Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, malias4 είπε

Φιλε μου το εχω ξαναγραψει, ολα τα exclusive του xbox ειναι κ στο pc. Oποτε φαντασου για παραδειγμα αν ολα τα exclusives του xbox ΔΕΝ εβγαιναν σε pc ποσαα παραπανω εκκατομυρια κονσολες xbox θα πουλουσε! Και ποσα λιγοτερα play θα πουλιουνταν !Γιατι τωρα οι περισοτεροι εχουν ενα πισι που παιζουν γενικα τα 3rd party κ ολα τις microsoft κ μετα παιρνουν κ ενα play για τα υπολοιπα. Εγω πιστευω μια χαρα θα τα παει το series x. Παλι θα εχουμε αθορυβη κονσολα απιστευτο κοντρολερ κ υπηρεσιες αψογες

Παιδιά, δεν είμαστε πιο έξυπνοι εμείς σε ένα φόρουμ στην Ελλάδα από μια εταιρία που κάνει δις τζίρους. Προφανώς και τα έχουν βάλει κάτω και τους βγαίνουν περισσότερα τα έσοδα από τις συνδρομές gamepass Ultimate στα πισί, απ'ότι να κρατούσαν δεμένα τα παιχνίδια στο οικοσύστημα και να πουλούσαν κάποιες κονσόλες παραπάνω. Εάν είναι ηλίθιοι εκεί στο Seattle, να τους στείλει το insomnia forums ένα βιογραφικό για consulting, Μην ξεχάσουμε όμως να στείλουμε και στην Sony, καθώς αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

"SIE aims to achieve robust revenue growth by accelerating the virtuous cycle that has been established for the PlayStation Platform. This entails increasing active users and play time, enhancing network services and reinforcing content IP so that consumers select PlayStation as their platform of choice.
Targeted outcomes include growth in active users, stronger retention and a shorter cash conversion cycle, from which expanded cash flow can be expected.
We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability"

https://www.neogaf.com/threads/sony-confirms-more-first-party-games-to-pc.1563363/

• Like 3
  • Confused 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, IceMatrix είπε

Παιδιά, δεν είμαστε πιο έξυπνοι εμείς σε ένα φόρουμ στην Ελλάδα από μια εταιρία που κάνει δις τζίρους. Προφανώς και τα έχουν βάλει κάτω και τους βγαίνουν περισσότερα τα έσοδα από τις συνδρομές gamepass Ultimate στα πισί, απ'ότι να κρατούσαν δεμένα τα παιχνίδια στο οικοσύστημα και να πουλούσαν κάποιες κονσόλες παραπάνω. Εάν είναι ηλίθιοι εκεί στο Seattle, να τους στείλει το insomnia forums ένα βιογραφικό για consulting, Μην ξεχάσουμε όμως να στείλουμε και στην Sony, καθώς αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

"SIE aims to achieve robust revenue growth by accelerating the virtuous cycle that has been established for the PlayStation Platform. This entails increasing active users and play time, enhancing network services and reinforcing content IP so that consumers select PlayStation as their platform of choice.
Targeted outcomes include growth in active users, stronger retention and a shorter cash conversion cycle, from which expanded cash flow can be expected.
We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability"

https://www.neogaf.com/threads/sony-confirms-more-first-party-games-to-pc.1563363/

Σιγουρα δεν ειναι ηλιθιοι φιλε μου καθως η ms ειναι μια εταιρια με πολυ περισσοτερο χρημα απο τη σονυ. Το ποστ μου απευθυνετε κυριως στα σονυφανμποιζ που επειδη πουλαει περισσοτερα εκκατομυρια κονσολες νομιζουν οτι νικησαν κ αυτοι 🤪🤪

και οτι ειναι πιο μαγκες κ κουλ !! Ασχετα αν η ms θυσαυριζει κ εμεις παιζουμε ολα τα exclusive της day one στο game pass σχεδον τσαμπα 😊

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είστε τόσο σίγουροι πως όλοι μπορούν να αναβαθμίσουν το gaming pc τους, ή ότι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν ένα gaming pc,  που στην τελική θα στοιχίζει παραπάνω από ότι το xbox series x.
 Και στην τελική τζάμπα το μαλώνετε για της πωλήσεις και για τα exclusives, γιατί το μέλλον του gaming δεν είναι ούτε οι κονσόλες, ούτε τα pc. To μέλλον είναι οι συνδρομητικες υπηρεσίες του στυλ game pass, και οι streaming υπηρεσίες. 

Δημοσ.
16 hours ago, malias4 said:

Σιγουρα δεν ειναι ηλιθιοι φιλε μου καθως η ms ειναι μια εταιρια με πολυ περισσοτερο χρημα απο τη σονυ. Το ποστ μου απευθυνετε κυριως στα σονυφανμποιζ που επειδη πουλαει περισσοτερα εκκατομυρια κονσολες νομιζουν οτι νικησαν κ αυτοι 🤪🤪

και οτι ειναι πιο μαγκες κ κουλ !! Ασχετα αν η ms θυσαυριζει κ εμεις παιζουμε ολα τα exclusive της day one στο game pass σχεδον τσαμπα 😊

Χωρίς να είμαι ειδικός δε νομίζω ότι οποιαδήποτε μεγάλη εταιρία όπως η Microsoft έχει ένα κοινό ταμείο όπου τα επιμέρους τμήματα παίρνουν όσα λεφτά γουστάρουν κτλ. Με λίγα λόγια δε γνωρίζουμε πόσα λεφτά επενδύονται για το xbox division. Μπορεί να είναι τα διπλάσια σε σχέση με nintendo και sony μπορεί να είναι και λιγότερα.  Στην τελική δεν ξέρω εάν πρέπει να απασχολούν τους καταναλωτές τέτοια ζητήματα. Δεν είναι και καμιά τρομερή επένδυση η αγορά μιας κονσόλας. Σου αρέσει το προϊόν ή υπηρεσία; Το παίρνεις και τέλος. 

• Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, spiderman 20999 said:

To μέλλον είναι οι συνδρομητικες υπηρεσίες του στυλ game pass, και οι streaming υπηρεσίες

Αν και πιθανότατα δεν είναι το πιο ταιριαστό νήμα, καταπιάνομαι από αυτό το post για να εκφράσω έναν προβληματισμό που έχω σχετικά με το xCloud. Δεν μας έχει ξεκαθαρίσει η MS ποιές εκδόσεις των games θα τρέχουν μέσω της υπηρεσίας, τις Windows ή τις Xbox εκδόσεις;

Μυρίζομαι το δεύτερο και θα ξενερώσω λίγο την ζωή μου αν ισχύει, γιατί πολλά games (για παράδειγμα τα Wasteland) είναι unplayable με gamepad.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Το Xcloud πατάει για την ωρα πάνω στο xboxone

Και νομίζω ότι έχει ήδη αναφερθεί πως θα γίνει αντικατάσταση από συστοιχίες Series X.

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα μου ελπίζω πλέον το S να είναι απλά η ονομασία που θα δώσουν στη discless κονσόλα ή σε κάποιο dummy box για cloud gaming only. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο θέλω το fragmentation που αναφέρονται τα διάφορα άρθρα.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μέσα μου ελπίζω πλέον το S να είναι απλά η ονομασία που θα δώσουν στη discless κονσόλα ή σε κάποιο dummy box για cloud gaming only. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο θέλω το fragmentation που αναφέρονται τα διάφορα άρθρα.

No way. Είναι επιβεβαιωμένο οτι είναι διαφορετικό hardware

Δημοσ.

Δεν ξερω τι θα ειναι το S αυτο που ξερω ειναι οτι φτασαμε 2 μηνες πριν την κυκλοφορια και τιμη ακομα ΔΕΝ εχουμε μαθει...... Αρχιζει να κατανταει εκνευριστικο 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Τελικα ειναι επισημο το series x θα κυκλοφορησει νοεμβριο?

ναι το εχει ανακοινωσει επισημα . ημερομηνια συγκεκριμενη και τιμη μονο δεν εχει πει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...