Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Πάντως αν και μου αρέσει περισσότερο το Xbox franchise για δικούς μου λόγους που δεν είναι του παρόντος, αυτή τη στιγμή ως κάτοχος του One S και μην έχοντας παίξει τα παιχνίδια του PS4 αρχίζω να σκέφτομαι για τα καλά το PS5 αφού ότι έχει να μου δώσει το Series X μπορεί να μου το δώσει και ένα PC με περισσότερα χρήματα βέβαια. Ίσως έπρεπε κάποια παιχνίδια να τα αφήσουν console exclusives όπως το παλιό καλό καιρό ή τουλάχιστον να περνάνε στο PC μετά από 1-2 χρόνια όπως το Red Dead 2 πχ.

Να δίνεται ένα κίνητρο παραπάνω σε αυτόν που θέλει να πάρει την κονσόλα λέγοντάς του το αφήγημα ότι ξέρεις τι; Πάρε το SeX που είναι η πιο δυνατή κονσόλα και παίξε τα 15-20 παιχνίδια που θα βγάλω σε μία γενιά έναν χρόνο νωρίτερα από τον PCα.

SIE aims to achieve robust revenue growth by accelerating the virtuous cycle that has been established for the PlayStation Platform. This entails increasing active users and play time, enhancing network services and reinforcing content IP so that consumers select PlayStation as their platform of choice.
Targeted outcomes include growth in active users, stronger retention and a shorter cash conversion cycle, from which expanded cash flow can be expected.
We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability

https://www.neogaf.com/threads/sony-confirms-more-first-party-games-to-pc.1563363/

Επεξ/σία από IceMatrix
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

H microsoft  στοχευει στο gamepass  δεν θα την συμφερε με τιποτα να κανει κατι τετοιο γιατι θα σκοτωνε το ιδιο της το προιον.. Το console war  για την MS  δεν υπαρχει ... ( Μπες στην υπηρεσια/οικοσυτησμα της και ολα οκ...

Ελπίζω να μη δούμε κάποια στιγμή το game pass σαν έξτρα συνδρομή σε κάποια κονσόλα της Sony ή της Nintendo. Θα σημαίνει ότι μείναμε με δύο παίκτες στην αγορά κονσολών και αυτό μόνο καλό δεν θα είναι.

1 λεπτό πριν, IceMatrix είπε

SIE aims to achieve robust revenue growth by accelerating the virtuous cycle that has been established for the PlayStation Platform. This entails increasing active users and play time, enhancing network services and reinforcing content IP so that consumers select PlayStation as their platform of choice.
Targeted outcomes include growth in active users, stronger retention and a shorter cash conversion cycle, from which expanded cash flow can be expected.
We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability

https://www.neogaf.com/threads/sony-confirms-more-first-party-games-to-pc.1563363/

Έχουν αρχίσει ήδη να το κάνουν με την κυκλοφορία του Death Stranding ή του Horizon αλλά αυτές έγιναν καθυστερημένα. Πιστεύω ότι δεν θα δώσουν τουλάχιστον σύντομα 1st party παιχνίδι day one σε PC. Κατ'εμέ ήταν ο μόνος λόγος να προτιμήσει κανείς PS4 έναντι Xbox One από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι pro εκδόσεις και το game pass. Αυτό το χαρτί δεν θα το δώσει έτσι εύκολα.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Έχουν αρχίσει ήδη να το κάνουν με την κυκλοφορία του Death Stranding ή του Horizon αλλά αυτές έγιναν καθυστερημένα. Πιστεύω ότι δεν θα δώσουν τουλάχιστον σύντομα 1st party παιχνίδι day one σε PC. Κατ'εμέ ήταν ο μόνος λόγος να προτιμήσει κανείς PS4 έναντι Xbox One από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι pro εκδόσεις και το game pass. Αυτό το χαρτί δεν θα το δώσει έτσι εύκολα.

Δεν νομίζω να μην προτιμήσει και άμεσα να δώσει και στο pc όταν υπάρχει τέτοια δυναμική, γλυκάθηκε με το horizon, επίσης μόλις σηκώσει το psnetwork στο Azure είναι σίγουρο οτι το psnow θα προσπαθήσει να γινει ανταγωνιστικό εναντίον του gamepass καί ίσως εκεί να δούμε exclusive στις συνδρομές πχ να έχει όλη την σειρά COD που δεν έχει η ms. Βέβαια win - win για ms. Και φαίνεται πως πάει το πράγμα τώρα τελευταία και η amazon στο prime βάζει και το δικο της gaming thing αλλά στο πακέτο δίνει και το τηλεοπτικό. Βλέπω καμια ms να κλείνει συμφωνία με Netflix η Disney+. 

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν κατανοώ τι ακριβώς προσπάθησε να κάνει η MS δείχνοντας το Halo Infinite σε αυτή την κατάσταση. 

Χωρίς να είμαι Halo-fan (ποτέ δεν ένιωσα το vibe του εξαιρετικού FPS), με ξένισε πολύ άσχημα αυτό που είδα, μου θύμησε Don Mattrick era. 

Δηλαδή το είδε ο Spencer και είπε "καλά θα πάει κι αυτό";

Γενικότερα πάντως σαν υποσημείωση, αυτό που λαμβάνω και από τις δύο εταιρείες είναι ότι πάνε να βγάλουν κονσόλες για το prestige και μόνο, χωρίς κανένα σοβαρό game, μόνο για να 'χαμε να λέγαμε. 

• Like 7
Δημοσ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, είναι ότι κάποιοι θεωρούν το Xbox One αποτυχία, έχοντας πουλήσει 50 εκατομμύρια κονσόλες.Ναι,ο ανταγωνιστής έχει πουλήσει 100 και βάλε άρα θα μπορούσε και η ms να τα έχει πάει πολύ καλύτερα αλλά όχι και να μιλάμε για αποτυχία και ότι θα πατώσει.Γενικα γράφονται απίστευτα πράγματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν κατανοώ τι ακριβώς προσπάθησε να κάνει η MS δείχνοντας το Halo Infinite σε αυτή την κατάσταση. 

Χωρίς να είμαι Halo-fan (ποτέ δεν ένιωσα το vibe του εξαιρετικού FPS), με ξένισε πολύ άσχημα αυτό που είδα, μου θύμησε Don Mattrick era. 

Γενικότερα πάντως σαν υποσημείωση, αυτό που λαμβάνω και από τις δύο εταιρείες είναι ότι πάνε να βγάλουν κονσόλες για το prestige και μόνο, χωρίς κανένα σοβαρό game, μόνο για να 'χαμε να λέγαμε. 

Μάλλον το ακριβως αντιθετο ειπε ο Σπένσερ εξ ου και οι προσθαφαιρέσεις στο ροστερ της 343..

Συμφωνώ για το αναιμικο launch  με μια υποσημείωση, παρότι εμενα δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος τίτλος, το Ratchet n Clank θα έκανε ένα πολύ δυνατό δευτερεύοντα launch τιτλο, για πολλούς και πρωτεύοντα ενδεχομενως, εάν είχε ένα δυνατό ΑΑΑ διπλα του. Κατά τα λοιπά θα έχουμε με κάθε επισημότητα το χειρότερο launch ever σε software επίπεδο. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, είναι ότι κάποιοι θεωρούν το Xbox One αποτυχία, έχοντας πουλήσει 50 εκατομμύρια κονσόλες.Ναι,ο ανταγωνιστής έχει πουλήσει 100 και βάλε άρα θα μπορούσε και η ms να τα έχει πάει πολύ καλύτερα αλλά όχι και να μιλάμε για αποτυχία και ότι θα πατώσει.Γενικα γράφονται απίστευτα πράγματα.

οταν σε μια γενια εχεις χασει τη μιση πελατεια σου και απο τα 90εκ χρηστες πας στα 50, επιτυχια δεν το λες...Οπως και να χει η ms νομιζω εχει ξεκαθαρα δειξει οτι δεν την ενδιαφερει το παραδοσιακο gaming...gaas, υπηρεσιες με ξεκαθαρο σκοπο να μπει στην mobile market σαν ο 1ος παιχτης στην αγορα. η τυχη του  xcloud θα καθορισει την επιτυχια της πολιτικης της...ουτε το xsx, ουτε το gamepass...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billie13 είπε

Μα αποτυχία είναι όταν ο ανταγωνιστής σου πουλάει τα διπλά. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

ε κανείς δεν κατάλαβε νομίζω, απ' ότι διάβαζα  δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ marketing και devs οπότε το 1ο έτρεξε την καμπάνια χωρίς να γνωρίζουν σε τι στάδιο ήταν  το build. Μπορείς να το δεις άλλωστε κι από την προώθηση στα social που κάποια accounts έκαναν λόγο για εκπληκτικό παιχνίδι μετά την παρουσίαση....  

Πάντα ήταν έτσι στο launch οι κονσόλες πάνω κάτω  απλώς τώρα έκατσε ο ιός και φαίνεται πιο πολύ στην ms λόγο 1st party. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Μα αποτυχία είναι όταν ο ανταγωνιστής σου πουλάει τα διπλά. 

Αν έχεις κέρδος από το προϊόν, θεωρείται αποτυχία επειδή ο ανταγωνιστής σου έχει διπλάσιες πωλήσεις;Χαραμιζεσαι εσύ εδώ μέσα.

Επεξ/σία από Billie13
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Αν έχεις κέρδος από το προϊόν, θεωρείται αποτυχία επειδή ο ανταγωνιστής σου έχει διπλάσιες πωλήσεις;Χαραμιζεσαι εσύ εδώ μέσα.

Μα η αποτυχία δεν ορίζεται από τα απόλυτα νούμερα αλλά από την επικράτηση της κονσόλας. Ο καθένας θέλει να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο ώστε να πουλάει τα παιχνίδια και τις συνδρομές του σε μεγαλύτερο κοινό, από αυτά βγαίνει το κέρδος, όχι από την κονσόλα που θα την αγοράσεις μια φορά..

Δημοσ.

Μια κονσόλα για να κυκλοφορήσει πρέπει να έχει ένα λόγο ύπαρξης.

Έχει το xbox series ;Ή κυκλοφορεί επειδή πρέπει να κυκλοφορήσει;

Με την τακτική του ,βγάζω 3-4 δυνατά χαρτιά και πλαισιώνω αυτούς τους τίτλους με  Χ μέτριους εμένα δεν με ικανοποιεί.

Θα υποστηρίξω την εταιρία αλλά όταν θα έχει βγάλει τίτλους.First day για μένα είναι λεφτά για πέταμα.

Υ.γ.Btw ,το τι λέγεται για ps εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο.Αν θες να αναφερθείς στο ps ,πανε στο αντίστοιχο θρέντ.

Δημοσ.

Αυτό που κάνουμε σειρά για να μπούμε σε μαντρ.... ε οικοσύστημα ποτέ δε θα το καταλαβα. "Εμένα ο τσομπανος όταν με αρμεγει με χαϊδεύει πρώτα, ναι αλλά εμένα με αρμεγει μια φορά το μήνα κιας μην έχω και πολύ γάλα...." 

Δεν ξέρω αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το gaming δεν έπρεπε να γίνει mainstream και ας μας κορόιδευαν οι αθλητές και οι cheerleaders.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Billie13 είπε

Φιλε μου το εχω ξαναγραψει, ολα τα exclusive του xbox ειναι κ στο pc. Oποτε φαντασου για παραδειγμα αν ολα τα exclusives του xbox ΔΕΝ εβγαιναν σε pc ποσαα παραπανω εκκατομυρια κονσολες xbox θα πουλουσε! Και ποσα λιγοτερα play θα πουλιουνταν !Γιατι τωρα οι περισοτεροι εχουν ενα πισι που παιζουν γενικα τα 3rd party κ ολα τις microsoft κ μετα παιρνουν κ ενα play για τα υπολοιπα. Εγω πιστευω μια χαρα θα τα παει το series x. Παλι θα εχουμε αθορυβη κονσολα απιστευτο κοντρολερ κ υπηρεσιες αψογες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...