Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, red1 είπε

HOLY SHEEEIIIITTTTT, Lost Planet 2 ? 
Απο τους καλύτερους co-op τίτλους της περασμένης γενιάς μάγκες, τα γραφικά στέκουν ακόμα πολύ καλά και έχει και ενεργό κοΖμάκη στο online ακόμα (το επαιζα πριν 2 'βδόμαδες/το έχω σε δισκάκι).
Το παιχνίδι Μonster Hunter-ίζει αρκετά - θα έλεγα πως είναι σχεδόν ενα Mohun διαστημικό, δεν έχει το χιλιομετρικό grind του mohun αλλά...έχει για να ξεκλειδώσεις τα πάντα οπως όπλα, skins κτλπ (έχει και skins απο χαρακτήρες Gears of War).

Eπίσης : το Indiana Jones για το OG XBOX ειναι επίσης αρκετά καλό παιχνιδάκι, θυμαμαι που είχα διασκεδάσει αρκετά οταν είχε βγει.

Ωραίος μήνας !

ΕDIT : Αυτή η γενιά δεν ξεκίνησε καθόλου ωραία πάντως.
0 αποκλειστικότητες (εκτος και αν γουστάρει να παίζει ξαναζεσταμένο φαγητό Gears5/Forza Horizon με update), ελάχιστα νέα παιχνίδια με το μονο φόρτε/Ατού να ειναι το gamepass σε σχεση με τον ανταγωνισμό και τώρα...2πλασιασμός τιμής για το Gold - γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλουν να κλείσουν την "τρύπα" της μετατροπής απο Gold σε Ultimate, δεν ειναι μ@λάκες οι τύποι στην τελική...
Είχα μερικούς φιλους που θα αλλάζανε 'στρατόπεδο" αυτη τη γενιά λόγω των 80ριών που ζητάει η Sony αλλά με το που θα δουν αυτό, δεν βλέπω να το κάνουν πια, και το θέμα είναι πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν γιατι, γκαραντί, θα αυξήσουν την τιμή του gamepass (ultimate και μη) γιατί Α) τους παίρνει και Β) οταν θα αρχίσουν να σκάνε νεοι τιτλοι Bethesda (βλέπε: Elder scrolls 6) δεν υπάρχει περίπτωση να μην επωφεληθούν - δεν νομίζω στη τελική οτι υπάρχει κάποιος που περίμενε να παίξει Fallout 5 & Elder Scrolls 6 πληρώνοντας μονο 5 γιούρια το μήνα που κάνουμε τώρα οι περισσότεροι με μετατροπές απο Βραζιλίες κτλπ.
Οχι τπτ αλλο, αλλά για να καταλάβουνε κάποιοι οτι οι πολυεθνικές νοιάζονται μόνο για το κοκό (προφανέστατα) και τπτ άλλο, κοινώς, ολα ειναι PR και δεν κάνουν τίποτα απο το καλό της καρδούλας τους.Οχι γιατί είχαμε φτάσει να αγιοποιούμε τον Spencer και τον κάθε Spencer.
Tα φράγκα/έσοδα μετράνε κύριοι, τίποτα άλλο, η MS, Sony και η εκάστοτε εταιρεία δεν μας αγαπάνε, γι'αυτο η κάθε κόντρα που δημιουργείται μετξύ "fan" των εταιριών ειναι πραγματικά αστεία (εκτός και αν είσαι 15-17-20 χρονών).

Δειτε τώρα το PS plus της Sony να ανεβαίνει και αυτό κατα 10-20 ευρά σε κανα' χρόνο, lose-lose σιτσουέϊσιον για όλους.

Μια πιθανή αύξηση τις τιμής του game pass (και του ps plus) είναι νομίζω αναμενόμενη αλλά έχει και βάση, της λογικής του "σου ζητάω περισσότερα, για να σου προσφέρω περισσότερα και ποιοτικότερα παιχνίδια" μέσω της εξαγοράς game studios και των  τίτλων τους, είναι η ίδια λογική που διέπει και τις αυξήσεις του Netflix. Αν λοιπόν όντως ο λόγος είναι αυτός, αν δλδ τα χρήματα που ζητηθούν προσφέρουν περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια τότε ναι, γιατί όχι? Το θέμα είναι μέχρι πόσα είναι διατεθειμένος ο εκάστοτε πελάτης να πληρώσει, ανεξάρτητα το περιεχόμενο.

• Like 5
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι γελοίο να διπλασιάσεις την τιμή του gold. Ή να την καταργήσουν και να παίζεις f2p παιχνίδια χωρίς συνδρομή ή να σταματήσουν την μετατροπή σε game pass ultimate. Εγώ μπορεί να παίρνω μόνο το FIFA κάθε χρόνο και να θέλω να παίξω online, θα πρέπει να δώσω 120ε για συνδρομή; Έτσι διώχνεις κόσμο από την πλατφόρμα, στην οποία υποτίθεται πως έχεις χτίσει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και έχεις αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μια πιθανή αύξηση τις τιμής του game pass (και του ps plus) είναι νομίζω αναμενόμενη αλλά έχει και βάση, της λογικής του "σου ζητάω περισσότερα, για να σου προσφέρω περισσότερα και ποιοτικότερα παιχνίδια" μέσω της εξαγοράς game studios και των  τίτλων τους, είναι η ίδια λογική που διέπει και τις αυξήσεις του Netflix. Αν λοιπόν όντως ο λόγος είναι αυτός, αν δλδ τα χρήματα που ζητηθούν προσφέρουν περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια τότε ναι, γιατί όχι? Το θέμα είναι μέχρι πόσα είναι διατεθειμένος ο εκάστοτε πελάτης να πληρώσει, ανεξάρτητα το περιεχόμενο.

Δεν διαφωνώ σε  τίποτα Music, σωστά τα λες - έγραψα και κατι αντίστοιχο στο θέμα με τις συνδρομές.
Εχει να κάνει επίσης καθαρά με φράγκα/έσοδα : με τις επενδύσεις που έκανε (Bethesda, μεταξύ και των επικείμενων) που θα τα έχεις ολα day 1 με Gamepass...δεν γίνεται ρε φίλε να την βγάζει κάποιος μονο με ενα ταλιράκι το μήνα οπως κάνει το 90% εκεί έξω, λογικά πράματα, πρέπει και αυτοί να βγάλουν/πάρουν τα εκατομμύρια  δισεκατομμύρια των επενδύσεων τους πίσω κάπως, δεν αντιλέγω.
Το PR-ιλίκι ειναι που μου γυρνάει τους πατερόσακους (βλέπε: η "δικαιολογία" που ανέβασαν στο site), θα προτιμούσα να μου πουν "δυστυχώς, λόγω της τρύπας απο την οποία και επωφελούνται πολλοί συνδρομητές, αναγκαζόμαστε να την κλείσουμε γιατί θα σας δώσουμε ΑΑΑ παιχνίδια day 1" και οχι το μπουρδο-PR-speak που διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση.

Ασχετο με το GP αλλά :Σχετικά και μονο για την Gold, ειναι αλητεία και τελείως αντικαταναλωτικό F2P παιχνδία να απαιτούν συνδρομή Gold εν έτη 2021 - ιδίως τώρα που διπλασιάζουν την τιμή αυτής και απο τη στιγμή που στις πλατφόρμες της "κακιάς" Sony παρέχεται τελείως δωρεάν (εκει μπορείς να παίξεις χωρίς Plus συνδρομή).
Για αυτούς που τη βγάζανε μονο με Gold τι θα γίνει ? θα χρειαστουν μακρύτερο καλαμάκι πλέον για το ρούφηγμα, not cool.

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Είναι γελοίο να διπλασιάσεις την τιμή του gold. Ή να την καταργήσουν και να παίζεις f2p παιχνίδια χωρίς συνδρομή ή να σταματήσουν την μετατροπή σε game pass ultimate. Εγώ μπορεί να παίρνω μόνο το FIFA κάθε χρόνο και να θέλω να παίξω online, θα πρέπει να δώσω 120ε για συνδρομή; Έτσι διώχνεις κόσμο από την πλατφόρμα, στην οποία υποτίθεται πως έχεις χτίσει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και έχεις αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος.

αυτή την στιγμή νομίζω ότι είναι κίνηση ξεκάθαρα για να "σπρώξουν" αρκετό κόσμο στο pass. Η συνδρομή για f2p online είναι ανεξήγητη χρόνια τώρα......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Eπίσης : το αυτό ακριβώς κύριοι, πολύ σωστή τοποθέτηση.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Daredevil είπε

αυτή την στιγμή νομίζω ότι είναι κίνηση ξεκάθαρα για να "σπρώξουν" αρκετό κόσμο στο pass. Η συνδρομή για f2p online είναι ανεξήγητη χρόνια τώρα......

Δηλαδή ένας χρήστης που πήρε Xbox για να παίζει Fortnite και δεν τον νοιάζει σχεδόν κανένα άλλο παιχνίδι θα πληρώνει ή 120ε τον χρόνο για να του προσφέρεται μόνο online ή 14e το μήνα (δηλαδή 168 τον χρόνο) για μια υπηρεσία που δεν τον ενδιαφέρει;

Επέστρεψε ο Don Mattrick και δεν μάθαμε την είδηση;

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω την σημερινή παραγγελία Series X που έκανα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lebron15 είπε

Δηλαδή ένας χρήστης που πήρε Xbox για να παίζει Fortnite και δεν τον νοιάζει σχεδόν κανένα άλλο παιχνίδι θα πληρώνει ή 120ε τον χρόνο για να του προσφέρεται μόνο online ή 14e το μήνα (δηλαδή 168 τον χρόνο) για μια υπηρεσία που δεν τον ενδιαφέρει;

δεν διαφωνώ καθόλου με την σκέψη σου για τα f2p, νομίζω ότι χαντακώνουν και το series s με αυτή την σκέψη......

αλλά είναι μια μεγάλη συζήτηση, πχ αν πραγματικά κερδίζουν όσα πρέπει με το gamepass, αν σε 5-6 μήνες αυξηθεί το gamespass, αν οι αριθμοί των χρηστών του gamepass θέλει Boost αυτή την στιγμή κοκ.

ένα risk analysis θα υπάρχει πάντως, μην ακυρώσεις κάνει αρκετά μεγάλο ντόρο και μπορεί να το ξανασκεφτούν :) 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει δεν μπορώ να το υπερασπιστώ.

Απαράδεκτοι και εντελώς λάθος timing.

Όσο ανύπαρκτες και αν είναι οι ανταγωνιστικές συνδρομές.

• Like 4
Δημοσ.
20 minutes ago, lebron15 said:

Αν έκανες την παραγγελία με σκοπό να παίζεις αποκλειστικά fortnite τότε μάλλον πρέπει να ακυρώσεις. 

Γενικά όποιος πήρε xbox για fortnite αποκλειστικά έκανε λάθος αφού στο PS παίζει χωρίς καμία συνδρομή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Αν έκανες την παραγγελία με σκοπό να παίζεις αποκλειστικά fortnite τότε μάλλον πρέπει να ακυρώσεις. 

Γενικά όποιος πήρε xbox για fortnite αποκλειστικά έκανε λάθος αφού στο PS παίζει χωρίς καμία συνδρομή. 

Παίζω 20-30 παιχνίδια τον χρόνο συν τα multiplayer και αυτή η κίνηση με θίγει σαν χρήστη της πλατφόρμας Xbox ξεκάθαρα.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mitroglou7 είπε

Τελικά όντως δεν τους νοιάζει πόσες κονσόλες θα πουλήσουν αλλά πόσες συνδρομές gamepass.

Η μόνη φράση υπεράσπισης είναι τα 2 games που κρατάς μόνιμα (τα BC) και ότι ίσως αρχίζουν να δίνουν 5 - ενώ το Switch Online δίνει ...roms σε μικρή τιμή βέβαια και family - και το PS+ 3(?) πλέον?

Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα βέβαια αν δίνανε dedicated servers κτλ....

Αέρας...

Κακός τρόπος να κάνεις μετάβαση στους χρήστες στο game pass.

Κάντο free - και βάλτους στο game pass όσους έχουν gold...

Μπρος γκρεμός βέβαια και πίσω ρέμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...