Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν έχω και τις δύο κονσόλες αλλά το θεωρώ too much να τις πάρει κάποιος, έκτος και αν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

πλεονέκτημα του Xbox το φθηνό gamepass με πάρα πολλά παιχνίδια.

πλεονέκτημα του ps5 τα καλύτερα exclusive  αν και αυτό είναι λίγο υποκειμενικο.

προφανως βέβαια αν σου περισσεύουν τα χρήματα , μπορείς να έχεις best of both worlds που λένε και στο χωριό μου.

Κοίτα είχα σκοπό να το παραγγείλω να το δω λίγο από κοντά και να δω μετά πιο από τα 2 να κρατήσω. 

To Gamepass που ειδα τι games έχει 3-4 να με ενδιαφέρουν οπότε ολίγον τι αδιάφορο για μένα τουλάχιστον. 

Στο ps5 έχω όλοι την βιβλιοθήκη από games από το ps4 pro που είχα αγοράσει πρόπερσι και εδώ και 2 μήνες είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα. 

Απλά Xbox έχω να δοκιμάσω από εποχές Xbox 360 γι αυτό έλεγα μήπως κάνω το βήμα και με κερδίσει. 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, pepepepepe είπε

Άφησε το να λήξει πρώτα και μετά κανε τη διαδικασία ενεργοποίησης. Επίσης προσοχή εάν βάλεις τρία χρονιά απενεργοποίησε το reccuring που και καλά σ δίνει ένα μηνά plus γτ το ultimate στακαρει στους 36 μήνες και μπορεί να σ δημιουργήσει πρόβλημα

Οποτε καλύτερα να πάρω 2 χρόνια λες ;

6 ώρες πριν, music_lover είπε

Θαυμάζω την επιμονή σου, εγώ επειδή είχε πάει κατά τις 12 το βράδυ και δεν γινόταν login με τίποτα, μετά από 10 λεπτά την έπεσα, άστο για αύριο λέω ε και δικαιώθηκα 😎

μια απο τα ιδια

11 ώρες πριν, pepepepepe είπε

Άφησε το να λήξει πρώτα και μετά κανε τη διαδικασία ενεργοποίησης. Επίσης προσοχή εάν βάλεις τρία χρονιά απενεργοποίησε το reccuring που και καλά σ δίνει ένα μηνά plus γτ το ultimate στακαρει στους 36 μήνες και μπορεί να σ δημιουργήσει πρόβλημα

λενε οτι δουλέυει μονο σε καινουρια account ..έχω ήδη account με ultimate τι ισχύει τελικά?

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, johnnyman είπε

Κοίτα είχα σκοπό να το παραγγείλω να το δω λίγο από κοντά και να δω μετά πιο από τα 2 να κρατήσω. 

To Gamepass που ειδα τι games έχει 3-4 να με ενδιαφέρουν οπότε ολίγον τι αδιάφορο για μένα τουλάχιστον. 

Στο ps5 έχω όλοι την βιβλιοθήκη από games από το ps4 pro που είχα αγοράσει πρόπερσι και εδώ και 2 μήνες είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα. 

Απλά Xbox έχω να δοκιμάσω από εποχές Xbox 360 γι αυτό έλεγα μήπως κάνω το βήμα και με κερδίσει. 

εχεις να πιασεις xbox απο το 360 και το απο τα παιχνιδια του pass μονο 3-4 σε ενδιαφερουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για ξαναδες τα γιατι μου φαινετε απιθανο αυτο

Επεξ/σία από garrett156
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dstilio είπε

Μπορεί κάποιο να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα την ακριβή διαδικασία για χαζούς (for dummies) για να πάρω φτηνά την συβδρομη για τρία χρόνια; Η κάποιο λινκ;

πως τα χρυσά γίνονται ultimate κτλ;

Τσοφρας γράφει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όποτε σε ανταγωνίζομαι :-)

Στο αμάξι θα με τρως στις στροφές in real life όποτε θα λύσουμε τις διάφορες μας διαδικτυακά.

Κάτσε γιατί ξέρεις την αποφασιστικότητα μου έλεγα για Χ αγόρασα S το ακύρωσα και έκλεισα το X αλλά παίζει να ακυρώσω

Το θέμα μου είναι ότι την πήρα για το γραφείο αλλά κάθομαι ήδη καμία δεκαριά ώρες εκεί μέσα δεν ξέρω αν θα αντέχω να κάθομαι και να παίζω , είναι και στην κρεβατοκάμαρα το γραφείο οπότε θα περνάω όλη μου τη ζωή εκεί μέσα? Θα με πιάσει κατάθλιψη

Μπορεί να το γυρίσω σε switch θα το σκεφτώ

Σορυ για το off topic

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 ώρα πριν, garrett156 είπε

εχεις να πιασεις xbox απο το 360 και το απο τα παιχνιδια του pass μονο 3-4 σε ενδιαφερουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για ξαναδες τα γιατι μου φαινετε απιθανο αυτο

Το 3-4 το είπα χονδρικά. 

Πχ θα έπαιζα τα gears από το 3 και μετά το καινούριο exclusive που βγήκε τώρα αντε και κανένα state of decay.

Αυτα. 

Τα άλλα τα έχω παίξει η μου είναι αδιάφορα. 

Πχ δεν παίζω με αμάξια σαν το forza κτλ. 

Δημοσ.

Man μου το πηρες αναποδα το πραγμα οπως το πηρα και εγω. Αντι να αγορασω πρωτα το xbox αγορασα το ps5. 2-3 games που με ενδιαφεραν απο το 4  τα επαιξα και τωρα το εβαλα να κοιμηθει ..μετα το τελευταιο event βλεπω να του ριχνω και παπλομα μεχρι το 22..μολις σημερα πηρα και το xbox.ηδη γεμισα το δισκο με games που κατεβαινουν..υπαρχει πολυ υλικο να παιχτει.. καταλαβα οτι η αγορα του ps5 ηταν περιττη και θα μπορουσα να την κανω σε κανα χρονο 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Man μου το πηρες αναποδα το πραγμα οπως το πηρα και εγω. Αντι να αγορασω πρωτα το xbox αγορασα το ps5. 2-3 games που με ενδιαφεραν απο το 4  τα επαιξα και τωρα το εβαλα να κοιμηθει ..μετα το τελευταιο event βλεπω να του ριχνω και παπλομα μεχρι το 22..μολις σημερα πηρα και το xbox.ηδη γεμισα το δισκο με games που κατεβαινουν..υπαρχει πολυ υλικο να παιχτει.. καταλαβα οτι η αγορα του ps5 ηταν περιττη και θα μπορουσα να την κανω σε κανα χρονο 

Στο Xbox τι παιχνίδια έβαλες να κατεβαίνουν για να παίξεις? 

Στο ps5 έχω τεράστια βιβλιοθήκη(από ps4 pro) από παιχνίδια είτε digital είτε δισκάκι που πολλά δεν έχω τελειώσει. 

+ τα games από ps collection και ps plus. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Το μηχανημα σε συσκευασια/ποιοτητα/λειτουργια, φενεται οτι ειναι σαφως ανωτερο.δεν καταλαβαινεις καν οτι εχεις ανοιχτη κονσολα. Βεβαια αυτα δεν μετρανε και πολυ για καποιον που θελει απλα να διασκεδασει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Το μηχανημα σε συσκευασια/ποιοτητα/λειτουργια, φενεται οτι ειναι σαφως ανωτερο.δεν καταλαβαινεις καν οτι εχεις ανοιχτη κονσολα. Βεβαια αυτα δεν μετρανε και πολυ για καποιον που θελει απλα να διασκεδασει

Καλά και το ps5 δεν ακούγεται καθόλου μηδέν τελείως κρύο είναι μετά από 2-3 ώρες valhalla η nba 2k21. 

Τώρα από ποιότητα δεν γνωρίζω για το Xbox μιας και δεν το έχω δει από κοντά κτλ αλλά ας μην το κάνουμε vs το θέμα! :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Στο Xbox τι παιχνίδια έβαλες να κατεβαίνουν για να παίξεις? 

Στο ps5 έχω τεράστια βιβλιοθήκη(από ps4 pro) από παιχνίδια είτε digital είτε δισκάκι που πολλά δεν έχω τελειώσει. 

+ τα games από ps collection και ps plus. 

Καλα εγω ειμαι ατομο που δεν με ενδιαφερει βιβλιοθηκη αν εχω παιξει κατι.ξερω οτι δεν θα το ξανακανω install ποτε. Εβαλα bf5,outrider,gears,medium,planet coaster,overcooked 2, pes21,dirt5 ,doom eternal,outer worlds, και 2 -3 αλλα μικρα οπως street of rages 4,ori κτλπ.

δεν το εψαξα πολυ γιατι πηγε αργα,αλλα με αυτα θα εχουν κατεβει αυριο και το σκ θα την βγαλουμε καλα με την οικογενεια.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Καλα εγω ειμαι ατομο που δεν με ενδιαφερει βιβλιοθηκη αν εχω παιξει κατι.ξερω οτι δεν θα το ξανακανω install ποτε. Εβαλα bf5,outrider,gears,medium,planet coaster,overcooked 2, pes21,dirt5 ,doom eternal,outer worlds, και 2 -3 αλλα μικρα οπως street of rages 4,ori κτλπ.

δεν το εψαξα πολυ γιατι πηγε αργα,αλλα με αυτα θα εχουν κατεβει αυριο και το σκ θα την βγαλουμε καλα με την οικογενεια.

Πχ από αυτά που είπες μόνο medium θα έβαζα και gears τπτ άλλο 😂 

Εγώ τα exclusives τα παίζω 2-3 ειδικά τα uncharted η last of us 2 ps5 που είναι τα αγαπημένα μου. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Πχ από αυτά που είπες μόνο medium θα έβαζα και gears τπτ άλλο 😂 

Εγώ τα exclusives τα παίζω 2-3 ειδικά τα uncharted η last of us 2 ps5 που είναι τα αγαπημένα μου. 

Καλα αμα ημουν μονος μου την εβγαζα και απλα με apex legends.. σαν home console μεσα σε ενα σπιτι που υπαρχουν γυναικες,παιδια,γατια ,σκυλια, σε εναν μηνα εχει βγαλει τα λεφτα της η κονσολα. Θες ενα ποδοσφαιρακι να παιξεις με τον γιο ,κανα fighting η με κανεναν φιλο του που θα θελει να παιξει,ενα planet coaster που θελει η κορη με κανα 2 αλλα,και κανα 2 games να παιξεις με την γυναικα η  ολοι μαζι πχ overcooked μαζευτηκανε τα λεφτα τις κονσολας αν τα αγόραζες, μετα απο αυτο οτι καινουργια ερθουν καλοδεχουμενα.

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, tsofras said:

Ναι σωστό και αυτό , ρε που έχουμε καταντήσει να θες να κάνεις καλό και να φοβάσαι

Αν το είχες γράψει λίγο νωρίτερα θα το έπαιρνα εγώ

Πω δεν μπορώ να κρυφτώ και σε άλλα topics πλέον :D

Όχι εντάξει λόγω χειριστηρίου ήμουν πάντα οπαδός του X-box

Έχω και μεγάλη βιβλιοθήκη απο το gold εδώ και 2 χρόνια

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν

Είμαι κάτοχος ενός Xbox One S 2TB και το έχω στο σαλόνι. Έχω κανονικά game pass /gold και μόλις έκανα παραγγελία ενός Xbox Series S για να το έχω στο γραφείο αφού του έχουν κάνει κατάληψη τα παιδιά και δεν μπορώ να παίξω κανα βίαιο παιχνίδι μπροστά του.

Στην ερώτηση τώρα , το xbox στο σαλόνι είναι συνδεδεμένο με το account μου ως home console.

Στο καινούριο τι πρέπει να κάνω για να έχω κανονικά τις συνδρομές μου και τα games μου ?

Επίσης επειδή ήδη έχω τις συνδρομές και αν δεν κάνω λάθος έχει και game pass μέσα το νέο , να περιμένω να λήξει το δικό μου για να κάνω την αγορά gold και μετά μετατροπή σε ultimate ?

Μπορείς να κάνεις login κανονικά στη δεύτερη κονσόλα, και έχεις κανονικά τη συνδρομή και μπορεις να κατεβάσεις ό,τι θέλεις. 

Εγώ στη θέση σου θα έκανα έναν καινούριο λογαριασμο και θα είχα στην μια κονσόλα το κύριο  account σαν home, και το δεύτερο απλά να υπάρχει, και στην άλλη το νέο account σαν home και το κύριο απλά να υπάρχει. 

Με αυτόν τον τρόπο στήνεις gameshare μεταξύ των 2 λογαριασμών. Αυτό το λέω στη περίπτωση που αργότερα θέλουν να παίξουν τα παιδιά σου μαζί κάποιο παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση κάνεις αυτό που ανέφερα στην αρχή της απάντησης μου. 

Για τη συνδρομή, αν λήγει τώρα στα κοντά και θες να ανανεώσεις μακροπροθεσμα, περιμένεις να λήξει και κάνεις τον τρόπο που αναφέρεται στο topic. Αν έχει κάποιον κωδικό η νέα κονσόλα, δεν ξέρω αν θα δουλέψει για τη μετατροπή από gold σε GP γιατί συνήθως αυτά δουλεύουν σε λογαριασμους που δεν είχαν παλαιότερα GP

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Man μου το πηρες αναποδα το πραγμα οπως το πηρα και εγω.

Αντι να αγορασω πρωτα το xbox αγορασα το ps5. 2-3 games που με ενδιαφεραν απο το 4  τα επαιξα και τωρα το εβαλα να κοιμηθει ..

Καλα εγω ειμαι ατομο που δεν με ενδιαφερει βιβλιοθηκη αν εχω παιξει κατι.

ξερω οτι δεν θα το ξανακανω install ποτε.

Δεν το πηρε αναποδα ο συμφορουμιτης(συμφωνα με οσα γραφει).Καμια σχεση η περιπτωση σου με αυτον,και ναι ηταν πολυ σωστη επιλογη η αγορα xbox για σενα.

Για να γραφει οτι 2-3 παιχνιδια τον ενδιαφερουν απο gamepass,προφανως υπολογιζει μεσα και multiplatform τιτλους που εχει παιξει και ειναι σε αυτο.

15 ώρες πριν, johnnyman είπε

Δεν μπορω να καταλαβω το ''διλημμα''σου.

Το γραφεις και μονος σου οτι η κονσολα/πλατφορμα στην παρουσα φαση,δεν εχει πολλα παιχνιδια για να σε τραβαει για day one αγορα.

Επισης λες οτι εισαι περισσοτερο ικανοποιημενος απο την αλλη πλατφορμα.

Αρα για ποιο λογο ηθελες να αγορασεις και τις 2 κονσολες για να δ εις ποια απο τις 2 να κρατησεις???

Γενικα δεν μπορω να καταλαβω τον κοσμο που αγοραζει(ή θελει να αγορασει) κονσολες day one και χωρις να κοιταζει τι παιχνιδια εχουν κυκλοφορησει.Και να υπενθυμισω οτι οι κονσολες εχουν και ενα κυκλο ζωης 5+χρονια,δηλαδη μπορει να γινει η αγορα και μετα απο 2-3χρονια.

Βλεπεις οτι η κονσολα δεν εχει στην παρουσα φαση πολλα παιχνιδια,μην την αγοραζεις/χρυσο πληρωνεις.

αγορασα το ps5. 2-3 games που με ενδιαφεραν απο το 4  τα επαιξα και τωρα το εβαλα να κοιμηθει ..

μετα το τελευταιο event βλεπω να του ριχνω και παπλομα μεχρι το 22..

Το γραφω αυτο με αφορμη αυτο το σχολιο,οπως και αναλογα σχολια που εχουν γραφτει γυρω απο τις καινουργιες κονσολες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν το πηρε αναποδα ο συμφορουμιτης(συμφωνα με οσα γραφει).Καμια σχεση η περιπτωση σου με αυτον,και ναι ηταν πολυ σωστη επιλογη η αγορα xbox για σενα.

Για να γραφει οτι 2-3 παιχνιδια τον ενδιαφερουν απο gamepass,προφανως υπολογιζει μεσα και multiplatform τιτλους που εχει παιξει και ειναι σε αυτο.

Δεν μπορω να καταλαβω το ''διλημμα''σου.

Το γραφεις και μονος σου οτι η κονσολα/πλατφορμα στην παρουσα φαση,δεν εχει πολλα παιχνιδια για να σε τραβαει για day one αγορα.

Αρα οχι δεν ειναι καταλληλη για την περιπτωση σου. Τωρα αν στο μελλον δεις παραπανω παιχνιδια να σου αρεσουν και εχει πεσει και η τιμη της,την αγοραζεις.

Γενικα δεν μπορω να καταλαβω τον κοσμο που αγοραζει κονσολες day one και μετα κανει παραπονα οτι δεν εχουν παιχνιδια(μηδεν ερευνα αγορας).

Καλήμερα φίλε μου. 

Εχεις δίκιο σε όσα λες απλά είναι και το μικρόβιο της δοκιμής να έβλεπα το σύστημα της Microsoft μετά από τόσα χρόνια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...