Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://www.videogameschronicle.com/news/xbox-series-x-s-was-microsofts-biggest-console-launch-in-the-uk/

Xbox Series X/S is now Microsoft’s biggest console launch in the UK, VGC understands.

According to publishers speaking to VGC, Xbox Series X and S sold around 155,000 consoles on launch day, beating the previous record of 150,000, which Xbox One managed in its first two days on sale in 2013.

The UK is Xbox’s second biggest market outside of the US.

Of course, both Xbox Series X and S sold out at launch and would likely have sold better with more stock. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 hours ago, mel9887 said:

Σκεφτόμουν να περιμένω λίγους μήνες για τυχόν προβλήματα ώστε να καταλήξω είτε στο Xbox είτε στο PS αν και έκλεινα προς Xbox λόγω game pass. Κάνοντας βόλτα πριν από λίγο σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής μου τι να δω....2 κουτιά Xbox seriesX να κάθονται στο ράφι γνωστής αλυσίδας, άρχισα να ιδρώνω ...το χτύπησα τελικά το ένα παίδες, πρώτη φορά Xbox, άντε να δούμε...το χειρότερο βέβαια είναι πως όπως το κόβω την επόμενη εβδομάδα ούτε απ' το κουτί του δεν θα προλάβω να το βγάλω λόγω δουλειάς, να δω πως θ'αντεξω!!

Καλορίζικη, εύχομαι καλό gaming. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούστηκε ότι μερικές κονσόλες xbox series x με το που τις ανοίξεις μετά από λίγο κλείνουν μόνες τους.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι απλά τρολ?

Επεξ/σία από Paragontas-x

13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ακούστηκε ότι μερικές κονσόλες xbox series x με το που τις ανοίξεις μετά από λίγο κλείνουν μόνες τους.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι απλά τρολ?

Αν μπεις στο reddit αυτό ακούγεται για το ps5, κλείνει η κονσόλα μετά από μισή ώρα.

Το xbox το πρόβλημα που ακούγεται πως βγάζει είναι με το blue ray ότι κάνει κάποιο θόρυβο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περασα και το JEDI FALLEN στον εξωτερικο δισκο και φορτωνει ταχυτατα. Ουσιαστικη διαφορα απο τον εσωτερικο δεν υπαρχει. 

Περα απο τα Χ,S games, ολα τα αλλα μπορεις να τα περασεις....Εκει θα βαζω οτι δεν ειναι Χ, S edition games.

Το burst read rate απο το usb 3.0 ειναι περιπου 40gb σε 3 λεπτα. Δηλαδη περιπου 220mb/sec 

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 2

Αναφορά σε κείμενο

Αν πάρω κλειδί uk μπορώ να το ενεργοποιήσω στο δικό μας region μιλάω για το cold war call of duty

Με τίποτα, μόνο με vpn εγώ έτσι έβαλα το yakuza 7 απο usa. Μου έκανε εντύπωση, θυμάμαι έφτανε να αλλάξεις

απλά το region απο το xbox τώρα πλέον δε δουλεύει. Μετά βέβαια φαίνεται κανονικά στη library.

11 ώρες πριν, Vasilis1996 είπε

Αν πάρω κλειδί uk μπορώ να το ενεργοποιήσω στο δικό μας region μιλάω για το cold war call of duty

Να μη πάρεις από Αγγλία αλλά από Τουρκία η Βραζιλία . Υπάρχει οδηγός μέσα στο site. Αγόρασα εχθές Valhalla στα 44€ και cyberpunk στα 40€ . Πλέον αγορές μόνο από τουρκικό-βραζιλιάνικο-Μεξικανό store

https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Call-of-Duty-Black-Ops-Cold-War-Cross-Gen-Bundle/9mv5sg2qhx8w

• Thanks 2

• Moderators
3 hours ago, SeriesX said:

Περασα και το JEDI FALLEN στον εξωτερικο δισκο και φορτωνει ταχυτατα. Ουσιαστικη διαφορα απο τον εσωτερικο δεν υπαρχει. 

Περα απο τα Χ,S games, ολα τα αλλα μπορεις να τα περασεις....Εκει θα βαζω οτι δεν ειναι Χ, S edition games.

Το burst read rate απο το usb 3.0 ειναι περιπου 40gb σε 3 λεπτα. Δηλαδη περιπου 220mb/sec 

Υπάρχει λινκ που να κάνει συγκριτικό πως τρέχουν τα games από τον εσωτερικό και πως από το USB;

Εννοώ σε χρόνους loading, θέλω να δω αν αξίζει για τα παλιά games ο εσωτερικό για να μην τον «καίω» μιας και έχω έναν εξωτερικό 4TB USB 3.0 που κάθεται.

Καλημέρα. 

Βλέπω ότι το store δεν έχει όλα τα παιχνίδια από παλιά. Ήθελα να αγοράσω το FIFA World Cup 2010. Θυμάμαι το είχα λιώσει στο 360 και θα ήθελα να το έχω στη συλλογή. Φαντάζομαι δεν υπάρχει τρόπος να το βρω κάπου digital ε; Έχω το S.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Υπάρχει λινκ που να κάνει συγκριτικό πως τρέχουν τα games από τον εσωτερικό και πως από το USB;

Εννοώ σε χρόνους loading, θέλω να δω αν αξίζει για τα παλιά games ο εσωτερικό για να μην τον «καίω» μιας και έχω έναν εξωτερικό 4TB USB 3.0 που κάθεται.

Στο Eurogamer έχουν κάνει. Αστείες διάφορες... Εννοείται ότι οι μηχανικοί δίσκοι είναι αργοί.

https://www.google.com/amp/s/www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2020-xbox-series-x-back-compat-ssd-load-time-analysis

Για εξωτερικό έχω ένα Samsung 860 EVO 1TB.  O 860 Evo είναι καλύτερος από τον 870 QVO. 

IMG_20201115_112302.jpg

IMG_20201115_112245.jpg

IMG_20201115_112716.jpg

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 3
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, dream21 είπε

Να μη πάρεις από Αγγλία αλλά από Τουρκία η Βραζιλία . Υπάρχει οδηγός μέσα στο site. Αγόρασα εχθές Valhalla στα 44€ και cyberpunk στα 40€ . Πλέον αγορές μόνο από τουρκικό-βραζιλιάνικο-Μεξικανό store

https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Call-of-Duty-Black-Ops-Cold-War-Cross-Gen-Bundle/9mv5sg2qhx8w

Με live gift card πήρες η κατευθείαν πληρωμή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dream21 είπε

Μπορω δηλαδη να παρω πχ Star Wars Squadrons UK  κλειδι απο Cdkeys πχ που το χει 29ε και να το ενεργοποιησω μπαινοντας μεσω vpn στο redeem του store χωρις να αλλαξω το ιδιο το region του Store?

Επεξ/σία από darklordvader77

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...