Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω χασει την μπαλα με τα HDR, SDR, gamut, full RGB κτλ.

Δεν εχω χρονο να συγκεντρωθω σωστα για να τα βαλω σε σειρα.

Εχει κανεισ λινκ καπου για samsung q60r + xbox series X settings? For dummies?

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Μαζί με το X πήρα και ένα S σήμερα για την άλλη τηλεόραση και η ερώτηση είναι αν και οι 2 κονσόλες είναι ανοιχτές συγχρόνως τι ακριβώς γίνεται με τα παιχνίδια ? Εννοείτε το ίδιο ultimate gamepass account τρέχει και στις 2 .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα σε όλους ,

Μαζί με το X πήρα και ένα S σήμερα για την άλλη τηλεόραση και η ερώτηση είναι αν και οι 2 κονσόλες είναι ανοιχτές συγχρόνως τι ακριβώς γίνεται με τα παιχνίδια ? Εννοείτε το ίδιο ultimate gamepass account τρέχει και στις 2 .

Εχω το series s βλέπεις διαφορά ανάμεσα στις δύο κονσόλες στην απεικόνιση παιχνιδιών γενικά? 

Δημοσ.
2 minutes ago, Merlin_o_magos said:

Καλησπέρα σε όλους ,

Μπορείς να είσαι συνδεδεμένος σε μια μόνο κονσόλα κάθε στιγμή. Αν στήσεις dummy account για gamesharing, μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια ταυτόχρονα και στις 2. 

Αν θες να παίζεις τα ίδια save θα πρέπει να κάνεις login αναγκαστικά στην κάθε κονσόλα κάθε φορά που αλλάζεις μέρος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, akrani19 είπε

Έχει παραλάβει κανείς το series x από Mediamarkt  ή public όταν έδειχναν διαθεσιμότητα στις 24/25-2. Στις παραγγελίες μου ακόμα φαίνεται ότι εργάζονται σκληρά για το προϊόν. Lol

Εγω παρέλαβα από Public 26/2, με παραγγελία 24/2.

6 ώρες πριν, dstilio είπε

Σύμφωνα με το hdtvtest από youtube, στο app HDR calibration του XSX, στο μαυρο το πας ολο τερμα αριστερα να σβησουν τα μαυρα τετράγωνα, τα επόμενα 2 pattern είναι για το λευκό-φωτεινότητα. Αρχίζεις να μετράς 14 κλικ δεξιά, αφού το έχεις παει όλο αριστερά και δε μειωνει αλλο φωτεινότητα. Στα λευκά δε σε πειράζει να μη γίνουν όλα λευκα.

Λογικά θα σου αρέσει το αποτέλεσμα. Έχεις αυτές τις ρυθμίσεις σαν σημείο αναφοράς και ξεκινάς να δοκιμάζεις αν δε σε ικανοποιούν. Εγώ έχω μια Sony 65xg9505 και μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα ότι τα παραπάνω είναι τα καλύτερα για tv που δεν έχει hgig.

Λινκ το έχω βάλει και πιο πάνω, δείτε το όσοι ψάχνετε ρυθμίσεις, βοηθάει πολύ να καταλάβετε τι γίνεται.

Επεξ/σία από mike_1980
  • Like 5
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Εχω το series s βλέπεις διαφορά ανάμεσα στις δύο κονσόλες στην απεικόνιση παιχνιδιών γενικά? 

φίλε μου ακόμα δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.  το έβαλα να κατεβάζει games οπότε δεν έχω ακόμα άποψη 

1 ώρα πριν, Demis είπε

Μπορείς να είσαι συνδεδεμένος σε μια μόνο κονσόλα κάθε στιγμή. Αν στήσεις dummy account για gamesharing, μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια ταυτόχρονα και στις 2. 

Αν θες να παίζεις τα ίδια save θα πρέπει να κάνεις login αναγκαστικά στην κάθε κονσόλα κάθε φορά που αλλάζεις μέρος 

ευχαριστώ για την απάντηση 

• Thanks 1
Δημοσ.

έχει παίξει κανείς το control; η οπτική γωνια τής κάμερας γιατί είναι τόσο περιεργη;

έτσι είναι το παιχνίδι ή είναι κανένα bug;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, The_Judas είπε

έχει παίξει κανείς το control; η οπτική γωνια τής κάμερας γιατί είναι τόσο περιεργη;

έτσι είναι το παιχνίδι ή είναι κανένα bug;

Πατα το σταυρουδάκι προς τα κάτω - αλλάζεις ώμο/οπτική γωνία έτσι.
Σε περίπτωση που παίζεις την Ultimate Editiom ετοιμάσου για αρκετά crashαρίσματα ;) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

φίλε μου ακόμα δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.  το έβαλα να κατεβάζει games οπότε δεν έχω ακόμα άποψη 

ευχαριστώ για την απάντηση 

ΟΚ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Δημοσ.
3 hours ago, dstilio said:

Ετσι και θες ρυθμισεις οσο πιο κοντα στο ρεαλιστικο βαζεις αυτες εδω του rtings.
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled/settings
Μετα οταν βαλεις τα settings που σου γραφει βαζεις να δεις και το βιντεο του παιδιου που ανεβασε πιο πανω για να σεταρεις και το hdr σωστα απο τα settings του xbox.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, akrani19 είπε

Έχει παραλάβει κανείς το series x από Mediamarkt  ή public όταν έδειχναν διαθεσιμότητα στις 24/25-2. Στις παραγγελίες μου ακόμα φαίνεται ότι εργάζονται σκληρά για το προϊόν. Lol

Και εγώ παραγγελία 24 παρέλαβα 26 από public.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, The_Judas είπε

Θα το καταλαβεις μολις παρεις μια απο τις πρωτες δυναμεις που πετας αντικειμενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...