Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, KilliK είπε

προσλαμβανουν περισσοτερους devs τωρα, για εναν αποκλειστικο system seller τιτλο που ηταν να συνοδευσει λιαν συντομως την πρεμιερα της νεας κονσολας;

αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα, δειχνει ξεκαθαρα οτι υπαρχει ελλειψη σοβαρης ηγεσιας που να χαραζει τις κατευθηντηριες γραμμες για τα δικα της IP.  ειναι ο λογος που κραταω μικρο καλαθι για το ποσο θα αποδωσουν πραγματικα οι επενδυσεις που εχει κανει κανει η ΜΣ σε στουντιο.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν άσχημα σχόλια για την ηγεσία της 343i μέχρι τώρα, κυρίως απο απερχόμενους devs, γι αυτό τον λόγο με χαροποίησε ιδιαίτερα η τοποθέτηση του Staten σαν lead game designer. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο στην θέση του (ντάξ, wet dreams είναι να φέρει έστω σαν advisor τον κολλητό του τον Marty 😅).

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Ντάξει θα αγοραστεί κάποια στιγμή αλλά παίζει να είναι η ποιο τραγική σχεδιαστικά κονσόλα. :lol:

Εύκολα από τις ομορφότερες κονσόλες ever. 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, KilliK είπε

προσλαμβανουν περισσοτερους devs τωρα, για εναν αποκλειστικο system seller τιτλο που ηταν να συνοδευσει λιαν συντομως την πρεμιερα της νεας κονσολας;

αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα, δειχνει ξεκαθαρα οτι υπαρχει ελλειψη σοβαρης ηγεσιας που να χαραζει τις κατευθηντηριες γραμμες για τα δικα της IP.  ειναι ο λογος που κραταω μικρο καλαθι για το ποσο θα αποδωσουν πραγματικα οι επενδυσεις που εχει κανει κανει η ΜΣ σε στουντιο.

Υπαρχουν απειρες περιπτωσεις παιχνιδιων και στουντιο με προβληματα στην αναπτυξη ή/και στην ηγεσια απο ολους τους publishers. Προσφατα παραδειγματα τα The Last Guardian και Μetroid Prime 4, εσυ ειδες πουθενα να επηρεαζουν οι προβληματικες πορειες αυτων των δυο παιχνιδιων/στουντιος τη ποιοτητα των υπολοιπων 1st parties? Τι σχεση εχει η 343i με την Coalition, τη Playground και τη Οbsidian π.χ.? μιλαμε για ομαδες σε διαφορετικες πολεις/χωρες, με διαφορετικες μηχανες γραφικων, διαφορετικο προσωπικο και διαφορετικους επικεφαλης.

Επισης το Ιnfinite ειναι η βαση/πλατφορμα των Halo για τα επομενα 10 χρονια οποτε που ειναι το περιεργο και το ασοβαρο οτι εβαλαν στην ομαδα τον Staten? το παιχνιδι λογικα εχει ολοκληρωθει απο πλευρας περιεχομενου οποτε ακομα και για το campaign που ειδαμε να μπηκε στη θεση του lead designer αν γινει polish το παιχνιδι για ενα χρονο μονο καλο θα ειναι για το τελικο προιον.

• Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dr_thodt είπε

Υπαρχουν απειρες περιπτωσεις παιχνιδιων και στουντιο με προβληματα στην αναπτυξη ή/και στην ηγεσια απο ολους τους publishers. Προσφατα παραδειγματα τα The Last Guardian και Μetroid Prime 4, εσυ ειδες πουθενα να επηρεαζουν οι προβληματικες πορειες αυτων των δυο παιχνιδιων/στουντιος τη ποιοτητα των υπολοιπων 1st parties? Τι σχεση εχει η 343i με την Coalition, τη Playground και τη Οbsidian π.χ.? μιλαμε για ομαδες σε διαφορετικες πολεις/χωρες, με διαφορετικες μηχανες γραφικων, διαφορετικο προσωπικο και διαφορετικους επικεφαλης.

Επισης το Ιnfinite ειναι η βαση/πλατφορμα των Halo για τα επομενα 10 χρονια οποτε που ειναι το περιεργο και το ασοβαρο οτι εβαλαν στην ομαδα τον Staten? το παιχνιδι λογικα εχει ολοκληρωθει απο πλευρας περιεχομενου οποτε ακομα και για το campaign που ειδαμε να μπηκε στη θεση του lead designer αν γινει polish το παιχνιδι για ενα χρονο μονο καλο θα ειναι για το τελικο προιον.

Το Infinite είναι/ήταν το system seller του XBX γι'αυτό και αν δε κάνω κάποιο λάθος ήταν να βγει day one για τη προώθηση μιας κονσόλας που έχει μεγάλη ανάγκη από προώθηση. Δεν είναι απλά ένα exclusive όπως πχ. είναι το state of decay.

Εγώ το εξέλαβα ότι προσπάθησαν να κάνουν αυτό που έκανε η Nintendo με επιτυχία με το BOTW. Δε μπορώ να φανταστώ την πορεία του Switch χωρίς το BOTW ή με μέτριο-προς-καλό BOTW ή με BOTW με άγνωστο release date και το Switch να κυκλοφορεί Day One με launch title το Arms και το 1-2-Switch. 

Το Halo είναι το juggernaut της Microsoft. Επιτρέπεται να κάνει η Nintendo πχ. όσα λάθη θέλει με το Metroid και στα παπάρια της κιόλας αφού δε πουλάει. Απαγορεύεται να κάνει λάθος με Mario/Zelda. Αντίστοιχα και η Microsoft. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2007 πάντως όταν κυκλοφόρησε το HALO 3 έμοιαζε σαν ένα δεύτερο λανσάρισμα του XBOX 360. Θεωρώ ότι ένα καλό HALO θα φέρει ξανά εκατομμύρια νέους αγοραστές, οπότε για μένα πολύ σωστά έπραξε η Microsoft και το καθυστερεί για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι μια καινούρια επανάσταση στο χώρο των Shooters. 

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 4
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Το Infinite είναι/ήταν το system seller του XBX γι'αυτό και αν δε κάνω κάποιο λάθος ήταν να βγει day one για τη προώθηση μιας κονσόλας που έχει μεγάλη ανάγκη από προώθηση. Δεν είναι απλά ένα exclusive όπως πχ. είναι το state of decay.

Εγώ το εξέλαβα ότι προσπάθησαν να κάνουν αυτό που έκανε η Nintendo με επιτυχία με το BOTW. Δε μπορώ να φανταστώ την πορεία του Switch χωρίς το BOTW ή με μέτριο-προς-καλό BOTW ή με BOTW με άγνωστο release date και το Switch να κυκλοφορεί Day One με launch title το Arms και το 1-2-Switch. 

Το Halo είναι το juggernaut της Microsoft. Επιτρέπεται να κάνει η Nintendo πχ. όσα λάθη θέλει με το Metroid και στα παπάρια της κιόλας αφού δε πουλάει. Απαγορεύεται να κάνει λάθος με Mario/Zelda. Αντίστοιχα και η Microsoft. 

Η απαντηση σου ειναι εντελως ασχετη με την ερωτηση που εκανα (και το ενδιαφερον ειναι οτι πηρες και likes), το ποσο σημαντικο ειναι το Halo και συγκεκριμενα το Infinite για το Xbox το γνωριζω πιστεψε με, οπως επισης γνωριζω οτι οσα "λαθη" και να κανει η MS και οσα προβληματα να εχει στην αναπτυξη του παιχνιδιου αυτο που θα μετρησει στη τελικη ειναι το τελικο αποτελεσμα οποτε για την ωρα να ειχαμε να λεγαμε.

4d4z3f.jpg.1889e349ebfc1d7b77c3257cad5169c1.jpg

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dr_thodt είπε

Η απαντηση σου ειναι εντελως ασχετη με την ερωτηση που εκανα (και το ενδιαφερον ειναι οτι πηρες και likes), το ποσο σημαντικο ειναι το Halo και συγκεκριμενα το Infinite για το Xbox το γνωριζω πιστεψε με, οπως επισης γνωριζω οτι οσα "λαθη" και να κανει η MS και οσα προβληματα να εχει στην αναπτυξη του παιχνιδιου αυτο που θα μετρησει στη τελικη ειναι το τελικο αποτελεσμα οποτε για την ωρα να ειχαμε να λεγαμε.

4d4z3f.jpg.1889e349ebfc1d7b77c3257cad5169c1.jpg

Δυστυχώς το αφήγημα πάντα ελίσσεται για να βάζει πάντα σε θέση άμυνας την MS (και δεν μιλάω εδώ μέσα, στον τελευταίο τροχό την αμάξης).

Στη μια γενιά η τιμή δεν παίζει ρόλο, στην άλλη παίζει.

Στη μια γενιά δεν παίζουν ρόλο τα παιχνίδια, στην άλλη παίζουν.

Στη μία γενιά παίζουν ρόλο τα γραφικά και η ανάλυση, στην άλλη παίζει ο σκληρός δίσκος.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρα, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε διαλέξει να προτιμούμε (εγώ τουλάχιστον) ένα προϊόν που πάντα θα είναι σε δεύτερη μοίρα. Στην Ελλάδα δε, το Xbox θεωρείται ένα συμπληρωματικό προϊόν ψηφιακής διασκέδασης που χρησιμεύει μόνο και μόνο για να έχει λόγο να κάνει victory lap το Playstation.

Έχω σταματήσει πια να προσπαθώ να πείσω κόσμο για το αυτονόητο. Όταν σε κάποιον για παράδειγμα εξηγείς ότι οι υπηρεσίες της MS είναι το μέλλον του gaming, αυτός σου απαντάει ότι "Εγώ δεν θέλω Νετφλιξ, παιχνίδια θέλω" και την άλλη μέρα σου μιλάει για μια τέλεια σειρά που είδε στο Νετφλιξ, ε τότε σταματάς να μιλάς. Όταν μιλούσες για cloud gaming αλλά σε έλεγε τρελό και ξαφνικά σου μιλάει για το PS Now, ε τότε σταματάς να μιλάς. Όταν του εξηγείς ότι τους πρώτους 6 μήνες θα μπορώ να παίξω 250+ παιχνίδια με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις εσύ την κονσόλα σου κι ένα παιχνίδι αλλά μου λέει ότι δεν έχω Miles Morales, σταματάς να μιλάς.

Ότι και να πεις, για χαζό θα σε περνάνε. Τουλάχιστον μην τους κάνεις την χάρη να ασχολείσαι μαζί τους.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι κόλλημα έχουν οι Έλληνες με το ps. Και το αστείο είναι ότι  οι  περισσότερες υπηρεσίες  του  ps ή δεν έρχονται στην Έλλαδα ή αργούν πολύ να έρθουν 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορω τι ακριβως σας κανει εντυπωση ;  Ειναι στην κουλτουρα/παιδεια του Ελληνα κατι που του αρεσει να προτιμα να φανατιζεται , να γινεται στενομυαλος και να βγαζει αντιπαλοτητα.. Ολα ειναι ποδοσφαιροποιηση.. Δε πα να υπαρχει καποια στιγμη καποιο καλυτερο προιον απο αυτο που οι πιο πολλοι θα προτιμησουν.. Δεν αλλαζει αυτο ευκολα.. Εδω ακουω οτι το game pass  ειναι μουφα και δεν εχει παιχνιδια κλπ κλπ.. Εξωτερικο που ζω εγω δεν εχω παρατηρησει αυτη τη συμπεριφορα ,, ( ενοειται παντου θα υπαρχουν κολλημενοι ) ..

Δεν εχω σκοπο να παρω καποια κονσολα  ( μια χαρα πισι εχω ) και ειμαι καλλυμενος με το ultimate gamepass λογω και xcloud  αλλα θεωρω αρνητικο που ακομα δεν εχουμε δει σχεδον τιποτα απο τη κονσολα.. Πως φενεται στα παιχνιδια  (in game action ) κλπ κλπ... Εκει τις δινω μειον οπως και στο ποτε θα ανακοινωσει τιμες.. Το εκαναν λιγο μαρθα βουρτση το ολο θεμα  με τις τιμες..

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 4
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, xavier είπε

🙄

Passive aggressive ποσταρίσματα ο Xavier, λες και μας περνάει για χαζούς που δεν ξέρουμε ούτε τις προσεγμένες φατσούλες που κοτσάρει σε άλλα σχόλια. Ας κάνουν κάτι οι mods γιατί πάει να γυρίσει σε VS το thread.

Φίλε, όταν πάει 80-20 το poll βγαίνει μια χοντρή και δίνει δώρο ένα τρομπόνι σε όσους προπαραγγείλουν το PS5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...