Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποιος λεει οτι η εκδοση του πσ5 με το δισκακι δεν θα κοστιζει και αυτη 600 ευρω;

Προσωπικα τα εχω αναφερει προ πολλου, πως με εχει προβληματισει η υπαρξη των 2 ''φθηνων'' εκδοσεων ως προς την τελικη τιμολογηση των μεγαλων.

Οπως εχω επισης αναφερει πολλοστως πως η ''σωστη'' τιμη εκκινησης με βαση και το αντικειμενικα ακριβο HW που θα φερουν και τα 2 συστηματα εμοιαζε να ειναι τα 500 ευρω και οχι τα 400 που υποστηριζαν ορισμενοι υπαραισιοδοξοι χρηστες. Απο οτι φαινεται, ειναι δικαιολογημενη περαιτερω ανησυχια για την τιμη διαθεσης του Series Χ και ενδεχομενως και του πσ5...

Εννοειται πως ως καταναλωτες θελουμε τη χαμηλοτερη δυνατη τιμη στο μετρο του εφικτου για ολα τα προϊοντα, οχι μονο για τις νεας γενιας κονσολες.

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εγω παλι πιστευω οτι ακομα και με χασουρα η microsoft επειδη ξερει οτι gaming console = Playstation θα το βγαλει στην ιδια τιμη με την Sony . Αλλιως εχει χασει και αυτη την γενια αν ειναι 100 + η τιμη του σε σχεση με το PS5 

Τα πιθανα σεναρια ειναι δυο: αν το παει πολυ επιθετικα θα κοιταξει να εχει χαμηλοτερη τιμη (εστω και ενα 50ρικο κατω), αν το παει πιο χαλαρα και δωσει μεγαλη εμφαση στο value for money του Series S θα κοιταξει να εχει την ιδια ακριβως τιμη με το PS5 και απλα περιμενει να ανακοινωσει πρωτη η Sony τη τιμη ωστε να τιμολογησει την κονσολα οσο πιο ψηλα γινεται και στην ουσια να εχει οσο το δυνατον λιγοτερη χασουρα.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostiger είπε

2 ώρες πριν, kostiger είπε

Αλλαγές και ενεργοποίηση περισσότερων ομάδων στην ανάπτυξη του Halo Infinite..

https://gamingbolt.com/halo-infinite-joseph-staten-joins-as-project-lead-for-campaign

Θενξ για τα ποστ σου, την ενημερωση και την υπομονη σου Κοστιγκερ, παρα τη δυσσαρεσκεια που "τραβανε" οι αναρτησεις σου. Η νοημοσυνη μου δεν μπορει να κατανοησει γιατι καποιος λυπαται που προσπαθουν να κανουν το Halo καλυτερο παιχνιδι, η που ανακοινωνουν ενα αλλο καινουργιο, οπως παραπανω.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Θενξ για τα ποστ σου, την ενημερωση και την υπομονη σου Κοστιγκερ, παρα τη δυσσαρεσκεια που "τραβανε" οι αναρτησεις σου. Η νοημοσυνη μου δεν μπορει να κατανοησει γιατι καποιος λυπαται που προσπαθουν να κανουν το Halo καλυτερο παιχνιδι, η που ανακοινωνουν ενα αλλο καινουργιο, οπως παραπανω.

Δεν άρεσε το setting του παιγνίου της Initiative θα ήταν μια προφανής απάντηση φίλτατε. Και στην περίπτωση που ενοχλούν οι αναρτήσεις μου, να αναφέρω πως το να ειμαι δημοφιλής, ποτε δεν ήταν ψηλα στα λίστα των επιδιώξεων μου..

• Thanks 1
Δημοσ.

Από τα πιο αναμενόμενα για εμένα το 12 minutes ήδη από την e3 του 2018 (?). Πρωτότυπο κόνσεπτ και απ' ότι φαίνεται και δυνατό καστ. Πολύ ενδιαφέρον επίσης από την χθεσινή παρουσίαση και το Teardown. 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Ντάξει θα αγοραστεί κάποια στιγμή αλλά παίζει να είναι η ποιο τραγική σχεδιαστικά κονσόλα. :lol:

Όχι ρε συ. Είναι όμορφη.

Έχει και μια πινελιά Sci-Fi.

Είναι σαν τον μονόλιθο από την οδύσσεια του διαστήματος.

Βέβαια γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα μου αρέσει.

• Like 4
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostiger είπε

Αλλαγές και ενεργοποίηση περισσότερων ομάδων στην ανάπτυξη του Halo Infinite..

https://gamingbolt.com/halo-infinite-joseph-staten-joins-as-project-lead-for-campaign

προσλαμβανουν περισσοτερους devs τωρα, για εναν αποκλειστικο system seller τιτλο που ηταν να συνοδευσει λιαν συντομως την πρεμιερα της νεας κονσολας;

αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα, δειχνει ξεκαθαρα οτι υπαρχει ελλειψη σοβαρης ηγεσιας που να χαραζει τις κατευθηντηριες γραμμες για τα δικα της IP.  ειναι ο λογος που κραταω μικρο καλαθι για το ποσο θα αποδωσουν πραγματικα οι επενδυσεις που εχει κανει κανει η ΜΣ σε στουντιο.

• Like 4
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, KilliK είπε

προσλαμβανουν περισσοτερους devs τωρα, για εναν αποκλειστικο system seller τιτλο που ηταν να συνοδευσει λιαν συντομως την πρεμιερα της νεας κονσολας;

αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα, δειχνει ξεκαθαρα οτι υπαρχει ελλειψη σοβαρης ηγεσιας που να χαραζει τις κατευθηντηριες γραμμες για τα δικα της IP.  ειναι ο λογος που κραταω μικρο καλαθι για το ποσο θα αποδωσουν πραγματικα οι επενδυσεις που εχει κανει κανει η ΜΣ σε στουντιο.

Σύμφωνα με τον Jason Schreier ένας λόγος που προκαλεί προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι η μεγάλη εξάρτηση σε contractors που δουλεύουν μέχρι 18 μήνες και μετά φεύγουν.

https://mobile.twitter.com/jasonschreier/status/1298945538017112064

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...