Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Γιατι ολο αυτο μου κανει στο οτι το S το βγαζουμε για απλη χρηση και για καποιον που δεν θελει πολλα πολλα οποτε παρτε την τιμη του ενω το Χ επειδη φοβομαστε να μην ξεφυγουμε και κλαψουμε οπως στο One περιμενουμε την Sony ;

Αυτό συμβαίνει!😋

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδω και 15 χρονια, η Sony παντα περιμενει να πει ο αλλος τιμες, ημερομηνιες κλπ κλπ πριν βγει αυτη. Και τωρα, το ιδιο ακριβως κανει. Απλα η MS αυτη τη φορα τους πιεζει παραπανω και το εχουν πλεον τραβηξει και οι δυο στα ακρα γιατι και οι δυο ξερουν οτι τα μηχανηματα τους θα ειναι πολυ ακριβα.

Δημοσ.

ειπαν τιποτα για την ισχυ του series s? με 200 ευρω διαφορα απο το x, σιγουρα μιλαμε και για αλλες διαφορες περα απο τον μικροτερο ssd και το discless...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xavier είπε

τι εννοεις ρε συ? σε τηλεοραση με 60hz θα παιζει στα 60hz... Αν δεν τον ενδιαφερουν καποιον τα 120hz δεν χρειαζεται να παρει καινουρια τηλεοραση...Νομιζω αυτο εννοουσε ο φιλος...

Καλό είναι να διαβάζεις τι ρωτάει ο άλλος και τι ακριβώς απαντάω εγώ πριν πας να με διορθώσεις.

Ορίστε παρακάτω τι ακριβώς ρώτησε και τι ακριβώς απάντησα.

1 ώρα πριν, markoliaz είπε

ερωτηση...χρειαζεται και συγκεκριμενη οθονη που να μπορει να παιξει 120fps? η παιζει και σε fhd 60hz κανονικα?

Αυτό εννοείτε ότι χρειάζεται και τηλεόραση που να μπορεί να αποδώσει 120hz

Με ρώτησε για 120hz και του απάντησα για120hz.

Εννοείτε ότι θα παίζει κανονικά και σε τηλεοράσεις 60hz αλλά για 60hz.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xavier είπε

ειπαν τιποτα για την ισχυ του series s? με 200 ευρω διαφορα απο το x, σιγουρα μιλαμε και για αλλες διαφορες περα απο τον μικροτερο ssd και το discless...

αυτό που έχει γίνει leak είναι, 4tf gpu + 10ram

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xavier είπε

Θα είναι απλά λίγο δυνατότερο από το xbox one x που είναι 6tflops δεν νομίζω το series s να είναι πάνω από 7-8tflops.

2 λεπτά πριν, Daredevil είπε

αυτό που έχει γίνει leak είναι, 4tf gpu + 10ram

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό.

Θα είναι δηλαδή πιο αδύναμο από το xbox one x????

Δεν νομίζω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Θα είναι απλά λίγο δυνατότερο από το xbox one x που είναι 6tflops δεν νομίζω το series s να είναι πάνω από 7-8tflops.

Δεν νομίζω.

το οτι τα TF μπορει να ειναι λιγο λιγοτερα του X δε σημαινει οτι η καρτα θα ειναι πιο αδυναμη μιας κ μιλαμε για πολυ νεοτερη τεχνολογια. Επισης, η καρτα ειναι μονο ενα πραγμα στα δεδομενα. Η Ram θα ειναι πολυ περισσότερη κ ισχυροτερη, ο επεξεργαστης ιδιος με το SeX (πολυ πολυ πιο δυνατος αποτι στα παλια xbox) και ο σκληρος nvme2 SSD. σε καμια περιπτωση δλδ το τελικο πακετο δεν δειχνει πιο αδυναμο απο το X1X. 

αλλα μεχρι να επιβεβαιωθούν νούμερα, ολα αυτα ειναι απο leaks οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω.

δεν είναι, τα tf  του rdna1 δεν είναι τα ίδια με του rdna2  + ότι έχει ml, hw rt και vss

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω.

Το series S είναι 4tf+ 10gb ram (RDNA2). Μπακαλίστικα, δεν έχουν σχέση τα TF του XoX (GCN)με το series S (RDNA2).

Και όχι, ξερά τα teraflops δεν λένε κάτι για την ισχύ του hardware.

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το 4 με 6.5 όμως είναι μεγάλη διαφορά...60% πιο δυνατό να είναι το rdna2 από το gcn θα ήταν στα ίσα με το one x...ποια είναι η θεωρητική αναλογία μεταξύ gcn και rdna2?

Δημοσ.

Aναμενουμε την οφισιαλ ανακοινωση για να δουμε σπεκς και να μπορεσουμε να επιχειρηματολογησουμε με δεδομενα -αντι υποθεσεων- αν και ποσο πιο δυνατο θα ειναι το SeS απο το ΟΝΕ.  Χ. Η λογικη λεει πως θα εναι δυνατοτερο/γρηγοροτερο, αλλα καλυτερα ειναι οταν η λογικη γινεται backed up με νουμερα. Μιλησαν επισημα για νεα παρουσιαση εντος Σεπτεμβρη.

Αυτος ειναι ο σωστος τροπος, τα υπολοιπα, κουβεντα να γινεται.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xavier είπε

Το 4 με 6.5 όμως είναι μεγάλη διαφορά...60% πιο δυνατό να είναι το rdna2 από το gcn θα ήταν στα ίσα με το one x...ποια είναι η θεωρητική αναλογία μεταξύ gcn και rdna2?

6.2 αν θελει να ακριβολογει κανεις. Ηδη απο το rdna1 καλυπτεται το handicap. Ποσω μαλλον στο 2 που δεν το εχουμε δει και ακομα βεβαια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...