Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lebron15 είπε

Πιστεύετε η ανακοίνωση των νέων GPU της nvidia θα συμπιέσουν τις τιμές των νέων κονσολών; Νομίζω το timing ήταν πάρα πολύ καλό για τους καταναλωτές και ειδικά για αυτούς που γλυκοκοιτάζουν το Series X.

1 ώρα πριν, Billie13 είπε

Βασικά οι νέες κάρτες γραφικών κάνανε τις κονσόλες να δείχνουν μια γενιά πίσω πριν ακόμα κυκλοφορήσουν.Αν είχαν σκοπό να τις πουλήσουν πάνω από 500,το ξεχνάνε και οι δύο.Ειδικα το ps5 σε δύο χρόνια το πολύ θα βγάλει μοντέλο pro.

53 λεπτά πριν, KilliK είπε

ειναι, αλλα  χρησιμοποιουν νουμερα στο marketing τους. οποτε τα 30 ΤF της 3080 μοιαζουν εντυπωσιακα απεναντι στα πενιχρα 12 TF του XSX.

Eg5mXbBXsAANxEY.jpg.a7ef595824952a4b3f97cda4bd8b0d18.jpg

Mε 500ε (ε βαλε κατι παραπανω στην Ευρωπη...) καθαρισες!

Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα 500 ευρώ κάρτα σημαίνει και 1200 και πάνω pc + οθόνη οπότε τι συζητάμε ?  

Τα νούμερα και τα τεραφλόπς παιδιά είναι για τη μειοψηφία.Εμείς οι 100 που συζητάμε για αυτά είμαστε μειοψηφία.

Νομίζετε αν πάτε σε δέκα κατόχους ps4 πόσοι θα ξέρουν πόσα tf είναι το ps4 και τι επεξεργαστή έχει κλπ κλπ? 

Μπορεί ούτε ένας στους 10.

Επεξ/σία από ryu_hadouken
  • Like 5
Δημοσ.

Σχεδόν ποτέ οι κονσόλες δεν ήταν συγκρίσιμα μεγέθη σε επίπεδο ισχύς με τα PC με μικρές εξαιρέσεις σε κάποια launch και πάλι για λίγους μόνο μήνες. Και ποτέ δεν επηρεάστηκαν οι πωλήσεις τους από τα "teraflops" των PC.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

Tα 500 ευρώ κάρτα σημαίνει και 1200 και πάνω pc + οθόνη οπότε τι συζητάμε ?  

Τα νούμερα και τα τεραφλόπς παιδιά είναι για τη μειοψηφία.Εμείς οι 100 που συζητάμε για αυτά είμαστε μειοψηφία.

Νομίζετε αν πάτε σε δέκα κατόχους ps4 πόσοι θα ξέρουν πόσα tf είναι το ps4 και τι επεξεργαστή έχει κλπ κλπ? 

Μπορεί ούτε ένας στους 10.

Γενικά συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που λες κονσόλα δεν αγοράζει κανείς με βάση τα tf εκτός μερικών που ήδη θα έχουν και μια 2080 αγορασμένη (με βάση τα tf) είναι όντως άλλο market , απλά το 1200+ για pc και οθονή θα μπορούσε να ισχύει και για τις κονσόλες αν θές το τέλειο αποτέλεσμα θες και +1000 tv (εγώ τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι να πάρω μια από τις 2 next gen consoles και μια τίμια tv με κανένα 1000αρικο).

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stafftw είπε

Γενικά συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που λες κονσόλα δεν αγοράζει κανείς με βάση τα tf εκτός μερικών που ήδη θα έχουν και μια 2080 αγορασμένη (με βάση τα tf) είναι όντως άλλο market , απλά το 1200+ για pc και οθονή θα μπορούσε να ισχύει και για τις κονσόλες αν θές το τέλειο αποτέλεσμα θες και +1000 tv (εγώ τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι να πάρω μια από τις 2 next gen consoles και μια τίμια tv με κανένα 1000αρικο).

Αυτός που θα αγοράσει 2080ti είναι δεδομένο ότι θα πάρει/έχει πανάκριβη οθόνη και καλά θα κάνει.

Τηλεόραση έχουν όλοι σπίτι τουλάχιστον 1080p, ή τελός πάντων οι περισσότεροι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Αυτός που θα αγοράσει 2080ti είναι δεδομένο ότι θα πάρει/έχει πανάκριβη οθόνη και καλά θα κάνει.

Τηλεόραση έχουν όλοι σπίτι τουλάχιστον 1080p, ή τελός πάντων οι περισσότεροι.

Στην tv στο σπίτι μπορείς και να συνδέσεις και pc ...για αυτό μίλησα για καλό αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, οι κονσόλες είναι το αξιοπρεπές gaming του φτωχού. Όποιος τα έχει, θα πάρει PC, κάρτες, ψύχτρες, 8Κ τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, VR, Collectors Editions, Pro χειριστήρια, ακουστικά, τιμονιέρες, πεταλιέρες, καρέκλες, κλπ. Εμείς κοιτάμε τώρα με ένα 500αρικάκι, Game Pass και μεταχειρισμένα να βολευτούμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Κακά τα ψέματα, οι κονσόλες είναι το αξιοπρεπές gaming του φτωχού. Όποιος τα έχει, θα πάρει PC, κάρτες, ψύχτρες, 8Κ τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, VR, Collectors Editions, Pro χειριστήρια, ακουστικά, τιμονιέρες, πεταλιέρες, καρέκλες, κλπ. Εμείς κοιτάμε τώρα με ένα 500αρικάκι, Game Pass και μεταχειρισμένα να βολευτούμε.

Off topic, αλλά εγώ προσωπικά το αντίθετο πιστεύω, τουλάχιστον στο pc κάνεις μια επένδυση(κανα διχίλιαρο), αλλά το χρησιμοποιείς και για δουλεία και αν θες και μετά από μερικά χρόνια μπορείς να κάνεις κάποια αναβάθμιση.Επίσης με τις κονσόλες πάλι για την προσωπική μου εμπερία θα μιλήσω, μου φεύγουν τελικά περισσότερα χρήματα για games-subscriptions (nso,psplus,xbox live) κτλ, δηλαδή στο pc κερδίζω αυτη τη διαφορά από τις τιμές των games αλλά και από το βομβαρδισμό πληροφοριών (έχω αγοράσει πολλά games σε κονσόλα για το fomo επειδή πχ φοβάμαι ότι στην επόμενη γενιά μπορεί να μην μπορώ να το παίξω και τελικά δεν έχω ανοίξει καν το κουτί να το βγάλω, ενώ στο pc, λέω εντάξει θα το παίξω σε 2 μηνες ή και σε 10 χρόνια δεν πειράζει), ειλικρινά στο pc αγοράζω αυτά που θέλω να παίξω αύριο,ενώ στις κονσόλες θα το γράψω και πάλι-αγοράζω games για το ps4 του κολλητού μου (εγώ δεν έχω-κυρίως για αυτό το λόγο) για να μη το χάσω.Άρα έχω καταλήξει με ένα τεράστιο backlog, όχι τόσο χρόνο να παίξω και έχω χαλάσει και περισσότερα χρήματα σε κονσόλες (μαζί με amiibo κτλ γιατί είμαι και τέτοιος) παρά σε αναβάθμισή pc που έκανα μια μικρή πέρσι, μια οθόνη πρόπερσι κοκ.Εντάξει δε λέω να είσαι συνέχεια high end pcmr αλλά για μια αξιοπρεπή εμπερία σε βάθος χρόνου θεωρώ καλύτερο το pc από οικονομίκης άποψης.

Επεξ/σία από stafftw
  • Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Πρώτον,  gaming pc μπορείς να φτιάξεις σύμφωνα με το πορτοφόλι σου, και εάν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις συνεχεία maximum fps, 4K, και ultra γραφικά, τότες δεν χρειάζεται  να κάνεις και συχνές αναβαθμίσεις.
  Και εκτός από αυτό, οι περισσότεροι χρήστες pc δεν μπορούν να αγοράσουν αυτά που αναφέρεις, ή μπορεί και να μην ενδιαφέρονται. Οι μισοί και βαλές χρήστες steam έχουν μέτριο pc ή μπακατελα.
 Από την άλλη, οι κονσόλες μπορεί να είναι ποιο φθηνές, αλλά χρειάζεται  μηνιαία συνδρομή για online, και αρκετέ φόρες τα παιχνίδια είναι ποιο ακριβά(βλέπε τα παιχνίδια της nintendo). Και σε αυτήν την γενιά ξεκίνησε και η μόδα τον αναβαθμισμενον μοντέλων

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε

Πρώτον,  gaming pc μπορείς να φτιάξεις σύμφωνα με το πορτοφόλι σου, και εάν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις συνεχεία maximum fps, 4K, και ultra γραφικά, τότες δεν χρειάζεται  να κάνεις και συχνές αναβαθμίσεις.
  Και εκτός από αυτό, οι περισσότεροι χρήστες pc δεν μπορούν να αγοράσουν αυτά που αναφέρεις, ή μπορεί και να μην ενδιαφέρονται. Οι μισοί και βαλές χρήστες steam έχουν μέτριο pc ή μπακατελα.
 Από την άλλη, οι κονσόλες μπορεί να είναι ποιο φθηνές, αλλά χρειάζεται  μηνιαία συνδρομή για online, και αρκετέ φόρες τα παιχνίδια είναι ποιο ακριβά(βλέπε τα παιχνίδια της nintendo). Και σε αυτήν την γενιά ξεκίνησε και η μόδα τον αναβαθμισμενον μοντέλων

Τα παιχνιδια των κονσολων πανε στα 74,99€ αλλα δεν ακους κιχ πουθενα

Η συνδρομη ειναι μονοδρομος

• Moderators
Δημοσ.

Να λήξει η κουβέντα για τις κάρτες γραφικών παρακαλώ, δεν είναι αυτό το κατάλληλο νήμα, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δύο νήματα που μπορείτε να τις αναλύσετε ελεύθερα.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε αντε τελειώνετε με την καθε μαλακια που βγαζετε για, να, κρατατε το hype. Δωστε μας τιμη και ημερομηνία να ξερουμε τι μας γίνεται

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ρε αντε τελειώνετε με την καθε μαλακια που βγαζετε για, να, κρατατε το hype. Δωστε μας τιμη και ημερομηνία να ξερουμε τι μας γίνεται

13 Νοεμβρίου, 400-600€ 🙃

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...