Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η φημη για το Assassin's creed ακούγεται απο περσι.. χλωμό το βλέπω να δώσει η Ubisoft τόσο καινούργιο παιχνίδι.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος φωστήρας εκεί στην microsoft σκέφτηκε να βάλει το κουμπί του screenshoot εκεί στο controller. Μιλάμε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. Το τι φωτογραφίες έχω τραβήξει καταλάθος δεν λέγετε. Δεν θέλει και πολύ να πατήσεις πάνω σε κάποιο game αυτό το κουμπί. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Ελα καλησπερα αστερια μου,να σας καν μια ερωτηση γιατι το xbox s δεν παιζει mp3 η εγω δεν το εχω βρει ακομη;;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, badmojo99 είπε

Ελα καλησπερα αστερια μου,να σας καν μια ερωτηση γιατι το xbox s δεν παιζει mp3 η εγω δεν το εχω βρει ακομη;;;

Με ποια εφαρμογή δοκίμασες;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Με ποια εφαρμογή δοκίμασες;

Τι εννοεις ουτε δισκακι ουτε usb στικακι

2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

επρεπε να πάρεις ps5, το xbox δεν παίζει mp3 :P

το xbox το εχω απο το 2006 και συνεχιζω μεχρι σημερα ολα τα μοντελα ολα τα προηγουμενα παιζαν mp3 αυτα τα s παπαλα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Ποιος φωστήρας εκεί στην microsoft σκέφτηκε να βάλει το κουμπί του screenshoot εκεί στο controller. Μιλάμε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. Το τι φωτογραφίες έχω τραβήξει καταλάθος δεν λέγετε. Δεν θέλει και πολύ να πατήσεις πάνω σε κάποιο game αυτό το κουμπί. 

Οι χρήστες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, badmojo99 είπε

Τι εννοεις ουτε δισκακι ουτε usb στικακι

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, θεωρώ ότι χρειάζεται κάποια εφαρμογή αναπαραγωγής αρχείων.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lobo10 είπε

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, θεωρώ ότι χρειάζεται κάποια εφαρμογή αναπαραγωγής αρχείων.

δεν εχω βρει τετοια εφαρμογη στο store

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...