Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, privateer είπε

Η ενστανση μου ειναι με την λεξη σκουπιδι. Δεν θεωρω κανενα παιχνιδι σκουπιδι και θα πρεπει να σεβομαστε την δουλεια που εχουν ριξει καποια ατομα να παρουσιασουν ενα προιον. Το αν αρεσει η οχι στον καθενα ειναι αλλο θεμα. Μπορεις να εκφραστεις καλυτερα επ αυτου πιστευω. Το παιχνιδι παντως αρεσει σε πολλους και στο steam ειναι μεσα στα τοπ10 σε preorders.

https://screenrant.com/outriders-demo-top-ten-steam/ 

Και μενα δε με πολυενθουσιαζει αυτο το παιχνιδι και μαλλον δε θα το ακουμπησω,(προτιμω destiny 2 ,κραξτε με ελευθερα ,χαχα) ,αλλα ειναι ενας νεος τιτλος που το περιμενουν πολλοι και παιζει καποια στιγμη να το ακουμπησω και εγω αφου ειναι free...Και το destiny δε μου πολυγεμιζε το ματι ,αλλα τελικα οταν αποφασισα να το αγορασω περασα καλα και μου αρεσε 

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, red1 είπε

Billie , είμαι σίγουρος πως αμα ο συγκεκριμένος τίτλος έμπαινε σε άλλη πλατφόρμα day1 , μαζί με τους άλλους 3-4 εδώ μέσα θα είμασταν οι πρώτοι που θα λεγατε "σιγά τ'αυγά".

Αυτό είναι και το πρόβλημα, το να φτάνουμε στο σημείο να θεωρούμε τιτλους σαν το Outriders "καλό"

red, το έγραψα ρε φίλος στην αρχή "κατά την προσωπική μου άποψη", τι άλλο θα έπρεπε να γράψω ? 
Αν σε παρεξήγησα, τι να πω...

Επίσης για να προλάβω τα "παράπονα", δεν μιλάμε για το κλασσικό "xbox has no games" ή για το αν ειναι ή δεν είναι καλό το gp, μιλησα ξεκάθαρα για το Outriders.
Έχει demo, πηγαίνετε παίξτε το πάνω απο μισή ώρα και πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε το αν είναι ή δεν είναι ποιοτικός τίτλος.

Κάθε φορά, σαν καλοκουρδισμένο ρολόϊ, αρχίζει η γνωστή γραμμή υπεράσπισης και για ποιόν λόγο ? 
Μπορούμε ή δεν μπορούμε τελικά να μιλήσουμε για παιχνίδια εδώ μέσα ? 

Έχω day one Ps5 και Series X και θεωρώ τον εαυτό μου σονακια μέχρι κόκκαλο.Δε ξέρω τι θα έλεγαν οι άλλοι αν έμπαινε αυτό το παιχνίδι σε μια υπηρεσία της Sony και ούτε με νοιάζει.Αυτο που ξέρω, είναι ότι ήθελα να το πάρω και γλύτωσα ένα 60αρι.Η υπηρεσία για εμένα είναι τρομερή και νομίζω ότι η Sony θα ακολουθήσει και αυτή σιγά σιγά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Εχει διαφορα η εποικοδομητικη κριτικη απο την μονιμως αρνητικη κριτικη (δε το λεω για σενα).Λεω τι εχω παρατηρησει στο λιγο καιρο που ειμαι στο φορουμ και φανατικος δεν ειμαι στο διαβεβαιω .Αλλα απο την αλλη κανει μπαμ τουλαχιστον σε μενα οτι καποιοι τα βρισκουν ολα αρνητικα και αν πας στο αλλο νημα δε βλεπω την ιδια κριτικη διαθεση..Αν εισαι αντικειμενικος και γκρινιαρης ας πουμε εισαι και στα 2 νηματα...Εγω πχ εχω xbox αυτη τη στιγμη και εφοσον δεν εχω ps5 δε ποσταρω καθολου στο αλλο νημα ,απλως παρακολουθω στις εξελιξεις..Οταν αγορασω ps5 που εχω σκοπο να αγορασω θα αρχισω να ποσταρω και στο αλλο νημα ,αλλα δε θα τους τα κανω κακαλα οτι στο xbox δεν ηταν ετσι και τι ειναι αυτο κτλ ...Οποτε δεν ειναι θεμα ουτε δικηγορων microsoft ουτε τιποτα..Φαινεται αν καποιος ειναι κακοπροαιρετος η καλοπροαιρετος .Χαζοι δεν ειμαστε

Jim, αυτό είναι το θέμα, οταν απαντάει κάποιος "σωστά" αφου βρήκε και 2-3 λεπτά να γράψει την άποψη του/απάντηση του σαν εσένα τώρα ή τον Private πριν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σύζήτηση θα κάνουμε -βασικά είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε ενα μέρος οπου το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να...γράφεις ;) 

Aυτο που πραγματικα δεν καταλαβαίνουν πολλοί ειναι πως η κάθε άποψη ειναι προσωπική και υποκειμενική, ο κοσμος δεν μπαίνει ρε φίλος στα φόρουμε για να γράψει άποψη για τον παραδίπλα του.

22 λεπτά πριν, privateer είπε

Η ενστανση μου ειναι με την λεξη σκουπιδι. Δεν θεωρω κανενα παιχνιδι σκουπιδι και θα πρεπει να σεβομαστε την δουλεια που εχουν ριξει καποια ατομα να παρουσιασουν ενα προιον. Το αν αρεσει η οχι στον καθενα ειναι αλλο θεμα. Μπορεις να εκφραστεις καλυτερα επ αυτου πιστευω. Το παιχνιδι παντως αρεσει σε πολλους και στο steam ειναι μεσα στα τοπ10 σε preorders.

https://screenrant.com/outriders-demo-top-ten-steam/ 

Σεβαστό, παρόλα αυτά, επειδή ειμαι και γέρος, με το twitter και την κάθε persona δεν ασχολούμαι καθώς μου είναι παντελώς αδιάφορο φίλε, δεν είναι καθόλου μπηχτή, κυριολεκτώ, δεν μπορεί και ουτε πρόκειται ο καθένας να μου "μοιράσει" την άποψη του.
Επίσης, παρόλο που καταλαβαίνω τα περι "top 10" και τα σχετικά θα σου θέσω και εγώ ενα παράδειγμα :
Πες οτι εσυ ο Privateer ακούς 24/7 Death Metal και Doom/ Gothic, το γεγονός οτι η Billie Elish και ο Justin Bieber σπάνε και αυτοί τα top 10 θα είχε καμιά επίπτωση στα γούστα σου ? Ρητορική ερώτηση γιατί προφανώς και όχι.

Δεν γίνεται να αρέσουν ολα σε όλους, τελεία, είναι απίστευτα απλό.

Και ενα άλλο παράδειγμα : Εχω την εντύπωση πως οταν βγεί το Scorn, θα φαει θάψιμο λόγω της "επανάληψης" στο background/art-direction και - ίσως- του μέτριου μπουμ-μπουμ που θα έχει καθώς και λόγω "walking sim" , αμα όμως κάποιος σαν εμένα που γουστάρει βαριά ατμόσφαιρα και H.R Giger και μπορεί να "χωνέψει" λιγο πιο εύκολα τα walking sim και στο τέλος μου αρέσει πιο πολύ σε σχέση με τον μέσο χρήστη/review τι θα πάει να πει αυτό ?
Τιποτα, εμένα μου άρεσε , σε εσένα η τον κολλητό μου ThiccX/Chycnic , Αeljim μπορεί και όχι, τέλος και όλα καλά. Eγώ με 10-12 ώρες σαπίλας ατμόσφαιρας θα ειμαι καλυμμένος, κάποιοι άλλοι όχι.
Προφανώς και κάνω εικασία για το Scorn φίλε αλλά λέμε τώρα...δες τι έγινε με το The Medium, σε πολλούς ΔΕΝ άρεσε, εγώ όμως το καργα-γούσταρα, και ? Τι πάει να πει αυτό ? οτι - γι'άλλη μια φορά -  δεν γίνεται να αρέσουν τα πάντα σε όλους.

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Πέρασες μέχρι και τον music που έλεγε ότι το Dirt5 είναι arcade...

α τελικά έγινε sim το dirt 5? έπεσε update? έχασα επεισόδια 🤣

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, red1 είπε

Jim, αυτό είναι το θέμα, οταν απαντάει κάποιος "σωστά" αφου βρήκε και 2-3 λεπτά να γράψει την άποψη του/απάντηση του σαν εσένα τώρα ή τον Private πριν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σύζήτηση θα κάνουμε -βασικά είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε ενα μέρος οπου το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να...γράφεις ;) 

Aυτο που πραγματικα δεν καταλαβαίνουν πολλοί ειναι πως η κάθε άποψη ειναι προσωπική και υποκειμενική, ο κοσμος δεν μπαίνει ρε φίλος στα φόρουμε για να γράψει άποψη για τον παραδίπλα του.

Σεβαστό, παρόλα αυτά, επειδή ειμαι και γέρος, με το twitter και την κάθε persona δεν ασχολούμαι καθώς μου είναι παντελώς αδιάφορο φίλε, δεν είναι καθόλου μπηχτή, κυριολεκτώ, δεν μπορεί και ουτε πρόκειται ο καθένας να μου "μοιράσει" την άποψη του.
Επίσης, παρόλο που καταλαβαίνω τα περι "top 10" και τα σχετικά θα σου θέσω και εγώ ενα παράδειγμα :
Πες οτι εσυ ο Privateer ακούς 24/7 Death Metal και Doom/ Gothic, το γεγονός οτι η Billie Elish και ο Justin Bieber σπάνε και αυτοί τα top 10 θα είχε καμιά επίπτωση στα γούστα σου ? Ρητορική ερώτηση γιατί προφανώς και όχι.

Δεν γίνεται να αρέσουν ολα σε όλους, τελεία, είναι απίστευτα απλό.

Και ενα άλλο παράδειγμα : Εχω την εντύπωση πως οταν βγεί το Scorn, θα φαει θάψιμο λόγω της "επανάληψης" στο background/art-direction και - ίσως- του μέτριου μπουμ-μπουμ που θα έχει καθώς και λόγω "walking sim" , αμα όμως κάποιος σαν εμένα που γουστάρει βαριά ατμόσφαιρα και H.R Giger και μπορεί να "χωνέψει" λιγο πιο εύκολα τα walking sim και στο τέλος μου αρέσει πιο πολύ σε σχέση με τον μέσο χρήστη/review τι θα πάει να πει αυτό ?
Τιποτα, εμένα μου άρεσε , σε εσένα η τον κολλητό μου ThiccX/Chycnic/Αeljim μπορεί και όχι, τέλος και όλα καλά. 
Προφανώς και κάνω εικασία για το Scorn φίλε αλλά λέμε τώρα...δες τι έγινε με το The Medium, σε πολλούς ΔΕΝ άρεσε, εγώ όμως το καργα-γούσταρα, και ? Τι πάει να πει αυτό ? οτι δεν γίνεται να αρέσουν τα πάντα σε όλους.

Συμφωνω αλλα ετσι ειναι τα φορουμ δυστυχως για αυτους που ποσταρουν συχνα ,γινεται προσωπικο και μετα η προσωπικη αντιπαραθεση παιρνει μπαλα και τους υπολοιπους γιατι ποσταρουν μονο και μονο για να μπουρλοτιαζουν. Εγω ειμαι λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω καταλαβει πανω κατω ποιοι το κανουν αυτο και στα 2 νηματα .Την αποψη μου μπαινω να γραψω και εγω αλλα θελοντας και μη το παρατηρω ,αυτο σου λεω....Το αγνοω αλλα καποιες φορες επηρεαζεσαι και μπαινεις και εσυ ,εγω οποιοσδηποτε στο χορο.

3 λεπτά πριν, privateer είπε

το τεσταρε κανεις?Εγινε update στα games η στη κονσολα,γιατι στη κονσολα δεν ειδα νεο update

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, privateer είπε

Μολις το τερματισα σημερα.

παιζω με τον γιο μου 4 μερες συνεχόμενα. Εχω να πω οτι ειναι επος για μενα! Εχω να  πω πολλα χρονια "ποτε να γυρισω σπιτι να συνεχισω". Στην αρχη σκεφτηκα οτι ισως μου γινει βαρετο αλλα αντιθετως πιο μετα γινεται εθιστικο μεχρι το κοκκαλο! Δεν νιωσαμε στιγμη σε ολο το gameplay να ειναι επαναλαμβανομενο!τα upgrades, ta skills,δουλευουν καθοριστικα και τελεια φτιαγμενα ,απο τα  πιο καλοφτιαγμενα games εκει εξω αν οχι το πιο καλοφτιαγμενο. Επος! 

Δημοσ.

Χρειάζεται και ένα καλό machine learning upscale μαζί με το fps boost για να δέσει όμορφα το γλυκό. Ελπίζω το Direct ML να γίνει πραγματικότητα σύντομα.

Εγώ θέλω μια γερή δόση από Doom Eternal τώρα. Τι έγινε επιτέλους με το περιβόητο X/S patch? Αυτό περιμένω για να το ξαναπιάσω...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι με το που μπει ενα παιχνιδι στο gamerpass πρεπει να γινετε αυτοματα παιχνιδαρα. 
αν ηταν παιχνιδαρα θα εμπαινε εκει απο την πρωτη μερα; Εδω ακομα δεν βγηκε και το ανακοινωσαν. Φαντασου ποσο κατω ειναι οι πωλησεις 😉

Για μενα που το επαιξα λιγο ειναι πολυ προβλεψιμο κ με κακο voice acting. Με το ζορι θα του εβαζα 7 αν ειναι ετσι και το τελικο αποτελεσμα. 
Δεν θα το αγορασω μονο πχ αν πεσει σε προσφορα στο ps store η μεταχειρισμενο μετα απο καιρο για co op με κανα φιλαρακι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...