Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, aeljim είπε

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ δυο κονσόλες ταυτόχρονα με τον εξής τρόπο. Η μια πρέπει να είναι ορισμένη ως Home Console σε αυτή μπορούν να παίζουν όλοι οι λογαριασμοί χωρίς πρόβλημα. Στην δεύτερη μπαίνω με το account που έχω το game pass και τα παιχνίδια που έχω αγοράσει. Έτσι εγώ μπορώ να παίζω στο Series X που δεν είναι Home Console με τον λογαριασμό μου και κάποιος άλλος στο One S που είναι Home Console με τον δικό του λογαριασμό.

Εγώ έχω τον ίδιο λογαριασμό και στις 2. Εσύ έχεις 2 λογαριασμούς από ότι κατάλαβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Πήρες καινούρια κονσόλα και αντί να κάνεις αυτήν Home, κράτησες την παλιά;

Το OCD μου βάρεσε κόκκινο. 😕

Αν έκανε την καινούρια home τότε οποιοσδήποτε έχει την άλλη κονσόλα θα χρειαζόταν το main account του για να παίξει (το οποίο χρησιμοποιεί) ;) 

• Like 2

12 ώρες πριν, Mazinga είπε

beyerdynamic DT 990 PRO: Open studio monitoring headphones

spacer.png

Μια χαρα, αλλα θελουν ενα νεφρο...

Για αυτο η φύση φρόντισε και μας έδωσε δύο νεφρούς. Για τέτοιες περιπτώσεις. 

8 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Για αυτο η φύση φρόντισε και μας έδωσε δύο νεφρούς. Για τέτοιες περιπτώσεις. 

Χάνω κάτι; Γιατί τα βλέπω $150 στο amazon? Ή πουλάς κοψοχρονιά το νεφρό. Πάσο.

2 ώρες πριν, whiteman7 είπε

παραλαμβάνουμε σήμερα το Θηρίο :)

Καλημέρα! Άντε με το καλό 🙂! Μπορώ να ρωτήσω τι ώρα έκανες την παραγγελία;

Αντίστοιχα και εγώ έχω κάνει παραγγελία 1/12 (από τις μεσημεριανές που άνοιξε για λίγο) και είμαι σε αυτό το status:

image.png.218551af28c0e5bb510b9c25f3b00bba.png

37 λεπτά πριν, fouskos είπε

Εγώ έχω τον ίδιο λογαριασμό και στις 2. Εσύ έχεις 2 λογαριασμούς από ότι κατάλαβα.

1 λογαριασμο εχω και στους 2

19 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

1 λογαριασμο εχω και στους 2

Συγνώμη έτσι κατάλαβα γιατί λές "Στην δεύτερη μπαίνω με το account που έχω το game pass και τα παιχνίδια που έχω αγοράσει". Εγώ με το account που έχω, έχω αγοράσει ultimate και κάποια games. Το ίδιο account είναι που κάνω και log in, και το ίδιο account έχουν και οι δυο κονσόλες.

Επειδή δεν βλέπω να παραλαμβάνω το PS5 πριν τις γιορτές, υπάρχει πιθανότητα να βρω xsx αυτές τις μέρες; Ή είναι παρόμοια φάση με τα preorder και δεν παίζει να βρω πριν τον Ιανουάριο; 

Απλά θέλω να παίξω το cyberpunk!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πήρες καινούρια κονσόλα και αντί να κάνεις αυτήν Home, κράτησες την παλιά;

Το OCD μου βάρεσε κόκκινο. 😕

Ναι ήταν ο μόνος τρόπος για να παίζω εγώ στην καινούργια και οι άλλοι στην παλιά.

1 ώρα πριν, fouskos είπε

Ναι δεν γίνεται αλλιώς. Προφανώς παράλληλα δεν μπορείς να παίζεις με τον ίδιο λογαριασμό. Αλλά κάνοντας απλά έναν δεύτερο με τον τρόπο που περιέγραψα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Τον δεύτερο λογαριασμό τον χρειάζεσαι για να παίζετε ταυτόχρονα στις διαφορετικές κονσόλες. Αν έχεις έναν πάλι μπορείς να παίξεις και στις δυο αλλά οχι την ίδια στιγμή.

Επεξ/σία από aeljim

38 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Επειδή δεν βλέπω να παραλαμβάνω το PS5 πριν τις γιορτές, υπάρχει πιθανότητα να βρω xsx αυτές τις μέρες; Ή είναι παρόμοια φάση με τα preorder και δεν παίζει να βρω πριν τον Ιανουάριο; 

Απλά θέλω να παίξω το cyberpunk!!!

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι και δεν βρίσκω τίποτα. Είχε ανοίξει το Πλαίσιο πριν 2-3 μέρες παραγγελίες με ετοιμοπαράδοτα(?) Χ αλλά εξαφανίστηκαν σε 3-4 ώρες. Δεν πρόλαβα να πάρω...

2 ώρες πριν, panos104 είπε

Καλημέρα! Άντε με το καλό 🙂! Μπορώ να ρωτήσω τι ώρα έκανες την παραγγελία;

Αντίστοιχα και εγώ έχω κάνει παραγγελία 1/12 (από τις μεσημεριανές που άνοιξε για λίγο) και είμαι σε αυτό το status:

image.png.218551af28c0e5bb510b9c25f3b00bba.png

Καλησπέρα, κι εγώ με παραγγελία την 01/12 (ενώ ήταν in stock) είμαι στο ίδιο status. Υπάρχει κάποιος που είχε ειδοποίηση για αποστολή;

1 ώρα πριν, aeljim είπε

Ναι δεν γίνεται αλλιώς. Προφανώς παράλληλα δεν μπορείς να παίζεις με τον ίδιο λογαριασμό. Αλλά κάνοντας απλά έναν δεύτερο με τον τρόπο που περιέγραψα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Τον δεύτερο λογαριασμό τον χρειάζεσαι για να παίζετε ταυτόχρονα στις διαφορετικές κονσόλες. Αν έχεις έναν πάλι μπορείς να παίξεις και στις δυο αλλά οχι την ίδια στιγμή.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Άρα αν κατάλαβα καλά, κρατάω και εγώ ως κύρια κονσόλα το one x και κάνω 2ο λογαριασμό σε αυτήν για να έχω τα αγορασμένα παιχνίδια και το ultimate. Στο Series X συνδέομαι κανονικά με τον λογαριασμό μου και παίζω κανονικά και ταυτόχρονα όταν παίζει και ο μικρός στο one x.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...