Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Kydraen είπε

Με live gift card πήρες η κατευθείαν πληρωμή?

Ναι αγόρασα BRL και TRL gift cards. Στο βραζιλιάνικο store για να περάσουν οι κάρτες gift πρέπει να δηλώσεις μια φορά την πιστωτική σου κάρτα με στοιχεία από διεύθυνση Βραζιλίας. Έχει οδηγό στο link που έβαλα.

4 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε

Μπορω δηλαδη να παρω πχ Star Wars Squadrons UK  κλειδι απο Cdkeys πχ που το χει 29ε και να το ενεργοποιησω μπαινοντας μεσω vpn στο redeem του store χωρις να αλλαξω το ιδιο το region του Store?

Με Αγγλία δεν έχω ασχοληθεί καν διότι είναι πανάκριβο σαν Store.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επαιζα gears of war ultimate edition και ξαφνικα φριζαρε το παιχνιδι οχι η κονσολα...κανω quit το ξαναπαταω να ξεκινησει κ κλεινει τελειως η κονσολα απο μονη της... εψαξα λιγο κ βλεπω οτι ειναι γενικο προβλημα στα series x...ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware!

edit: αποτι διαβαζω μαλλον ειναι bug στο software το οποιο προκαλει φριζαρισματα και κλεινει μονη της η κονσολα.

Επεξ/σία από HolyMan
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimosxania είπε

Έχω πάθει σοκ με το forza horizon 4.

ΣΟΚ

Μια απο τα ιδια, δεν ειχα ιδεα οτι ηταν τοσο καλο και απο χτες δεν μπορω να το αφησω. 

Μια ερωτηση, το xbox ειναι region locked; Δηλαδη αν θελω να παρω πχ απο το eneba ενα game που λεει Europe θα δουλεψει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Να μη πάρεις από Αγγλία αλλά από Τουρκία η Βραζιλία . Υπάρχει οδηγός μέσα στο site. Αγόρασα εχθές Valhalla στα 44€ και cyberpunk στα 40€ . Πλέον αγορές μόνο από τουρκικό-βραζιλιάνικο-Μεξικανό store

https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Call-of-Duty-Black-Ops-Cold-War-Cross-Gen-Bundle/9mv5sg2qhx8w

Σου είναι εύκολο να παραθέσεις τον οδηγό ή πεις περίπου που είναι; 

Αν είναι να αγοράζουμε φθηνότερα τα games έχει ενδιαφέρον. Μπορούμε δηλαδή να τα παίζουμε και από το προφίλ μας;

• Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, HolyMan said:

επαιζα gears of war ultimate edition και ξαφνικα φριζαρε το παιχνιδι οχι η κονσολα...κανω quit το ξαναπαταω να ξεκινησει κ κλεινει τελειως η κονσολα απο μονη της... εψαξα λιγο κ βλεπω οτι ειναι γενικο προβλημα στα series x...ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware!

edit: αποτι διαβαζω μαλλον ειναι bug στο software το οποιο προκαλει φριζαρισματα και κλεινει μονη της η κονσολα.

Τρώει καλές φρίκες για την ώρα η κονσόλα, ειδικά στο quick resume δεν παίρνει χαμπάρι ώρες ώρες.

Νωρίτερα μου κόλλησε πάλι στο menu το Nier, πάτησα καμιά 20αρια κουμπιά (και το home button μεταξύ άλλων) και δεν έπαιρνε κανένα. Πάνω που ήμουν έτοιμος να κάνω hard reset, πήρε όλα τα inputs μονομιάς και άνοιξαν όλα μαζί.

In other news, το local streamimg παίζει λουκούμι (σε 5Ghz πάντα). Κουμπώνει και το mount στο SeX gamepad, οπότε έχω κρατήσει το Elite V2 για την κονσόλα και το SeX gamepad για την τουαλέτα.

• Thanks 3
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά λογικό είναι να υπάρχουν κάποια θεματακια. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να είναι όλα τέλεια. Δε νομίζω πως είναι προβλήματα που θα σου χαλάσουν τη γενικότερη εμπειρία ομως. Εγώ έχω πάθει πλάκα πάντως με τους χρόνους φόρτωσης από τη στιγμή που ανοίγεις την κονσόλα μέχρι μέσα στα παιχνίδια. Πέρα από τα next gen γραφικά τα fps και όλα τα νέα πράγματα, οι χρόνοι είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας για να πας στη νέα κονσόλα. 

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

οι χρόνοι είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας για να πας στη νέα κονσόλα. 

Συμφωνώ! Εγώ που προέρχομαι απο το πρώτο ONE και γενικά χάνω συχνά στα παιχνίδια, τώρα είναι σαν να μην χάνω! (εκτός από τα Souls...)

Δημοσ.

6η μερα σημερα της κονσολας . Την Τριτη επαιξα 7 ωρες , Τεταρτη 2 ωρες , Πεμπτη 3 ωρες , Παρασκευη 3 ωρες και χθες 7 ωρες . Δεν μου κολλησε ποτε η κονσολα εχω λιωσει σε MK XL Online ειδικα και σε Star Wars Jedi καθως και crash bandicoot triology ( ειπα να τα πιασω ενα ενα με την σειρα μεχρι το 4 ) . Απο γραφικα δεν εχω εικονα σε σχεση με την προηγουμενη γενια γιατι προερχομαι απο το 360 . Το SSX παντως που εβαλα απο το 360 ειναι πολυ καλυτερο σαν εικονα και πιο ομαλο απο οτι παλια . Λιγο το μενου με μπερδευει ακομα χθες πχ εψαχνα 10 λεπτα να βρω πως προσθετω φιλο στο account μου αλλα οκ θα το συνηθισω . Το contoller μου εχει κατσει λες και φτιαχτηκε για εμενα αποκλειστικα . Η μπαταρια του με τοσες ωρες παιχνιδιου ( 22 συνολικα ) εχει κατεβει στο με το ματι 90 % ! με τις μπαταριες που ειχε μεσα το χειριστηριο . Μου κανει πολυ εντυπωση και κατι μου λεει οτι δεν βλεπει σωστα την μπαταρια . Κανενας αλλος που εχει αρκετες ωρες παιχνιδιου να μου πει την γνωμη του ; Το συνδεσα με Wifi τελικα για να αποφυγω τα καλωδια και οχι με ethernet και πιανει 90 mbps οποτε θα το αφησω ετσι . Το Quick Resume παρολο που το κοροϊδευα μου εχει λυσει τα χερια αφου εκει που παιζω Star Wars ερχεται η μικρη και θελει να παιξει Minecraft μιση ωρα . Ουτε κλεισε το παιχνιδι και ξανα απο την αρχη ουτε περιμενε να κανω save ουτε τιποτα . Μπαμ μπαμ γυρναω στο minecraft και γεια σας . Ταινια δεν εχω βαλει να δω και μαλλον δεν θα βαλω ποτε αφου εχω το netflix στημενο και ουτως η αλλως σπανια βλεπω τηλεοραση οποτε δεν εχω εικονα του blu ray . Το μοναδικο που με χαλαει ειναι οτι χθες πχ που επαιζα Star Wars τα γραμματα στην αρχη του παιχνιδιου που μου ελεγε τι να πατησω και πως στα 3,5 μετρα που ειμαι απο την 55 αρα και σε 4Κ δεν τα εβλεπα και αναγκαστικα να πλησιαζω για να διαβασω τι γραφει . Αλλα και αυτο δεν νομιζω οτι φταιει η κονσολα αλλα τα 41 μου χρονια.......... !

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HolyMan είπε

Το ίδιο γίνεται και με το COD: Cold War άμα τρέξεις το Xbox One edition. Bug του BC είναι. Με το COD: Cold War την έχει πατήσει άπειρος κόσμος που δεν ψώνισε το Cross-gen edition και νομίζει οτι τρέχει το latest and greatest version στο SeX/PS5 του.

1 ώρα πριν, Malthador είπε

In other news, το local streamimg παίζει λουκούμι (σε 5Ghz πάντα). Κουμπώνει και το mount στο SeX gamepad, οπότε έχω κρατήσει το Elite V2 για την κονσόλα και το SeX gamepad για την τουαλέτα.

Σε τι device? Δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το controller του SeX με iPhone 11 Pro και iOS 14.2. Το sync γίνεται μια χαρά αλλά δεν το αναγνωρίζει το Xbox app.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, EuphangeL said:

Σε τι device? Δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το controller του SeX με iPhone 11 Pro και iOS 14.2. Το sync γίνεται μια χαρά αλλά δεν το αναγνωρίζει το Xbox app.

Razer Phone 2. 

Out-of-the-box δούλεψε. Μόνο το μεσαίο κουμπί δεν δουλεύει, το καινούριο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, broxopios είπε

Σου είναι εύκολο να παραθέσεις τον οδηγό ή πεις περίπου που είναι; 

Αν είναι να αγοράζουμε φθηνότερα τα games έχει ενδιαφέρον. Μπορούμε δηλαδή να τα παίζουμε και από το προφίλ μας;

https://xbox-store-checker.com/en/how-buy

https://xbox-store-checker.com/en/how-buy-game-key

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

6η μερα σημερα της κονσολας . Την Τριτη επαιξα 7 ωρες , Τεταρτη 2 ωρες , Πεμπτη 3 ωρες , Παρασκευη 3 ωρες και χθες 7 ωρες . Δεν μου κολλησε ποτε η κονσολα εχω λιωσει σε MK XL Online ειδικα και σε Star Wars Jedi καθως και crash bandicoot triology ( ειπα να τα πιασω ενα ενα με την σειρα μεχρι το 4 ) . Απο γραφικα δεν εχω εικονα σε σχεση με την προηγουμενη γενια γιατι προερχομαι απο το 360 . Το SSX παντως που εβαλα απο το 360 ειναι πολυ καλυτερο σαν εικονα και πιο ομαλο απο οτι παλια . Λιγο το μενου με μπερδευει ακομα χθες πχ εψαχνα 10 λεπτα να βρω πως προσθετω φιλο στο account μου αλλα οκ θα το συνηθισω . Το contoller μου εχει κατσει λες και φτιαχτηκε για εμενα αποκλειστικα . Η μπαταρια του με τοσες ωρες παιχνιδιου ( 22 συνολικα ) εχει κατεβει στο με το ματι 90 % ! με τις μπαταριες που ειχε μεσα το χειριστηριο . Μου κανει πολυ εντυπωση και κατι μου λεει οτι δεν βλεπει σωστα την μπαταρια . Κανενας αλλος που εχει αρκετες ωρες παιχνιδιου να μου πει την γνωμη του ; Το συνδεσα με Wifi τελικα για να αποφυγω τα καλωδια και οχι με ethernet και πιανει 90 mbps οποτε θα το αφησω ετσι . Το Quick Resume παρολο που το κοροϊδευα μου εχει λυσει τα χερια αφου εκει που παιζω Star Wars ερχεται η μικρη και θελει να παιξει Minecraft μιση ωρα . Ουτε κλεισε το παιχνιδι και ξανα απο την αρχη ουτε περιμενε να κανω save ουτε τιποτα . Μπαμ μπαμ γυρναω στο minecraft και γεια σας . Ταινια δεν εχω βαλει να δω και μαλλον δεν θα βαλω ποτε αφου εχω το netflix στημενο και ουτως η αλλως σπανια βλεπω τηλεοραση οποτε δεν εχω εικονα του blu ray . Το μοναδικο που με χαλαει ειναι οτι χθες πχ που επαιζα Star Wars τα γραμματα στην αρχη του παιχνιδιου που μου ελεγε τι να πατησω και πως στα 3,5 μετρα που ειμαι απο την 55 αρα και σε 4Κ δεν τα εβλεπα και αναγκαστικα να πλησιαζω για να διαβασω τι γραφει . Αλλα και αυτο δεν νομιζω οτι φταιει η κονσολα αλλα τα 41 μου χρονια.......... !

3.5 μέτρα απόσπαση είναι πολλά για 55 ίντσες τηλεόραση..πρέπει να έρθεις πιο κοντά γιατί χάνεις αρκετή από την ποιότητα της ανάλυσης στα μάτια σου.

Ιδανική απόσταση για αυτό το μέγεθος οθόνης είναι τα 2.5 μέτρα.

• Like 6
Δημοσ.
Στις 13/11/2020 στις 1:28 ΜΜ, EuphangeL είπε

Αν νοιάζεται κάποιος για audio quality, καλό θα ήταν να μην πάει σε λύση 3.5mm jack πάνω στο controller. O DAC που έχουν τα controllers δεν είναι οτι καλύτερο (+ μειωμένη αυτονομία του controller)

Προτείνω USB ή Wireless (με USB dongle ή χωρίς).

Εγώ τσίμπησα τα Steelseries Arctis 7X και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δοκιμάζω Windows Sonic vs Dolby Atmos και το Dolby Atmos κυριαρχεί στα δικά μου αυτιά μέχρι στιγμής (φαίνεται να έχει πιο "όμορφο" HRTF)

Επιστρέφω περί audio cc @red1

Σύνδεσα τα KRK KNS-8400 studio monitor headphones που έχω στο minijack του controller. Παίρνω πίσω αυτό που είπα, το audio quality είναι ύπερ-κομπλέ με μόνο μείον λίγο το noisefloor που είναι ανεβασμένο. Ωστόσο το controller κάνει cutoff το audio (και για power save λογικά) όταν δεν παίζει audio stream άρα ουσιαστικά το καταλαβαίνεις ελάχισταΚαμία σχέση με DualShock 4 που είχα reference. Σχεδόν έγινα spoil γιατί σαν headphones τα Steelseries δεν είναι studio-quality όπως τα KRK. Με βλέπω να παίζω campaigns με τα KRK και multiplayer με τα Steelseries καθαρά λόγω Mic. Πραγματικά δεν περίμενα να έχουν τόσο καλό DAC μέσα στο controller. Btw έχουμε teardown να δούμε τι φοράει;

Με την ευκαιρία έκανα και compare το audio latency μεταξύ controller headphones και Steelseries. Απειροελάχιστη διαφορά η οποία νομίζω οτι ελαχιστοποιείται ακόμη περισσότερο όταν κάνεις disconnect από wireless το controller. Αν δηλαδή συνδέσεις με USB το controller ή το έχεις κλειστό (mouse and keyboard gang) μάλλον το dongle των Steelseries κάνει switch σε 5Ghz ή απλά έχει λιγότερο congestion οπότε μειώνεται και το latency. Ότι είπα για αυτό ρίξτε του αλάτι πριν την κατανάλωση καθώς βασίζεται στο αυτί μου (που οκ, είναι επαγγελματικό αλλά δεν είναι και όργανο μέτρησης).

Στα του next-gen gaming τώρα.. Έπαιξα COD: Cold War... 120 FPS με mouse and keyboard

IMG_2737.jpg.21a567d58e90745635f6744a29f78882.jpg

Έπαθα μ***όπλακα. Το smoothness και το input respone είναι αν όχι το, από τα πιο addictive πράγματα που έχω ζήσει στο gaming. Ναι, το φανταζόμουν οτι θα είναι έτσι αφού το ακούω τόσα χρόνια από το PC master race αλλά είναι άλλη φάση να το ζεις. Δεν μπορώ να μην το προτείνω σε όλους. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, πάρτε κάτι που να βγάζει 120Hz και κουμπώστε mouse and keyboard με καλώδιο. Και το τονίζω το καλώδιο γιατί έχει διαφορά. Το DIL (Dynamic Input Latency) του Series X είναι κάτι techy που περνάει απαρατήρητο από την μάζα αλλά είναι τρομερό. Αναρωτιόμουν πότε θα γίνει adopt από τους devs. Πήρα την απάντηση μου μέσα στα settings του COD: Cold War.. (highlighted στο screenshot)

IMG_4004.jpg.dff93c45e31295a6b8e161c5946f8980.jpg

Τα αλάνια μου στην Treyarch, χώσανε το input <> framebuffer decoupling.

Θα ζήσουμε τρομερά smooth gameplay αυτή τη γενιά, και αφήστε τους άλλους να μετράνε dropped frames 1%

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@GaGaS_Thess στο μενού του jedi fallen order πας  settings/gameplay/subtitles scale, εκεί είναι η επιλογή να μεγαλώσεις τα γράμματα. Παιχνιδάρα το λιώνω αυτές τις μέρες, τρέχει απίστευτα smooth και τα γραφικά είναι τρομερά. Και εγώ επιβεβαιώνω ότι δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και για κανέναν λόγο η κονσόλα, όλα τρέχουν άψογα, το μόνο bag που είδα και το έχω αναφέρει είναι ότι δεν απομονώνει τα ηχεία της τηλεόρασης όταν συνδεω τα ακουστικά και παίζουν και τα 2. 

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

@GaGaS_Thess στο μενού του jedi fallen order πας  settings/gameplay/subtitles scale, εκεί είναι η επιλογή να μεγαλώσεις τα γράμματα. Παιχνιδάρα το λιώνω αυτές της μέρες, τρέχει απίστευτα smooth και τα γραφικά είναι τρομερά. Και εγώ επιβεβαιώνω ότι δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και για κανέναν λόγο η κονσόλα, όλα τρέχουν άψογα, το μόνο bag που είδα και το έχω αναφέρει είναι ότι δεν απομονώνει τα ηχεία της τηλεόρασης όταν συνδεω τα ακουστικά και παίζουν και τα 2. 

Salou, δεν είναι bug φίλε (δυστυχώς), ετσι ηταν πάντα (τουλάχιστον μέχρι και το ΟΝΕΧ που είχα), κάνε απλά MUTE τον ηχο απο την TV/ενισχυτή σου ή χαμήλωσέ τον τελείως  μέχρι κάτω ;) 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...