Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Μιλάμε για κονσόλα (το S) που από πλευράς gpu είναι στα ίδια ή χειρότερα από xbonex.😁

Έχει καλύτερη CPU, καλύτερη αρχιτεκτονική της GPU και ταχύτερη VRAM. Θα είναι ισχυρότερη από το Χ, θα τρέχει 1440 / 60 fps και θα τρέχει όλα τα next gen παιχνίδια (κάτι που δεν ισχύει για το X (βλ. Fable, Forza, Avowed).  Κι εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για S αφού δεν με ενδιαφέρει το 4Κ gaming.

• Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Έχει καλύτερη CPU, καλύτερη αρχιτεκτονική της GPU και ταχύτερη VRAM. Θα είναι ισχυρότερη από το Χ, θα τρέχει 1440 / 60 fps και θα τρέχει όλα τα next gen παιχνίδια (κάτι που δεν ισχύει για το X (βλ. Fable, Forza, Avowed).  Κι εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για S αφού δεν με ενδιαφέρει το 4Κ gaming.

Καλά μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για το 1440/60. Current gen ισως να τα τρέχει, για τα next gen το κόβω για 1080p (όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία).

Εγώ για 200 ευρώ διαφορά και με την προϋπόθεση ότι το κρατάω 5 έτη καθώς και λόγω του ότι το series X έχει  blu ray (μιας και έχω αρκετά games σε retail), προτιμώ  series X.

* Και από τιμές, αντε το 499 να γίνει 529 (όπως ΧοΧ), και το 299 να γίνει 329.

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι αληθεια οι τιμες ειναι μια χαρα. Το μικρο θα ειναι ισοδυναμο κ καλυτερο απο το one x οποτε θα πουλησει καλα κ αυτο. Το μονο μειον οτι θα ειναι digital only. Τωρα θα δουμε τι θα πει κ η σονυ απο τιμες !!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο όλα τα αλλά να είναι ίδια γιατί ακόμα και η δύναμη της κονσόλα xbox series s θα είναι πολύ πιο αδύναμη από την series x.

Και ήταν αυτονόητο ότι θα ήταν πιο αδύναμη ειδικά σε τέτοια τιμή.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αν ειναι αληθεια οι τιμες ειναι μια χαρα. Το μικρο θα ειναι ισοδυναμο κ καλυτερο απο το one x οποτε θα πουλησει καλα κ αυτο. Το μονο μειον οτι θα ειναι digital only. Τωρα θα δουμε τι θα πει κ η σονυ απο τιμες !!

Θεωρώ σχεδόν βέβαιο πλέον ότι θα πει 500 το standard και 400e το discless. Αν ανακοινώσει χαμηλότερες τιμές από αυτές δεν την βλέπω καλά την ms. 

Από τη μία φαίνεται πως αποφυγαμε τα 600 που νομίζαμε στην αρχή, μαζί με αυτούς και εγώ. Από την άλλη δεν πήραμε το 400αρι όπως πίστευαν κάποιοι αισιιδοξοι. 

Επεξ/σία από lebron15
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επισημα απο την ιδια την microsoft.Παντως και αυτο οπτικα μου αρεσει οπως και το series x.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ilos είπε

Εγώ πιστεύω το ps5 θα είναι ελαφρά ακριβότερο από το X ~550 και το digital στα ίδια ή λίγο πιο φτηνό.

Και εγώ αυτό πιστεύω για PS5 549 physical και 449 digital. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κάνουν match price με το series X (με βάση τις όποιες μέχρι τώρα επίσημες δηλώσεις από sony)

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα γιατί μου φαίνονται πολλά τα 299$ που εδώ θα γίνουν 320€ για το Series s? Το περίμενα φτηνότερο και ήλπιζα να έχει UBR Disk Drive. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την τιμή του PS5 digital. Γιατί αν έχουν μικρή διαφορά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, 10TF vs 4TF.

Αντιθέτως στο SeriesX μου φαίνονται λίγα τα 499$ που όπως και στο One X εδώ είχαν καπέλο 20 με 30€, 520€ δηλαδή.

Βούρ για SerιesX και εφόσον δεν έχουν κάποιο Forza να βγάλουν μαζί με την κονσόλα  Bundle με Cyberpunk2077 μονόδρομος.

season 13 episode 6 GIF

• Like 2
Δημοσ.

Δωσε κλωτσο να γυρισει.

Καιρος ηταν να γινει η αρχη και εγινε μαλλον με την φθηνοτερη απο τις τεσσερις κονσολες, στην τιμη που ακουγοταν πιο εντονα με βαση τις φημες.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα γιατί μου φαίνονται πολλά τα 299$ που εδώ θα γίνουν 320€ για το Series s? Το περίμενα φτηνότερο και ήλπιζα να έχει UBR Disk Drive. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την τιμή του PS5 digital. Γιατί αν έχουν μικρή διαφορά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, 10TF vs 4TF.

Αντιθέτως στο SeriesX μου φαίνονται λίγα τα 499$ που όπως και στο One X εδώ είχαν καπέλο 20 με 30€, 520€ δηλαδή.

Βούρ για SerιesX και εφόσον δεν έχουν κάποιο Forza να βγάλουν μαζί με την κονσόλα  Bundle με Cyberpunk2077 μονόδρομος.

season 13 episode 6 GIF

Θα παίξετε Cyberpunk με τα last gen specs; Εγώ μάλλον θα περιμένω το next gen upgrade. Και εννοείται 2ο playthrough στο next gen upgraded Witcher 3 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Θα παίξετε Cyberpunk με τα last gen specs; Εγώ μάλλον θα περιμένω το next gen upgrade. Και εννοείται 2ο playthrough στο next gen upgraded Witcher 3 

Το update θα περιλαμβάνει λογικά RT. Η έκδοση που θα βγει τώρα στις νέες κονσόλες θα είναι πολύ καλύτερη έτσι και αλλιώς με Hi res textures καλύτερα γραφικά αναλύσεις depth of field και frame rates. Σιγά τώρα να μην περιμένω το update για το RT και ότι άλλο προσθέσουν. Βέβαια δεν είμαι και τοσο Hyped για το παιχνίδι, άρα δεν με νοιάζει. 😉

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Saloufas είπε

season 13 episode 6 GIF

Συμφωνώ. Αν το PS5 digital βγεί +100 από το series S τότε το τελευταίο θα είναι doa. Και για εμένα το series X εχει καλύτερο value. Είναι μεγάλη η διαφορά σε gpu+ την υπαρξη Blu ray (με ότι θετικό έχει) για μόλις 200 ευρώ και για hardware που θα κρατήσει κάποιος τουλάχιστον μια πενταετία. Αυτή είναι προφανώς η γνώμη μου. Από την άλλη για οικογένεια με πιτσιρικάδες το series S+Game pass θα είναι ταμαμ!

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Και επισημα απο την ιδια την microsoft.Παντως και αυτο οπτικα μου αρεσει οπως και το series x.

Ο κοσμος το χε τουμπανο κι αυτοι κρυφο καμαρι...

Πρυτανευσε η λογικη λοιπον. Παρα πολυ καλη η τιμη του Χ για το HW που προσφερει...

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...