Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostiger είπε

6.2 αν θελει να ακριβολογει κανεις. Ηδη απο το rdna1 καλυπτεται το handicap. Ποσω μαλλον στο 2 που δεν το εχουμε δει και ακομα βεβαια

Η δικη μου ενσταση δεν ειναι πως θα ειναι χειροτερο, θεωρω δεδομενο πως θα ειναι ανωτερο, αλλα αν για μια μικρη βελτιωση αξιζει να κανεις την "αναβαθμιση" δινοντας 300,00 ευρω;

Ναι καποιος που δεν εχει καθολου κονσολα, θα παει σε αυτο. Ειναι φθηνο και δυνατο. Καποιος που εχει το one s  ομως γιατι να παει εκει;

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Η δικη μου ενσταση δεν ειναι πως θα ειναι χειροτερο, θεωρω δεδομενο πως θα ειναι ανωτερο, αλλα αν για μια μικρη βελτιωση αξιζει να κανεις την "αναβαθμιση" δινοντας 300,00 ευρω;

Ναι καποιος που δεν εχει καθολου κονσολα, θα παει σε αυτο. Ειναι φθηνο και δυνατο. Καποιος που εχει το one s  ομως γιατι να παει εκει;

Απο το One S η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη. Απο το One X θα ειναι μικροτερη σιγουρα. Αλλα δεν εχουν και πολλοι One X, οποτε μαλλον ετσι το βλεπει

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skywalker333 είπε

Απο το One S η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη. Απο το One X θα ειναι μικροτερη σιγουρα. Αλλα δεν εχουν και πολλοι One X, οποτε μαλλον ετσι το βλεπει

Λαθος δικο μου, one x ηθελα να γραψω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brazhlias είπε

Ειναι πολλοι οι λογοι:

1. Nvme με οτι συνεπαγεται αυτο

2. 1080/60 vs 720-900p/30

3. Πραγματικη δυνατοτητα να τρεχει τα next-gen παιχνιδια και οχι μονο τα cross-gen 

Πολυ προχειρα στα γραφω.

• Like 5
Δημοσ.

Λογικα ειναι πολυ μικρο το ποσοστο αυτων που εχουν One X. ασε που αυτοι που θα τα εσκαγαν για το One X, ειναι αυτοι που θα τα σκασουν και για το SeX. οποτε μαλλον δε τους ακουμπαει

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Brazhlias είπε

Μόνο και μόνο ο SSD έχει μεγάλη διαφορά. Σίγουρα όμως το Χ μπορεί να κρατηθεί μέχρι τα πρώτα next gen που δεν θα παίζουν στο Χ. 

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Με στειλες αδιαβαστο...

Κανενα λογο και  νοημα δεν εχει η εν λογω κινηση. Απο X μονο σε series X πας..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xavier είπε

Το 4 με 6.5 όμως είναι μεγάλη διαφορά...60% πιο δυνατό να είναι το rdna2 από το gcn θα ήταν στα ίσα με το one x...ποια είναι η θεωρητική αναλογία μεταξύ gcn και rdna2?

θα σου πω εγώ.

Η Vega 64 LC (GCN 5.0) που έχω είναι στα 13,7 teraflops και η 5700xt (RDNA 1)είναι στα 10 teraflops. Η δεύτερη είναι πιο δυνατή σε games 15-20%.

Επιπλέον η AMD υποστηρίζει ότι η RDNA 2 προσφέρει +50% gains σε σχέση με την RDNA 1.

Οι νέες κονσόλες είναι RDNA 2 (και πιθανόν με custom στοιχεία από RDNA 3).

Βασικά τα teraflops στις gpu's είναι σαν τα watt στους ενισχυτές.... Σαν ενας απλός αριθμός δεν λένε και τίποτα ιδιαίτερο, θα πρέπει να αναλύσεις όλη την αρχιτεκτονική.

Στην ουσία για να συγκρίνεις teraflops πρέπει οι gpu's να ανήκουν στην ίδια αρχιτεκτονική.

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Darthvader είπε

θα σου πω εγώ.

Η Vega 64 LC (GCN 5.0) που έχω είναι στα 13,7 teraflops και η 5700xt (RDNA 1)είναι στα 10 teraflops. Η δεύτερη είναι πιο δυνατή σε games 15-20%.

Επιπλέον η AMD υποστηρίζει ότι η RDNA 2 προσφέρει +50% gains σε σχέση με την RDNA 1.

Οι νέες κονσόλες είναι RDNA 2 (και πιθανόν με custom στοιχεία από RDNA 3).

Βασικά τα teraflops στις gpu's είναι σαν τα watt στους ενισχυτές.... Σαν ενας απλός αριθμός δεν λένε και τίποτα ιδιαίτερο, θα πρέπει να αναλύσεις όλη την αρχιτεκτονική.

Στην ουσία για να συγκρίνεις teraflops πρέπει οι gpu's να ανήκουν στην ίδια αρχιτεκτονική.

με βαση αυτο νομιζω οτι σε χαμηλοτερες αναλυσεις π.χ. 1440p native ειναι υπεραρκετο το series s και ακομα καλυτερα αν εχει καποια καλη τεχνικη για upscale σε 4κ...

Μεχρι να αρχισουν να βγαινουν τα συγκριτικα στα multiplatform και θα μας λυσουν ολες τις αποριες...Ποτε αναμενεται να αρχισουν να μοιραζουν κονσολες στα διαφορα site για hands on? 2 μηνες εμειναν...Τους επιτρεπουν να βγαλουν συγκριτικα πριν την κυκλοφορια των κονσολων ή παιζει εμπάργκο? Τι είχε γινει τη προηγουμενη γενια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xavier είπε

με βαση αυτο νομιζω οτι σε χαμηλοτερες αναλυσεις π.χ. 1440p native ειναι υπεραρκετο το series s και ακομα καλυτερα αν εχει καποια καλη τεχνικη για upscale σε 4κ...

Μεχρι να αρχισουν να βγαινουν τα συγκριτικα στα multiplatform και θα μας λυσουν ολες τις αποριες...Ποτε αναμενεται να αρχισουν να μοιραζουν κονσολες στα διαφορα site για hands on? 2 μηνες εμειναν...Τους επιτρεπουν να βγαλουν συγκριτικα πριν την κυκλοφορια των κονσολων ή παιζει εμπάργκο? Τι είχε γινει τη προηγουμενη γενια?

Εδώ έχουν χεστει πανω τους με την τιμή, σιγά μην αφήσουν κάποιον να κάνει συγκριτικό πριν το launch.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εδώ έχουν χεστει πανω τους με την τιμή, σιγά μην αφήσουν κάποιον να κάνει συγκριτικό πριν το launch.

Συμφωνώ , φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη τρελοί είναι να αρχίσουν τις συγκρίσεις ; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, xavier είπε

Στη προηγουμενη γενια, οι μεγαλες σελιδες πηραν μεσα στον τελευταιο μηνα οι περισσότεροι. τα μικρα, πανω κατω στο launch.

Για Ελλαδα τωρα, το Xbox δεν εχει πλεον καν αντιπροσωπία, ολα τα Βαλκανια πλεον εχουν περασει κατω απο την επιβλεψη του Xbox Italy. Κοινως, εδω τουλαχιστον, δυσκολα να ερθει κονσολα νωριτερα. Κανεις δε ξερει αν θα δωθει κονσολα στον τύπο, εδω παιχνιδια και δεν δινονται εδω και αρκετο καιρο.

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Με στειλες αδιαβαστο...

Κανενα λογο και  νοημα δεν εχει η εν λογω κινηση. Απο X μονο σε series X πας..

Αυτο που θελω να πω, ειναι πως ειναι σαν αν μην πας σε επομενη γενια, αλλα σε κατι σαν xbox one x-2 ή αντιστοιχα ps 4 pro-2.

Πετσοκομμενη τιμη μεν, πετσοκομμενα features δε.

Να'χαμε να λεγαμε βεβαια, σιγουρα οι ιδιοι γνωριζουν καλυτερα τι θελουν να κανουν.

Δημοσ.

Να τα μας:

https://www.purexbox.com/news/2020/09/new_xbox_game_pass_feature_reportedly_set_to_be_revealed_soon?fbclid=IwAR2G-5QvyNu0a_Bg3NDLFcaMDVXQWtm3EbBtd9tf8pehcmvlUK0DW4wTxEc

It was reported around this time back in August by industry insider Jeff Grubb that Microsoft was planning to reveal "another big reason to get [Xbox] Game Pass" in the near future, and industry analyst Daniel Ahmad has now confirmed there's an announcement planned for this month.

In response to the Xbox Series S leaks earlier today that led to Microsoft officially revealing the system ahead of schedule, Ahmad suggested the Game Pass news was set to be part of an upcoming event:

"Xbox does have an event planned for this month where it was going to reveal pretty much everything that has seemingly leaked above.

There is also going to be a new addition to its Xbox Game Pass service to increase the overall value for new and current subscribers."

When questioned about this further, Ahmad confirmed the "new addition" is a feature rather than a game (or set of games), but stopped short of providing any real details about what to expect.

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Να τα μας:

https://www.purexbox.com/news/2020/09/new_xbox_game_pass_feature_reportedly_set_to_be_revealed_soon?fbclid=IwAR2G-5QvyNu0a_Bg3NDLFcaMDVXQWtm3EbBtd9tf8pehcmvlUK0DW4wTxEc

It was reported around this time back in August by industry insider Jeff Grubb that Microsoft was planning to reveal "another big reason to get [Xbox] Game Pass" in the near future, and industry analyst Daniel Ahmad has now confirmed there's an announcement planned for this month.

In response to the Xbox Series S leaks earlier today that led to Microsoft officially revealing the system ahead of schedule, Ahmad suggested the Game Pass news was set to be part of an upcoming event:

"Xbox does have an event planned for this month where it was going to reveal pretty much everything that has seemingly leaked above.

There is also going to be a new addition to its Xbox Game Pass service to increase the overall value for new and current subscribers."

When questioned about this further, Ahmad confirmed the "new addition" is a feature rather than a game (or set of games), but stopped short of providing any real details about what to expect.

τι εννοει ο ποιητης ?

2 ώρες πριν, kostiger είπε

6.2 αν θελει να ακριβολογει κανεις. Ηδη απο το rdna1 καλυπτεται το handicap. Ποσω μαλλον στο 2 που δεν το εχουμε δει και ακομα βεβαια

εγω θα μεινω για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα με το Χ μου σιγα μην τρεξω να τους ξανασκασω λεφτα επιδει οι κοπανοι αποσυραν μια κονσολα 2 και κατι ετων και το ευρο μου δεν θα το ξαναδουνε στον αιωνα τον απαντα μπρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...