια που το παίζαμε ! 🕹️

Η τιμολογιακή πολιτική του all access ισχύει σύμφωνα με ορισμένες πηγές,τώρα για μας όταν αποφασίσει να έρθει επίσημα στήν Ελλάδα,τότε λογικά θα έχουμε και το All access που θα είναι κάτι ιδιαίτερα πρακτικό για αρκετούς.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Brute said:

Το All Access ξεκίνησε από το One-X. Δεν είναι rumor. Είναι reality.

Ρε μάστορα, οι τιμές του All-Access για τα SeS/SeX είναι rumored, όχι το All-Access ως υπηρεσία. Για τα SeS/SeX δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα οι τιμές.

Επίτηδες το κάνεις;

3 minutes ago, ELMastas said:

Σωστό,αλλά δεν έχουν όλοι τα χρήματα αυτά να τα δώσουν αμέσως,είναι πολύ καλό  το οτι σου δίνει επιλογή και τα 2 μοντέλα έχουν μεγάλο value for money και τα 2,ξέρεις πόσο έχει ένας καλός NVMe φαντάζομαι ?,πιθανώς θα βγούν και άλλες εκδόσεις (ίσως και με 1TB) αλλά θα κοστίζουν κάτι παραπάνω,πιστεύω πως όπως αναφέρθηκε θα μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο σκληρό ως μέσο αποθήκευσης και να χρησιμοποιείς τον SSD μόνο για τα παιχνίδια που θα παίζεις.Δεν είναι κάτι φοβερό,εδώ θα με κάνεις να θυμηθώ πως αλλάζαμε ένα μάτσο δισκέτες πρίν λίγα χρόνια,όταν δεν είχαμε σκληρούς σε Home computers,για να φορτώσουμε ένα μόνο παιχνίδι και κατά την διάρκεια που το παίζαμε ! 🕹️

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν θα αργήσουμε να δούμε και SeS με οπτικό drive.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Η τιμολογιακή πολιτική του all access ισχύει σύμφωνα με ορισμένες πηγές,τώρα για μας όταν αποφασίσει να έρθει επίσημα στήν Ελλάδα,τότε λογικά θα έχουμε και το All access που θα είναι κάτι ιδιαίτερα πρακτικό για αρκετούς.

Nαι προφανως ξερω διαφορες nvme με hdd και velocity και smart delivery κτλπ αλλα το 512 gb δεν καταπινεται με τιποτα ρε γαμωτο και ειδικα για εμενα που θεωρω generational leap να πας απο xbone original σε series s και με βολευει απιστευτα και η τιμη του s και το οτι εχω ultimate μεχρι το 22 και το οτι εχω 1080p tv που δεν σκοπευω να την αλλαξω συντομα.Αλλα εδω καλα καλα προσπαθω να κουμαντο με το 1τερα που πιστεψε με γεμιζει πολυ γρηγορα ειδικα αν δεν εχεις γρηγορη συνδεση και εχεις  game pass,θα καθομαι απα day 1 να βρισκω λυσεις για εξωτερικους?Και τα 512 που διαφημιζουν πρακτικα θα σημαινει κανα 450αρι πραγματικο χωρο λογο λογισμικου κτλπ ασε που τα AAA games θα παιζουν στανταρ πανω απο 100gb σαν το RDR2 και τα Call of Duty.Ξερω γκρινιαζω αλλα το θεωρω πολυ σημαντικο μειονεκτημα.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Brute said:

μα τις τιμές τις ανακοίνωσε το windows central και έκανε confirm το xbox.com

https://www.windowscentral.com/xbox-series-x-and-xbox-series-s-release-date-and-price-finally-revealed

Εκεί που έχεις δίκιο είναι για το Series X που δεν έπεσε τιμή/confirmation για να έχει μπαλαντερ η MS να κάνει price cut η MS την Sony.

Το συγκεκριμένο leak δεν έχει γίνει confirmed. Μόνο η τιμή του S και η ημερομηνία κυκλοφορίας του έγιναν confirmed. Αναφέρεται και στα updates του άρθρου. Μπορεί να μου ξέφυγε κανένα tweet από xbox.com. Τέλος πάντων αυτά είναι λεπτομέρειες.

Όπως και να έχει μέσα στο μήνα θα μάθουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του S καθώς και την τιμή του Χ (ελπίζω).

Επεξ/σία από gRim
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...