Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πρακτικά είναι δύσκολο να γίνει αυτό, ειδικά εφόσον οι εταιρείες βγάζουν συνέχεια next gen patches και updates.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό που χρησιμοποιούν τάδε WiFI πρωτόκολλο για επικοινωνία με ακουστικά είναι απαράδεκτο, ουσιαστικά αν έχεις router κλπ κοντά είσαι καταδικσμένος να έχεις παρεμβολές. Και η κατάργηση της οπτικής φάουλ.

Δεν έχει να κάνει το πρωτόκολλο, αλλά οι συχνότητες. Και Wi-Fi και Bluetooth, 2.4Ghz χρησιμοποιούν. Δεν θα κέρδιζες κάτι σε παρεμβολές αν υποστήριζαν Bluetooth ακουστικά. Ουσιαστικά θα ήταν χειρότερα, γιατί θα ήσουν καταδικασμένος σε 1) 2.4Ghz fixed αντί για +5Ghz που χρησιμοποιεί το Xbox Wireless 2) Lossy ήχο με ανυπόφορο input lag λόγω Bluetooth audio.

Η κατάργηση της οπτικής ναι έχει πονέσει πολύ κόσμο, μαζί και μένα. Αλλά δυστυχώς είναι legacy port πλέον σε συστήματα που συνδέονται σε TV.

36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με Cloud 2 που τα συνδέω στο Elite 1..Έχω μια απορία όμως, το Elite 1 δεν δουλεύει με bluetooth, το Elite 2 ή το δικό του χειριστήριο είναι με bluetooth ? Και αν ναι, εκεί μήπως αλλάζει το πράγμα ;

Κανένα χειριστήριο δεν συνδέεται με Bluetooth αλλά με το Xbox Wireless Protocol, απλά από κάποιο revision και μετά, έχουν extra Bluetooth support (για να τα συνδέσεις με το smartphone σου / PC σου)

Έχεις παρεμβολές στον ήχο μέσω του Elite 1? Είναι πάρα πολύ κοντά το router? Αν ναι:

1. Άλλαξε 5Ghz κανάλι στο router ή/και μείωσε το width από 80Mhz ξέρω γω σε 40 (δύσκολο να έχει δημιουργήσει αυτό θέμα αλλά δοκίμασε το)
  2. Ρύθμισε το transmission power στα 5Ghz του router λίγο πιο χαμηλά (αν σου δίνει τη δυνατότητα)
  3. Κλείσε τελείως το 5Ghz band στο router (εγώ δεν θα το 'κανα, αλλά αν έχεις όντως θέμα παρεμβολής θα εξαφανιστεί)
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Με Cloud 2 που τα συνδέω στο Elite 1..Έχω μια απορία όμως, το Elite 1 δεν δουλεύει με bluetooth, το Elite 2 ή το δικό του χειριστήριο είναι με bluetooth ? Και αν ναι, εκεί μήπως αλλάζει το πράγμα ;

Το V1 δουλεύει μόνο με το proprietary πρωτόκολλο της MS, το V2 δουλεύει και με bluetooth και με το proprietary, αλλά ούτε το V2 περνάει ήχο μέσα από το bluetooth, μόνο από το wifi. Και κατά την άποψή μου, είναι απολύτως ορθή η επιλογή της MS, στο DS4 δεινοπαθώ που περνάει τον ήχο από το bluetooth, κάθε τόσο κάνει κοψίματα ο ήχος.

Αν έχεις παρεμβολές από το router, άλλαξε 5Ghz κανάλι στο router, θέλει λίγο trial and error, αλλά θα την βρεις την άκρη.

Δημοσ.

Γιατί τόση εμμονή με τα wireless ακουστικά;

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα xbox με τα ενσύρματα που μπαίνουν στο audio jack των 3.5mm;

• Like 1
Δημοσ.

Εχει κανείς σας το It takes two στο series x?Εχω την εντύπωση οτι το game ηταν hdr και σε ένα level του που ήταν κάπως μουντό το πήρα χαμπάρι λόγω αλλαγης στα χρώματα.

Στα technical capabilities δεν δειχνει hdr 10 αλλα δεν υποστηρίζεται και το auto hdr.Σε βιντεο στο youtube δείχνει οτι στο ps5 υπάρχει hdr και ήθελα να ρωτήσω γιατί ημουν σχεδόν σίγουρος οτι υποστηριζόταν

Δημοσ.

Η Microsoft διόρθωσε το πρόβλημα.

Η Microsoft έκλεισε ένα "παραθυράκι" στις συνδρομές της το οποίο επέτρεπε στους παίκτες να πληρώνουν φθηνότερα την συνδρομή του Xbox Game Pass Ultimate μέσω του EA Play.

Συγκεκριμένα οι παίκτες μπορούσαν, εφόσον αγόραζα συνδρομή EA Play για ένα χρόνο αξίας 30 δολαρίων, να αποκτήσουν και τέσσερεις μήνες συνδρομή για το Xbox Game Pass Ultimate, η οποία κοστίζει κανονικά 15 δολάρια το μήνα. Η αλλαγή που έκανε η Microsoft είναι η ένας χρόνος συνδρομής EA Play δίνει πια δύο μήνες Xbox Game Pass Ultimate.

Συγκεκριμένα στην σελίδα της Microsoft αναγράφεται: Τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate μπορούν να εξαργυρώσουν κωδικούς EA Play στις Xbox κονσόλες, πράγμα το οποίο θα επεκτείνει και την Game Pass Ultimate συνδρομή τους. Ένας μήνας του EA Play θα επεκτείνει το Game Pass Ultimate για δέκα μέρες, ενώ ένας χρόνος θα το επεκτείνει για δύο μήνες.

Πηγή : www.gameover.gr 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Το V1 δουλεύει μόνο με το proprietary πρωτόκολλο της MS, το V2 δουλεύει και με bluetooth και με το proprietary, αλλά ούτε το V2 περνάει ήχο μέσα από το bluetooth, μόνο από το wifi. Και κατά την άποψή μου, είναι απολύτως ορθή η επιλογή της MS, στο DS4 δεινοπαθώ που περνάει τον ήχο από το bluetooth, κάθε τόσο κάνει κοψίματα ο ήχος.

Αν έχεις παρεμβολές από το router, άλλαξε 5Ghz κανάλι στο router, θέλει λίγο trial and error, αλλά θα την βρεις την άκρη.

Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με elite v2 και steelseries 9x. Όταν έκλεινα το 2.4 ghz στο ρουτερ όλα ήταν μια χαρά. Αλλά επειδή το χρειαζόμουν έστειλα το controller στην ms και μου το ξανά έστειλε επιδιορθωμένο. Πλέον δουλεύει μια χαρά. Περιμένω από τη steelseries νέα μια που τα public ακόμα να μου πουν νέα. Το ρουτερ μου είναι ακριβώς πάνω από την κονσόλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με ασύρματο πρωτόκολλο της MS γίνεται η σύνδεση, όχι με bluetooth.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ηρθε κ εμενα το series x. Παρατηρησα στο χειριστήριο οτι η υποδοχη του jack ειναι λιγο χαλαρη στο κούνημα δεξια αριστερα με το βυσμα μεσα. Ειναι φυσιολογικό; επισης αμα βαλω σιγα σιγα το βυσμα των ακουστικων ενω τα βλεπει στο συστημα δεν φερνει ηχο. Αν το βαλω κανονικα κ κανει κλικ παιζει μια χαρα. Ετσι ειναι γενικα ή να παω για αντικατάσταση;

Επεξ/σία από greenstation
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, greenstation είπε

Μου ηρθε κ εμενα το series x. Παρατηρησα στο χειριστήριο οτι η υποδοχη του jack ειναι λιγο χαλαρη στο κούνημα δεξια αριστερα με το βυσμα μεσα. Ειναι φυσιολογικό; επισης αμα βαλω σιγα σιγα το βυσμα των ακουστικων ενω τα βλεπει στο συστημα δεν φερνει ηχο. Αν το βαλω κανονικα κ κανει κλικ παιζει μια χαρα. Ετσι ειναι γενικα ή να παω για αντικατάσταση;

Εισαι ΟΚ. μην ανησυχείς 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, red1 είπε

Εισαι ΟΚ. μην ανησυχείς 

Ετσι ειναι σχεδιάστηκα δλδ, δεν αξιζει να δοκιμασω για αλλο κοντρολερ;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, greenstation είπε

Ετσι ειναι σχεδιάστηκα δλδ, δεν αξιζει να δοκιμασω για αλλο κοντρολερ;

O τζόγος είναι λογικό, πάντα (πρέπει να) υπάρχει λίγος, αλλιώς, κάθε φορά που εκείνο το σημείο θα ακουμπούσε κάπου ή θα σου έπεφτε το joypad κάτω θα έπαιρνες το βύσμα στο χέρι...
Το 2ο "θέμα" που αναφέρεις σχετικά με την εισαγωγή του βύσματος, όλα τα βύσματα λειτουργούν έτσι απο την ιστορία των βυσμάτων, τίποτα το καινούργιο, τίποτα το περίεργο.

Κράτα το, δεν έχεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά τον controller των xbox που έχει το αριστερό stick πιο πάνω το θεωρώ πιο βολικό από αυτόν του ps που τα έχει στην ίδια ευθεία στα sticks.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...