Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Image may contain: 1 person, text that says "CONSOLE JACKBOX PARTY PACK CONSOLE CONSOLE =HOTSHOT RACING CONSOLE+PC CHAPTER TWO CONSOLE+PC CHAPTER THREE CONSOLE+PC COMING SOON CONSOLE+ LUNANIGHTS LUNA NIGHTS CONSOLE PC RESIDENTEVIL biohazard WO EGADES DER KINGS II GAME PASS 味"

To hotshot racing ειναι λες και βλεπω μια μιξη απο burnout, outrun, screamer & ridge racer!!! Το θελω χτες (απο Sumo παρακαλω!).

Επισης το CKIII, δεν εχει που κυκλοφορησε 10 μερες, εχει παρει διθυραμβικες κριτικες και ερχεται στα Πισι.

Κενταει παλι το Παςς.

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εγώ θέλω να αγοράσω Series X από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και δεν έχω χώρο στο σαλόνι μου (entretainment center) ?
Το Form Factor με έχει χαλάσει απίστευτα - δεν μπορώ να βάλω κονσόλα στο πάτωμα.....

Δημοσ.

Εγω θα το κρυψω πισω απο την τηλεοραση μαλλον αν και το θελω ξ;πλωμενο διπλα απο το 360 μου αλλα ξαπλωμενο που το ειδαμε χαλασε

Δημοσ.

ξεκιναει δυνατα η  microsoft περιμενω  δυνατες προσθηκες παιχνιδιων για το επομενο τριμηνο+ στο pass οπως και στο gold για να τραβηξουν κοσμο να παει στο series x ειδικα μετα απο αυτο που εγινε με το halo

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hexenlord είπε

Επισης το CKIII, δεν εχει που κυκλοφορησε 10 μερες, εχει παρει διθυραμβικες κριτικες και ερχεται στα Πισι.

σημερα βγηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, firepc είπε

τωρα οχι

γτ?

τα σπαει το παιχνιδι, παρακολουθεις ημερομηνιες κυκλοφοριες, εισαι κατεξοχην ΠιΣας, ειναι totally free, ε it made sense.

Επεξ/σία από hexenlord
Δημοσ.

Πιστεύετε η ανακοίνωση των νέων GPU της nvidia θα συμπιέσουν τις τιμές των νέων κονσολών; Νομίζω το timing ήταν πάρα πολύ καλό για τους καταναλωτές και ειδικά για αυτούς που γλυκοκοιτάζουν το Series X.

Δημοσ.

Βασικά οι νέες κάρτες γραφικών κάνανε τις κονσόλες να δείχνουν μια γενιά πίσω πριν ακόμα κυκλοφορήσουν.Αν είχαν σκοπό να τις πουλήσουν πάνω από 500,το ξεχνάνε και οι δύο.Ειδικα το ps5 σε δύο χρόνια το πολύ θα βγάλει μοντέλο pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί υπάρχει αυτή η συνεχής σύγκριση GPU με κονσόλες; Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και market.

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.

ειναι, αλλα  χρησιμοποιουν νουμερα στο marketing τους. οποτε τα 30 ΤF της 3080 μοιαζουν εντυπωσιακα απεναντι στα πενιχρα 12 TF του XSX.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποτε. και δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν κατω απο 500e. αλλα σιγουρα αλλαζει η δυναμικη της αγορας πλεον. διοτι μια gpu που προσφερει τοσο πολυ ιπποδυναμη, σε τοσο καλη τιμη, ειναι μια δελεαστικη προταση για ενα pc gamer που σκεφτοταν να παρει μια καινουργια κονσολα.

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...