Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

ετσι ωστε τον Νοεμβριο να ηταν διαθεσιμη παντου και να μην ειχαμε τα φαινομενα ελλειψης που παρουσιαστηκαν . 

Δηλαδη τα προβληματα διαθεσιμοτητας στην κονσολα τα εχουμε λογω του cloud gaming και οχι λογω ελλειψης τσιπ??

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώ ότι οι περισσότεροι(αν όχι όλοι) αγνοούν ένα σημαντικό γεγονός όσον αφορά στο debate κονσόλα/cloud. Ότι το streaming της MS θα υποστηρίζει την υπηρεσία gamepass. Ο λόγος που θα θέλει κάποιος να αγοράσει κονσόλα(και που η MS θα συνεχίζει να βγάζει κονσόλες) είναι για να παίζει και 3d party παιχνίδια εκτός gamepass αγορασμένα από το store. Κάτι που δεν θα μπορεί να κάνει στην smart tv ή στο smartphone του.

Τώρα αν σε 10 χρόνια το gaming θα έχει γίνει αποκλειστικά streaming το συζητάμε. Προς το παρόν αυτή έιναι η κατάσταση.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 5
Δημοσ.

Ωραιος ο στόχος για στυλ netflix με games της MS αλλά το πιο βασικό , θα το διορθώσουν ποτέ?

Να κατεβάζουμε γρήγορα τα παιχνιδια και όχι 8 ωρες 50gb ?

Να βλέπω preview video παιχνιδιου και να κόβεται στην μέση και ξανα απο την αρχή?

Για μία ώρα να μου λέει οτι δεν έχω ultimate και μετα να έχω κανονικά? (ενω έχω για 1 χρόνο)

Είμαι με 100αρα οπτική και δεν παιζω όταν κατεβάζω. (στο ps5 κατεβαζει φουλ την γραμμή πάντα, παιζω δεν παιζω ταυτοχρονα).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fauci είπε

Ωραιος ο στόχος για στυλ netflix με games της MS αλλά το πιο βασικό , θα το διορθώσουν ποτέ?

Να κατεβάζουμε γρήγορα τα παιχνιδια και όχι 8 ωρες 50gb ?

Να βλέπω preview video παιχνιδιου και να κόβεται στην μέση και ξανα απο την αρχή?

Για μία ώρα να μου λέει οτι δεν έχω ultimate και μετα να έχω κανονικά? (ενω έχω για 1 χρόνο)

Είμαι με 100αρα οπτική και δεν παιζω όταν κατεβάζω. (στο ps5 κατεβαζει φουλ την γραμμή πάντα, παιζω δεν παιζω ταυτοχρονα).

και εγω με 100 αρα ειμαι αλλα 8 ωρες τα 50 gb δεν μου κανει . Εκτος αν παιζω παιχνιδι ταυτοχρονα οποτε εκει ναι ριχνει την ταχυτητα . Κατεβαζε το βραδυ που πας για υπνο για να μην εχεις τετοια προβληματα . Αυτό με το 1 ωρα δεν εχω ultimate δεν μου το εχει κανει ποτε δεν ξέρω γιατί συμβαίνει σε εσένα 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, privateer είπε

ΜΠΡΑΒΟ για τα Ελληνικά! Αντε κ στα παιχνίδια σιγά σιγά με υποτίτλους κ μεταγλωττίσεις 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, nikrpg0 είπε

Ευχαριστώ για το heads-up, ετσιμπήθη.

edit: lol, 2 κομμάτια είχαν;

Επεξ/σία από stelios86
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...