Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει και σιγά τα παιχνίδια. 

Άσε που τα έχουμε παίξει όλα. 

Όχι εγώ, γιατί δεν έχω προλάβει, αλλά σίγουρα ΌΛΟΙ οι άλλοι τα έχουν παίξει. 

Μέτρια και παλιά όλα. 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jokul7 είπε

H είδηση εδώ φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι πως η Sqare Enix δίνει για πρώτη φορά παιχνίδι στο Xbox που δεν είναι στο PS. Μιλάμε για βόμβα μεγατόνων!

Ελπιζω να το λες κοροιδευτικα το περι  βομβας μεγατονων ,και στο λεει αυτο καποιος που εχει 120ωρες γραψει στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Για μενα και τους υπολοιπους λιγους που ασχολουμαστε με Jrpg,ναι ειναι σημαντικη ειδηση,αλλα οι περισσοτεροι δεν νομιζω καν να ασχοληθουν με το συγκεκριμενο(αντε ισως μιση με 1 ωρα απο περιεργεια).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ελπιζω να το λες κοροιδευτικα το περι  βομβας μεγατονων ,και στο λεει αυτο καποιος που εχει 120ωρες γραψει στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Για μενα και τους υπολοιπους λιγους που ασχολουμαστε με Jrpg,ναι ειναι σημαντικη ειδηση,αλλα οι περισσοτεροι δεν νομιζω καν να ασχοληθουν με το συγκεκριμενο(αντε ισως μιση με 1 ωρα απο περιεργεια).

Δεν το λεει κοροιδευτικα και ισως δεν τον ενδιαφερει το  game που μπηκε.εννοει την κινηση απο το συγκεκριμενο στουντιο square enix να βγαλει ενα game πρωτα στο xbox (αν βγει στο ps )

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Daredevil said:

το death loop ps5 exclusive δεν είναι?

time exclusive για 1 χρονο. Μετά gamepass

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, privateer είπε

time exclusive για 1 χρονο. Μετά gamepass

καλά αν είναι με το gamepass ας το βάλουν d1 στο PC. 

Επεξ/σία από Daredevil
Δημοσ.
6 minutes ago, Daredevil said:

καλά αν είναι με το gamepass ας το βάλουν d1 στο PC. 

ισως βγει στο Pc gamepass μαζι με το ps5. Αν και δεν το πολυπιστευω γιατι λογικα θα το ξεραμε. Βασικα δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το θεμα Pc σε αυτο το παιχνιδι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, privateer είπε

ισως βγει στο Pc gamepass μαζι με το ps5. Αν και δεν το πολυπιστευω γιατι λογικα θα το ξεραμε. Βασικα δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το θεμα Pc σε αυτο το παιχνιδι. 

δεν ξέρω τι συμφωνία υπάρχει, αλλά στο steam το έχουν για Μάιο. 

Θα είναι πάντως αρκετά ενδιαφέρον να υπάρχει στο gamepass PC και στο ps5 ταυτόχρονα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

την κινηση απο το συγκεκριμενο στουντιο square enix να βγαλει ενα game πρωτα στο xbox (αν βγει στο ps )

Ναι προκαλει καπως εντυπωση που κυκλοφορει το συγκεκριμενο παιχνιδι πρωτα στο Xbox,αλλα για ποιο λογο θεωρειται σαν τοσο μεγαλη κυκλοφορια ο συγκεκριμενος τιτλος ειναι που δεν καταλαβαινω.

Να θυμισω οτι και στην προηγουμενη γενια ενα αλλο παιχνιδι της Square Enix το Rise of the Tomb raider,πρωτα στο xbox κυκλοφορησε και μετα στο PS.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

αλλα για ποιο λογο θεωρειται σαν τοσο μεγαλη κυκλοφορια ο συγκεκριμενος τιτλος ειναι που δεν καταλαβαινω.

Είναι πολλά που δεν καταλαβαίνεις τελευταία. Μήπως να το ψάξεις περισσότερο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Είναι πολλά που δεν καταλαβαίνεις τελευταία. Μήπως να το ψάξεις περισσότερο;

Λίγο πολύ μέχρι και οι πέτρες θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν σε λίγο 😂

Δημοσ.

Ειναι σημαντικη κινηση το octopath. Οχι μονο γιατι για μενα ειναι το πιο αξιοπρεπες jrpg της τελευταιας 2ετιας οποτε αξιζει να το παιξει κοσμος.

Αλλα και επειδη αποδεικνυει οτι ολα αγοραζονται. Ενας απο τους λογους που επελεξα σαν κυρια κονσολα το PS5 ειναι περα απο τα 1st party exclusive, που εχω τελος παντων τη προτιμηση μου, το 3rd party support απο εταιριες που μ ενδιαφερουν οπως ειναι η FromSoftware η Square Enix και αλλες υπο τον φοβο μη χασω καποιο FF16 η κανα φαινομενο Bloodborne.

Δε το εχει ανατρεψει ακομη αυτο στο μυαλο μου η Microsoft αλλα μια με το octopath μια με το rumour που αναφερετε για FromSoftware exclusive φαινεται να το πηγαινει καλα το θεμα με εταιριες που μεχρι προτεινως θεωρουσα ψιλοαδελφοποιημενες με τη Sony. 

Ειναι πολυ μεγαλη κινηση για τη ψυχολογια πιθανων αγοραστων. Εχει μεγαλη αποσταση το θα παρω μονο το Ps5 και θα εχω ολα τα jrpg πχ. απο το "μηπως να παρω και ενα series s καλου κακου να καλυφθουμε συν ολα τα καλουδια του".

• Like 2
Δημοσ.
27 minutes ago, Daredevil said:

για το scorn έχουμε κάποιο νέο?

ακουγεται για event στις 26 οποτε ισως μαθουμε εκει. Επισης λενε θα εχουμε νεες ανακοινωσεις σε 2 μερες που ειναι το event της square. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...