Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, gr8effect είπε

Μπαίνετε και τσιμπάτε κανονικά. Ορισμένα είναι από 15 του μηνός και μετά οπότε προλαβαίνετε και τα 15 και πριν. (σήμερα)

https://www.xbox.com/el-GR/live/gold#gameswithgold

Τι εννοείς? Πρέπει να τα, παρουμε? Δεν τα, παιρνειαυτοματα το account? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σκεφτόμουν να περιμένω λίγους μήνες για τυχόν προβλήματα ώστε να καταλήξω είτε στο Xbox είτε στο PS αν και έκλεινα προς Xbox λόγω game pass. Κάνοντας βόλτα πριν από λίγο σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής μου τι να δω....2 κουτιά Xbox seriesX να κάθονται στο ράφι γνωστής αλυσίδας, άρχισα να ιδρώνω ...το χτύπησα τελικά το ένα παίδες, πρώτη φορά Xbox, άντε να δούμε...το χειρότερο βέβαια είναι πως όπως το κόβω την επόμενη εβδομάδα ούτε απ' το κουτί του δεν θα προλάβω να το βγάλω λόγω δουλειάς, να δω πως θ'αντεξω!!

• Like 5

1 λεπτό πριν, jokul7 είπε

Πρέπει να τα κάνεις claim

Είμαι, με ελληνικό μενου δεν θυμάμαι τι έγραφε πριν τα, πατησωτωρα όμως μου βγάζει σαν επιλογή μόνο εγκατάσταση οπότε μάλλον το έκανα. Σε ευχαριστώ πολυ

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Είμαι, με ελληνικό μενου δεν θυμάμαι τι έγραφε πριν τα, πατησωτωρα όμως μου βγάζει σαν επιλογή μόνο εγκατάσταση οπότε μάλλον το έκανα. Σε ευχαριστώ πολυ

Ναι αν σου δείχνει εγκατάσταση είσαι ok.

• Like 1

Αυτό το με τα νοτιφικέϊσιο μου έχει ζαλίσει τους πατερόσακους, ειναι πάντα τα ίδια, τα σβήνω, ολα, ΟΚ, ανοίγω ξανά την κονσόλα...το εικονίδιο με το καμπανάκι ειναι (πάλι) αναμμένο, μου βγάζει πάλι τα ίδια νοτιφικέϊσιο που έχω σβήσει ήδη 10 φορές😆
3 μέρες τώρα, το ίδιο πράμα, stalking μου κάνουν τα άτιμα...

Να φανταστώ πως είναι θέμα Live ? 6 μήνες με το ΟΝΕΧ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα, μήπως να σβήσω το profile μου και να το ξανακατεβάσω ή δεν θα υπάρξει διαφορά ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, mel9887 είπε

Σκεφτόμουν να περιμένω λίγους μήνες για τυχόν προβλήματα ώστε να καταλήξω είτε στο Xbox είτε στο PS αν και έκλεινα προς Xbox λόγω game pass. Κάνοντας βόλτα πριν από λίγο σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής μου τι να δω....2 κουτιά Xbox seriesX να κάθονται στο ράφι γνωστής αλυσίδας, άρχισα να ιδρώνω ...το χτύπησα τελικά το ένα παίδες, πρώτη φορά Xbox, άντε να δούμε...το χειρότερο βέβαια είναι πως όπως το κόβω την επόμενη εβδομάδα ούτε απ' το κουτί του δεν θα προλάβω να το βγάλω λόγω δουλειάς, να δω πως θ'αντεξω!!

Καλοριζικο κ μακαρι να το ευχαριστηθεις !!  Εμπορικο ανοιχτο ; Δεν εχει lock down ? 

Δες κ εδω πως να παρεις πολυ φτηνα game pass για ενα δυο χρονια κτλ

Επεξ/σία από malias4
  • Like 2
  • Thanks 1

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, από Φρανκφούρτη είμαι, τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά, κλειστοί είναι οι χώροι εστίασης, καφε, μπαρ κτλ. Καλά μην νομίζεις και δω παντού ξεπούλησε, το series x δεν το βρίσκεις πουθενά ούτε online ούτε σε φυσικά καταστήματα, ήμουν παααρα πολύ τυχερός

• Like 3

Ανακοίνωσις : με κονσόλα γυρισμένη Ελλάδα, τα παιχνίδια στο ΕΑ play είναι 87 αντί για 90.

Στο achievements list μενού επίσης, εμφανίζονται μόνο τα παιχνίδια του XBOX ONE, άμα η κονσόλα γυριστεί σε άλλη χώρα πλην της Ελλάδος εμφανίζονται και τα achievements για τα backwards compatible παιχνίδια (OG Xbox/X360).

42 λεπτά πριν, Vasilis1996 είπε

Αν πάρω κλειδί uk μπορώ να το ενεργοποιήσω στο δικό μας region μιλάω για το cold war call of duty

Ήξερα ότι η κονσόλα είναι region unlock δεν είμαι σίγουρος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...