Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Billie13 said:

Λογικά θα είναι ίδιο στυλ παρουσίασης με της Sony που δούλευε τον κόσμο ότι ένας Ssd θα αλλάξει την βιομηχανία του gaming. Ας ακούσουμε αλήθειες τουλάχιστον. Έχω το PS5 και ακόμα δεν είδα τι προσφέρει ο θαυματουργός ssd εκτός από γρήγορο loading. 

Τόσο καιρό που έχει κυκλοφορήσει και ακόμα δεν έχουν δείξει? 

Δεν είναι και ότι έχουμε καμία πανδημία που έχει πάει τα πάντα πίσω! 

Απαράδεκτοι, στη θέση σου θα το έδινα όσο όσο! 

5 hours ago, firepc said:

that's not my point my friend

My point is οτι τα χρονια περνανε και συνεχιζουμε να μην βλεπουμε παιχνιδια απο την MS

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν έχει περάσει τόσος καιρός και έχουμε και μια μικρή κατάσταση στο ενδιάμεσο που καθυστερεί κάπως τα πράγματα, αλλά δεν βαριέσαι! 

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, το remote play για Android είναι broken σε συσκευές με 16:9 οθόνες. Αντί να καλύπτει όλη την οθόνη, δείχνει μαύρες μπάρες αριστερά, δεξιά και στο κάτω μέρος. Είναι πρόβλημα του app, μίλησα με την MS και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν σε επόμενο update του app. 

Όποιος ενοχλείται εξίσου, ας κάνει ένα κόπο να στείλει ένα email ή να μιλήσει στο chat μαζί τους, μπας και το διορθώσουν γρηγορότερα. 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τόσο καιρό που έχει κυκλοφορήσει και ακόμα δεν έχουν δείξει? 

Δεν είναι και ότι έχουμε καμία πανδημία που έχει πάει τα πάντα πίσω! 

Απαράδεκτοι, στη θέση σου θα το έδινα όσο όσο! 

Έχεις ένα δίκιο. Αν δεν είχαμε πανδημία θα είχαν εκμεταλλευτει οι 3rd parties τον πανίσχυρο ssd και θα βλέπαμε απίστευτα πράγματα. Λόγω κορονοιου δε μπορούνε να πουσαρουνε τον ssd να μας πεταχτούν τα μάτια έξω. Πας να πουλήσεις και ειρωνεία πανάθεμά σε. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Billie13 said:

Έχεις ένα δίκιο. Αν δεν είχαμε πανδημία θα είχαν εκμεταλλευτει οι 3rd parties τον πανίσχυρο ssd και θα βλέπαμε απίστευτα πράγματα. Λόγω κορονοιου δε μπορούνε να πουσαρουνε τον ssd να μας πεταχτούν τα μάτια έξω. Πας να πουλήσεις και ειρωνεία πανάθεμά σε. 

Από 3rd parties περίμενες αξιοποίηση και στους 3 μήνες κυκλοφορίας?

Ούτε ειρωνεία δεν αξίζει να πουλήσω! :lol:

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 2
Δημοσ.

Α πες μου έτσι. Η Sony θα τον εκμεταλλευτει τελικά μετά από 2-3 χρόνια.Εσένα θα μπορούσαν να σε πείσουν ότι το dual sense προσθέτει έξτρα frames στα παιχνίδια. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Billie13 said:

Α πες μου έτσι. Η Sony θα τον εκμεταλλευτει τελικά μετά από 2-3 χρόνια.Εσένα θα μπορούσαν να σε πείσουν ότι το dual sense προσθέτει έξτρα frames στα παιχνίδια. 

Ναι, έτσι είναι. 

Έχεις δίκιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, firepc είπε

"Η Microsoft θα μιλήσει σε gaming event για A.I., κατανόηση παικτών και διαφορετικότητα"

https://gameworld.gr/component/content/article/173-events/43146-η-microsoft-θα-μιλήσει-σε-gaming-event-για-a-i-,-κατανόηση-παικτών-και-διαφορετικότητα

Ερχονται παιχνιδια με το τσουβαλι 😆

Αναφορά σε κείμενο

Το event θα επικεντρωθεί ανάμεσα σε τέσσερις θεματικές ενότητες:
- AI Agents για το gameplay και το game testing.
- Υπεύθυνο Gaming συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής, της ασφάλειας και το inclusivity (συμμετοχικότητα, μη αποκλεισμός, απουσία διακρίσεων)
- Υπολογιστική δημιουργικότητα και δημιουργία περιεχομένου
- Η κατανόηση των παικτών, η προσέγγισή τους και αναλύσεις

Αυτό είναι το πιο αστείο απ' όλα.

Το ότι όλοι οι χαρακτήρες στα παιχνίδια είναι δολοφόνοι-εκτελεστές δεν μας πειράζει από θέμα ηθικής... αρκεί να είναι inclusive για όλους και να έχει και μαύρους και λατίνους δολοφόνους :lol:.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Billie13 είπε

Spoiler

Τι ακριβώς σου υποσχέθηκαν με τον ssd που σου δημιούργησε ψεύτικες ή υψηλές προσδοκίες για κάτι διαφορετικό από αυτό που αναμένονταν από έναν ssd και τελικά παρέδωσαν? Επειδή όσο και να έψαξα στο παρελθόν, δεν βρήκα τίποτε περισσότερο από την υπόσχεση για μείωση των loading times. Αν βρήκες κάπου να υποσχέθηκαν πχ περισσότερα frames ή καλύτερα γραφικά, δώσε ένα link να δούμε γιατί σου δημιουργήθηκε η εντύπωση για κάτι άλλο. Δεν μιλάω για χρήστες που κατάλαβαν λάθος ή sites που γράφανε ότι μπούρδα τους ήρθε στο κεφάλι για μερικά clicks, αλλά για την επίσημη εταιρία. Τέλος πάντων, εκτός θέματος το post μου απλά μου δημιουργήθηκε η απορία του γιατί νιώθεις εξαπάτηση ή προσπάθεια αυτής.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.

Καμία προσδοκία δεν είχα με την ψεύτικη διαφήμιση όλων των Sites ότι ο Ssd είναι gamechanger. Εγώ την κονσόλα την πήρα, ξέροντας τι θα παίξω και με ποιες δυνατότητες, οπότε δε χαλιέμαι για κάτι. Μη μου λες όμως ότι δε παρουσίασαν τον σκληρό δίσκο για κάτι ανεπανάληπτο. Τέλος πάντων, έχω την ευτυχία να κατέχω και τις δύο κονσόλες οπότε είμαι μια χαρά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανάλογα πως θα το δει καθένας, στο vs του control ultimate ο nx gamer αναφέρει ότι όπου υπάρχει streaming δεδομένων το ps5 έχει ένα πλεονέκτημα 16-20% στα fps σε σχέση με το xsx επειδή τα data φορτώνουν κατευθείαν από τον controler του ssd στην ram χωρίς να απασχολεί το cpu

Επεξ/σία από Daredevil
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
39 minutes ago, Daredevil said:

ανάλογα πως θα το δει καθένας, στο vs του control ultimate ο nx gamer αναφέρει ότι όπου υπάρχει streaming δεδομένων το ps5 έχει ένα πλεονέκτημα 16-20% στα fps σε σχέση με το xsx επειδή τα data φορτώνουν κατευθείαν από τον controler του ssd στην ram χωρίς να απασχολεί το cpu

Δεν ειπε κατι τετοιο. Βασικα το αντιθετο απο αυτο που λες ειπε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, privateer είπε

νομιζα μιλαγαμε για τον μαγικο ssd. 😆

😛 no magic lalalal, είμαι ξεκάθαρος στο τι έγραψα όμως. Δεν είναι θέμα καλύτερου χειρότερου, είναι θέμα διαφορετικής αρχιτεκτονικής και πως την χρησιμοποιούν η όχι κάποια παιχνίδια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...