Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το είδα και μπήκα και το είχε και σε μένα διαθέσιμο. Να φανταστώ δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να σου δείχνει τα fps στο παιχνίδι όπως στο pc σωστά? 

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάποιο. Αλλά από μόνος σου θα το καταλάβεις. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που πραγματικά, ένοιωσα πως το παιχνίδι βγήκε εχθές. Κάποιος που δεν το γνωρίζει και το ξεκινήσει είμαι σίγουρος πως θα παίζει το .... Legion (καλά όχι και έτσι...) αλλά σίγουρα η μέρα με τη νύχτα προ και μετά αναβάθμισης. Ε ρε τι κονσολάρα πήραμε...

Δημοσ.

Τι να πω. Η αλήθεια είναι ότι το farcry 4 έχω να το παίξω χρόνια γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει fps. Μήπως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά. 

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει ενα θεματακι το οποιο δεν ειναι σοβαρο μεν αλλα λιγο εκνευριστικο οταν συμβαινει και δεν ξερω αν ειναι θεμα του series x, της tv μου (lg cx) ή καποιο θεμα επικοινωνιας των δυο αυτων.

Καμια φορα και οταν βγαινω απο περιεχομενο που δεν ειναι hdr η 4k (πιθανολογω) και ανοιξω το xbox τοτε εχει θεμα η εικονα. Το εχω παθει μετα απο cosmote tv, οπου ακομα και το menu του xbox ηταν λες και εβλεπες 420p και σημερα το πρωι βγαινοντας απο netflix και ανοιγοντας την κονσολα. Το μενου ηταν μεν οκ, αλλα μολις εμπαινες στο παιχνιδι και ενεργοποιουνταν το hdr, ηταν πολυ σκοτεινο. 

Το θεμα λυνεται αν κλεισω την tv και την ξανανοιξω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις ειδα μια διαφημιση στο FB απο το Game Explorers οτι εχει παραλαβει XBOX Series X . Προς Θεου δεν εχω καμμια σχεση με το εν λογω μαγαζι απλα αν καποιος ψαχνει ας κανει ενα τηλεφωνο

image.png.574f5d59c2931ef662b98090be373115.png

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

μολις ειδα μια διαφημιση στο FB απο το Game Explorers οτι εχει παραλαβει XBOX Series X . Προς Θεου δεν εχω καμμια σχεση με το εν λογω μαγαζι απλα αν καποιος ψαχνει ας κανει ενα τηλεφωνο

image.png.574f5d59c2931ef662b98090be373115.png

Θέλουν preorder και με πιστωτική. Μόνο σοβαρές προτάσεις δηλαδή 🤣

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

τι preorder αφου τα εχει στοκ απο οτι δειχνει ?!?!?!?!?!?!??!

Πάρε τηλ και θα καταλάβεις. Μόνο σοβαρές προτάσεις και εχέμυθα 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...